|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Šiška, dravlje, šentvid
12.2.2008 20:43:01   
Kimi6
Živjo,

no mali je cepljenje lepo prenesel, je pa mene včeraj zvečer nekaj zakuhalo, sem mislila, da bo danes bolje, vendar je še slabše. Tko, da punce uživajte, mi je kar nerodno, ker ste zaradi mene prestavile, upam, da se še kaj dobite, ker bi vas res rada spoznala.

Lp

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 51
12.2.2008 20:48:54   
janja
Vidim, da se vas vse nekaj loteva. Soncipunci je tudi odpovedala. Jaz pa tudi ne vem, a bom utegnila, ker očitno Urbana nekaj kuha.

Nič, ve se kar dobte. user posted image   Če utegnem uletim, drugače pa peljem Urbana v ZD. Draja, ti boš ziher prišla, dej mi na ZS pusti tel.št.. Te pokličem, če pridem.

Lepo se mejte, pa se čimprej spet zmenimo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 52
12.2.2008 20:52:44   
draja
Ojej punce, kaj je zdaj to? Upam, da se hitro pozdravite in se vidimo.

Ja jaz ziher pridem. Če pride še katera. Naj se mi please na ZS javi tista, ki bo jutri prišla, ker v tistem lokalu je zemraj dosti mamic z vozički, pa da ne bom napačne ogovorilauser posted image .

Janja evo, ti pošljem tel. na ZS.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
12.2.2008 22:45:04   
janja
draja mislim, da ti ostane samo še katee user posted image

Dej se vseeno vsaj vidimo, če bosta mogoče še kaj vozičkale okrog. Ti sporočim zjutraj, moram prej poklicat v ZD, da vidim kako je na stvari. Urban sicer že od 19h lepo spi. Vročine nima, le malo pokašljuje. Bom videla kaka bo situacija zjutraj.

Pa spijta kako user posted image še zame.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
13.2.2008 8:59:00   
soncipunci
punce, z mano resnično ni nič... me je zvilo do konca... in zdaj je začel še mali pokašljevat. upam, da se ne bo to v kaj razvilo user posted image

če se dobite, se lepo imejte, jaz se pridružim naslednjič.

lp

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
13.2.2008 9:21:04   
draja
Vsem puncam in sončkom želim, da se hitro pozdravite!

Katee a prideš??????

Kaj pa Petrazg?????

Janja upam, da se vidimo!

No midve z Živo prideva. Da me boste lažje spoznale imamo Quinny speedija zelene barveuser posted image .

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 56
13.2.2008 13:16:38   
katee
Punce, tudi jaz sem zahinavila, no moj koštrunček je imel ful krčke že zjutraj in se je v eno drl do 12h. Še sedaj ni dobro.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
13.2.2008 22:34:46   
vlak
Ojla, punce. Šele sedaj sem videla da se zbirate "na našem koncu". Jaz sem začasno v Šiški in bi se rada srečevala z vami. Upam, da se kmalu dogovorimo za nov termin, da se srečamo. Trenutno smo tudi mi bolani in se veselim srečanja z vami ko se pozdravimo. Upam, da se čimprej pozdravite tudi ostali da se spoznamo.
Lep pozdrav, V.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 58
13.2.2008 23:09:01   
Putka
Čer punce. Sem prepozno prebrala, da ste se za danes menile. Pa drugič! 

(odgovor članu vlak)
Neposredna povezava do sporočila: 59
13.2.2008 23:17:47   
janja
Putka res mi je žal, da si prepozno opazila post.

katee škoda ker vaju ni bilo. Upam, da so krčki ponehali. A mu daješ kapljice proti krčem?

Sicer pa sva se z drajo na hitro videle, ker sem tudi jaz z Urbanom šibala v ZD. No, na srečo je vse v redu, je le malo nahoden. BTW, draja tvoja Živa je pa res luštkana.

Punce in user posted image user posted image user posted image hitro se pozdravite, da se končno srečamo v malo večjem številu. Vas bom ta teden pustila še pri miru. Pa bomo videli kaka bo situacija naslednji teden.

Se beremo.

ps. vlak dobrodošla

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
13.2.2008 23:22:51   
Putka
Ja, malo sem pozabila na tale del Ljubljane (se z Majčicami 2007 dosti dobivamo). Ponavadi sledim samo aktualnim debatam, zdaj pa res že par dni nisem drugih tem brala.

Z veseljem se vama s Katjo pridruživa, sploh če bo še naprej tako lepo vreme. Sva pa praktično vsak dan zunaj nekje po 10.uri, lahko mi na zs pošljete, če bi se katera tako na hitro za sprehod zmenila.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
14.2.2008 12:03:09   
katee
janja: dajem mu kapljice proti krčem, pa včasih pomaga, včasih ne. Je pa star 6 tednov in to obdobje je itak najhujše. Bo tudi to minilo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
14.2.2008 16:30:22   
erna14
OHOJ,MEN NI ZNESLO sva bla v vrtcu,ce se pa kdaj zmente v tem ali naslednjem tednu pa prideva sam ce se da enkrat tam ob 1

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 63
14.2.2008 20:24:57   
vlak
Janja hvala za dobrodošlico. Upam, da se kmalu spoznamo. Vsem želim lahko noč.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 64
14.2.2008 22:20:36   
janja
katee - želim vama čimmanj krčkov. Jaz žal ne vem kako to zgleda. Sem imela srečo, ker jih noben izmed mojih fantov ni imel.

