|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šiška, Dravlje, Šentvid
26.12.2007 23:49:56   
janja
user posted image Pozdravljene mamice user posted image

Naj še jaz povabim mamice iz našega konca (šiška, dravlje, šentvid) k druženju. Mislim, da stanujemo na čudovitem koncu Ljubljane z nešteto možnostmi za sprehode in druženje.

No, mi smo stari 4 leta (Andraž) in 2 meseca (Urban). Zanimivo bi bilo čvekati z vami. Bi se mi kdaj katera pridružila na sprehodu? Mi smo nasproti bivše Avtomontaže, zraven TKS. Čvekice kje ste? Popestrimo si dneve!user posted image

Vsem pa želim veliko zdravja, sreče, uspeha in osebnega zadovoljstva v novem letu 2008!

Janja

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.2.2008 19:28:33 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šiška, dravlje, šentvid
27.12.2007 9:25:28   
draja
Evo, da se pofočkamuser posted image . Super ideja!

Mi stanujemo v draveljski gmajni (pri SPARU). Imamo punčko Živo, ki bo 31. stara 9 mesecev. Z veseljem bi čvekala in se sprehajala še z ostalimi mamicami iz našega koncauser posted image .

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2007 10:35:16   
Putka
Mi stanujemo na Brilejevi, nasproti Hipermarketa Mercator. Seveda sem za sprehod, rajši dopoldne, ko je ta starejša v vrtcu.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 16:40:25   
janja
pozdravljeni draja in putka user posted image

Super, da sta se javili. Čimprej se moramo zmeniti za kak sprehod. Naš starejši je tudi v vrtcu, sicer z njim ne bi na sprehodu nikamor prišla. Je vedno tako utrujen, pa noge ga bolijo...user posted image . Imamo sicer buggija, ampak ni isto.

Po praznikih se lahko zmenimo. Zdaj pa moramo seveda opraviti še obiske žlaht in prijateljev, pa grejo dnevi. Kje boste praznovali? Mi bomo kar doma. Saj, kam lahko greš z 2,5 mesečnikom? Najbolj komot je doma. Ena lepa silvesterska večerja, starejši bo itak vedril, mali pa upam, da bo spal.

Kje se pa sicer sprehajate? Midva greva včasih proti Hipermarketu, včasih proti Koseškemu bajerju, tudi do Tivolija prideva... Sicer pa komaj čakam pomlad in lepše dneve, da se bomo lahko dlje sprehajali.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2007 19:30:39   
draja
No super, da smo se našleuser posted image . Po praznikih se obvezno kaj zmenimo. Midve se drugače največ sprehajava po Kosezah, kjer živi moja mama, seveda vedno obvezno mimo bajerja. Velikokrat greva tudi do DM, včasih pa tudi do hipermarketa. Včasih sva delali daljše sprehode, zdaj pa Živa ne zdrži več prav dolgo v vozičku, pa tudi zaspati kar ne zna več v vozičku, tako da več kot urico nisva zunaj.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2007 23:49:01   
Putka
Zadnje čase so bolj kratki sprehodi, drugače pa sem redna gostja na koseški tržnici, pa proti Podutiku, tudi v Mostec ali Tivoli zaidem...

Drži po praznikih, naša dojenčica itak virozo preboleva.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2008 18:27:06   
erna14
ojla se od mene,sem iz sentvida nad posto,imamo sincka Zigija,starga 9 mesecov,super sem ful vesela da se tud tale konc mal dopisuje med sabo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2008 18:36:00   
Shorty_
hojla!

mi imamo eno leto staro Niko in smo iz Podutikauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2008 19:49:58   
janja
Upam, da ste preživele lepe praznike!
pozdravljeni erna14 in shorty 
user posted image

No, upam, da bo tudi naš konec zaživel, pa se bomo ljubljančanke začele bolj družiti. Če ste za to se lahko naslednji teden kaj dobimo. Jaz edino ne morem 10.1. (sem zmenjena že z oktoberkami). Meni tudi bolj ustreza dopoldne, mogoče med 11. in 15. uro. Ob 15. uri moram v vrtec po našega starejšega.

Lahko predlagate kje se srečamo, glede na to, da smo iz različnih koncev.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2008 22:01:03   
draja
Ojla!

Pozdravljene vse nove "šiškarce"user posted image .

Mi trenutno prebolevamo prehlad ali lažjo virozico, tko da nismo bili že skoraj teden dni zunajuser posted image . No, danes smo šli do P, ker Živa malo kašlja, pa so pljuča in dihanje ok.
Upam, da bo Živa kmalu nehala kašljati in se dvigne malo ta smog, da bova šli spet lahko na kakšen sprehod. Se mi zdi, da sva cel december tekali samo okrog po trgovinah in opravki in nisva bili skoraj nič v naraviuser posted image .

Drugače pa greva midve ven ponavadi tam okrog 13-ih, ker prej in potem Živa spančka, ampak ni panike - se prilagodivauser posted image .

Uživajte v vikendu, ki je pred vrati!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2008 22:33:16   
erna14
 uuu se podpisem pod tole draja,  men se tud zdi da sva z tamalmu skoz notr ali pa v trgovinah,prav pogresam tole poletje,ga kar veselo ze pricakujemuser posted image
hm,glede srecanja,ja pr men je mal bed k moram ob 3 ze v sluzbo,se pravi moram najkasnej ob enih bit doma,zaradi kosila in to,meni najbolj ugaja tam 10,kar predvidevam da je vsem mal prezgodaj(takrat se se megla ne dvigne v ljuser posted image )

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.1.2008 15:27:34   
soncipunci
punce, če se katera sprehaja po koseškem bajerju oz. kje blizu, se rada pridružim. imam 4-mesečnega fantka in bova vesela  družbe... sporočite...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2008 23:18:02   
janja
soncipunci - midva bova v prihodnosti, ko bo lepše vreme dosti na tistem koncu. Včasih se nama pridruži še ena oktoberka, s svojim trimesečnim fantkom. Tako da smo na vezi. Pa še po PST je lep sprehod.

Ta teden bo baje vreme bolj tko. Naš je tudi malo nahoden, pa se ponoči večkrat zbuja, drugače pa ni panike. Tudi jaz čakam lepše dneve, da se bomo lahko več sprehajali zunaj.

Se beremo.

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2008 23:28:54   
Putka
Kolk je bilo poleti luštnouser posted image , z majčicami smo se dostikrat okrog podile. Tale vreme zadnje čase pauser posted image Tudi midve se malo kasneje ven spraviva, zjutraj se mi ne da iz pižame. No, do 10h bi se pa že oblekliuser posted image .

Naslednji teden imamo bolj gužvo, bi mi pasalo teden od 14.1. dalje.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2008 0:08:22   
soncipunci
janja, super...user posted image jaz RR spremljam bolj po intervalih, ne vsak dan... ko boš pri volji, me dregni še na ZS, prosim...

lp

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.1.2008 10:43:19   
Aja32
Da se še jaz pofočkam...
Živimo pa na koncu Šišenske ( blizu naselja Mostec)...
Dva škorca - en je dopoldne v vrtcu, pri pupi pa so mi podaljšali porodniško, tako da grem rade volje na sprehod....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
7.1.2008 11:41:05   
soncipunci
aja32, ti pišem na ZS

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.1.2008 12:51:15   
ursy
Živjo!

naj se vam se jaz pridružim..Smo iz Kosez..mamo dva angelčka...eden je večina časa v vrtcu star je 4 leta...tamala pa bo stara 5 mesecev :)
naši spehodi so  dopoldne in popoldne. večina pa gremo okrog bajerja...al pa do tržnice na kavo :)
tko d bomo veseli če se bo tut nam kdaj katera pridružila :)

lp Ursy

KRISTJAN 20.11.03
LARA 16.8.07

http://kiki-lara.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 18
7.1.2008 22:20:50   
janja
aja32, ursy user posted image

Vidim, da se seznam kar daljša. user posted image A ste bile danes kaj zunaj? Midva samo popoldne, ko sva šla po starejšega v vrtec. Itak je pa imel naš danes zaspan dan. Še dobro, da je zdaj zaspal.