Ja, res bi se lahko zmenile drug teden. Jaz sicer v torek ne morem, ker sem zmenjena z oktoberkami.

erna14 - ni problema. Jaz sem itak vsak dan zunaj med 12. in 16 uro.

(odgovor članu vlak)
Neposredna povezava do sporočila: 65
14.2.2008 22:42:50   
bsasab
Hej punce, ze dolgo se nisem nic oglasila..., kaj pa jutri 15.2., na trznici Koseze, tam nekje okrog 14.ure (lahko prej), moj namrec dela do treh na smrtnikovi, pa se nazaj grede ustavim se pr njem, pa greva pol skupi domov, pred tem bi pa ena kavica prav prisla, pa da se ze enkrat v zivo vidimo, pa malo pokramljamo...

Kaj pravite?

Pa lahko noc vsem, pa cimporej se pocajtite...user posted image user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 66
15.2.2008 11:36:23   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: bsasab

kaj pa jutri 15.2., na trznici Koseze, tam nekje okrog 14.ure (lahko prej), moj namrec dela do treh na smrtnikovi, pa se nazaj grede ustavim se pr njem, pa greva pol skupi domov, pred tem bi pa ena kavica prav prisla, pa da se ze enkrat v zivo vidimo, pa malo pokramljamo...

Kaj pravite?

Jaz ne morem danes, grem k prababici na obisk s tamalim ravno okrog 13-14. Se pa lahko za drug teden zmenimo, če bo lepo vreme. Pa meni bi tudi bolj odgovarjalo okrog 13h. Če je katera za, sporočite.
Lep vikend vsem!

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 67
16.2.2008 10:26:25   
erna14
men dejansko ni pa nike drug teden sam ne vem kako bom z avtom k moj po enga sodelavca trenutno se hod,ker ma avto pokvarjen pa pol bl tezko do avta pridem,razen ce se boste dobile kje bl proti dravlam ali sentvidu,ker za pes do kosez mi je kar mal dolga no k bova sla z vrtca....kompliciram sej vemuser posted image .no kakor koli se boste zmenile javite,sam ne sredo ker smo z marcevkam zmenejne user posted image
krcki-pr nas jih nji blo razen enkrat k sm cesen jedla k je bil tamal 5 dni star in ga je zvijal od takrat sem do njegovega 5 meseca skor samo od krompirja in mlecnih izdelkov zivela(za vsak slucaj)in se je splacalo tamalga ni niti enkrat samkrat vec zvijalouser posted image ,drugace pa pomaga kaka massaza po trebuscku,okoli popka v smeri urnega kazalca,pa plantex caj(ce dojis ga ti pijes,ne otrok),pa tele kapljice proti krckom k jih majo v lekarni sentvid(galenski laboratorij),pa cim bolj pazljivo pri izbiri tvoje hrane ce dojis,ce ne dojis pa poizkusi zamenjati mleko.srecno

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 68
16.2.2008 23:12:09   
janja
erna14 - jaz sem ravno danes razmišljala, da bi se lahko dobili kje sred poti. Pa grem mimo HM, je Rustika že odprta, pa vrt ima in če je sonček smo na sončku. Tako bi se lahko dobile iz vseh koncev (šiška, dravlje in šentvid). Tako, da če bo naslednji teden kaj sončka, se lahko dobimo, mogoče v četrtek - bomo videli kaka bo vremenska napoved.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 69
20.2.2008 20:25:00   
Kimi6
živjo,

no mi smo zdravi in se spet lepo sprehajamo, razen danes se nisva. ker je nekaj čudno pihalo. A je katera za to, da se dobimo recimo v petek okoli 13.00 na tržnici na kavici, da je ne bom glih sama pila?

Lp

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 70
20.2.2008 21:58:09   
Putka
V petek bi pa tudi jaz lahko. Če se pa še malo prej dobimo pa še boljše (no, vsaj tiste ki nismo v službi), ker je okoli 13h ravno čas za kosilo. Recimo 11.30? Kaj praviš, Kimi6?

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 71
20.2.2008 22:00:13   
Kimi6
komot, sem zauser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
20.2.2008 22:11:58   
janja
Še jaz se pofočkam za petek. Sicer grem potem ob 12.30 iskat še Andraža v vrtec (je sam čez cesto) in ga peljem k frizerju (v pritličju je en frizer k ma tak lušten stol za otroke).

Torej, petek 22.2. ob 11.30 Koseška tržnica (kateri kafič?):
  • Putka
  • Kimi6
  • janja
še katera?

soncipunci - kjer sta? Že dolgo se nisi javila. A ste še vedno bolani?

nočko...user posted image

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 73
21.2.2008 11:38:50   
zvezda71
Pozdravljene Šiškarce,

sicer nisem iz Šiške ampak iz Broda sem si vseeno drznila na vaš forum prisrfat, da vam povem, če še ne veste, da  v novem DM na trgu Komandanta staneta ali neko tako, skratka v novih blokih nasproti Avtomontaže, dobiš pri vsakem nakupu bon 15% popusta, ki ga koristiš naslednjič.
Čau!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 74
21.2.2008 20:30:42   
Kimi6
živjo,

no jaz spet ne morem, ker sva danes z mojim prodala avto, pa moram iti jutri zjutraj urediti vse papirje s kupcem. mislim, bolje da se več nič ne menim, ker mi zmeraj nekaj vmes prideuser posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?