A se bomo zmenile za kak skupen sprehod? user posted image

ursy - cotkana sta tvoja sončka. Pa skoraj istih starosti kot moja. V kateri vrtec pa hodi Kristjan? Naš Andraž je v Andersenu zraven Vodnikove OŠ.
Lara je pa tud fejst pupa.

< Sporočilo je popravil janja -- 7.1.2008 22:27:31 >

(odgovor članu ursy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.1.2008 23:10:03   
ursy
čer punce :)

janja-tut ti maš cortkana fantka :) Kristjan hodi v Mojco..veš kje je ane :)

ja za sprehod punce pa kr na plan z idejo kdaj pa kje..
s soncipunci sva se že dogovarjali za ju3....dopoldne približn ob 10:30....če bo imela katera čas..naj mi piše na ZS..pa se slišmo

NOČKO VSEM :)

KRISTJAN 20.11.03
LARA 16.8.07

http://kiki-lara.moj-album.com/

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.1.2008 13:39:30   
soncipunci
no, janja, midve z ursy sva naredile otvoritev druženja... sva že šle na sprehod user posted image

z ajo32 se pa slišmo... za četrtek...

in če se najde še kakšna nova, je dobrodošlauser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.1.2008 22:57:04   
bsasab
No da se se jaz pridruzim, sem iz sentvida, hafnerjeva,..., Sicer smo mi se malo mladi, 5 tednov, ampak kasneje na spomlad bodo pa ti, eno ali vec-urni sprehodi prav prisli z drugimi mamicami, in seveda nepogresljiv cvek ob kaviciuser posted image user posted image ...

Sedaj pa tudi jaz ze komaj cakam da se tale megla dvigne in da lahko nasa Lili vsaj za deset ali dvajset minut zadiha svezi zrakuser posted image ...

Upam, da se v prihodnosti kaj srecamo in malo pocvekamo...user posted image user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

Neposredna povezava do sporočila: 22
8.1.2008 23:43:55   
janja
soncipunci - super, da sta z ursy naredile otvoritev. Meni je prav žal, ampak je ravno mami prišla na obisk, pa sva šle malo v Hipermarket zapravljat. Andraž gre namreč čez 14 dni na zimovanje, pa je potreboval gojzarje, smučarske hlače in navadne hlače, ker je kar naenkrat spet zrasel in mu je dosti stvari premajhno. Še dobro sem vse dobila, pa še nobene gužve ni bilo.

V četrtek me žal ne bo, ker sem zmenjena že z oktoberkami, za naprej se pa pofočkam.user posted image user posted image user posted image

ursy in druge - kaj pa jutri (9.1.)? Jaz bom zunaj nekje okrog 11. ure.

bsasab - komot se nam pridružiš. user posted image

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.1.2008 18:34:05   
Putka
Je katera za kavo naslednji teden. Upam samo, da ne bo stalno dež. Bi šli lahko do koseške tržnice..

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.1.2008 22:16:25   
erna14
bsasab-u tis i pa cist bliz mene,jaz sem nad posto na prusnikovi,k bos hotla na sprehod,kar na zs napis

no midva sva bila od petka do ponedeljka na pediatricni,mi je tamal fasal bronhiolitis in z tem mu je padla saturacija in je bil srcek na kisikuuser posted image ,no sedaj sva doma se cartava,lupckava .....no uglavno je ze skor uredu,tud iz noska ne tece vec,sva pa v karanteni toliko casa da ne bo cist cool,da se ne naleze se kakega virusa.sprehod definitivno sam da se pozdravmo pa da mal tile virusi zginejo,baje spet razsaja rotavirus tako da cuvajte malcke pred kakimi nakupovalnimi centri....nocko

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?