|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morfologija-razočarana
11.1.2005 16:15:59   
A-N-J-A
Danes sem imela morfologijo pri dr. Grošlju v Lj. porod.in sem totalno razočarana.Otročka sploh nisem vidla,ke je mel monitor stran obrnjen.Mož je sicer vidu,sam je reku,da se je tok slabo videl da je groza.
Gotova sva bla v 5 min.Pa še slikce mi ni dal,pa sem mal zatežila pa me je še enkrat pogledu pa mi je dal tak zmazek da ni nobenmu podoben.Kokr glavca od uzgori,ena kroglca???
Pa še dons mam roj.dan ,pa sem čist v podnu,že cel dan mi solzice tečejo.
Zdaj bi šla pa rada še enkrat samoplačniško,pa ne vem kam,da ne bo isto.Prosim dejte mi svetovat,kje je kakšen dobr G v Lj.ali okolici!!!

Anja,21t,3/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Morfologija-razočarana
11.1.2005 16:21:30   
Tasika
Dr Strahova v Domžalah v ZD je zelo v redu. Meni je delala NS in sva kar skupaj jokali ko sva slišali srčka. Sigurno te bo vzela.
Jaz pa sem bila v porodnišnici na merjenju materničnega vratu (mislim da v 24 t) pa sem prosila še za UZ in mi ga je ena prijazna zdravnica naredila. Vse mi je pokazala in bila sem kot :rozica:

LP
Nataša 31t

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Morfologija-razočarana
11.1.2005 16:59:53   
Lidy
Midva sva bila v Črnučah pri dr. Klari mihelič, dva dni preden sem imela pri svoji G morfologijo. Vzela si je 30min časa, vse je razložila, naredila meritve, še celo z otročkom se je pogovarjala. Dobila sva 4 slikice in 15 min posnetka UZ na video kaseti.
Naslov je Stare Črnuče 3, telefonsko boš dobila na informacijah jo žal ne vem.

Midva sva bila zelo zadovoljna in vesela

Lidy 26t

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Morfologija-razočarana
11.1.2005 17:53:41   
hruškica
Tudi jaz sem imela podobno grdo izkušnjo pred enim mesecem na merjenju morfologije v lj. porodnišnici. Monitor je imela zdravnica obrnjen stran, tako da sva jo z možem morala prosit, če lahko malo k nama obrne. Bila je zelo ošabna in me je skoraj nadrla, kaj sem firbčna, da mora najprej ona opraviti svoje delo. Potem sem jo prosila, če se da kaj posneti na videokaseto (ker sem videla, da imajo videorekorder in sem imela za vsak slučaj kaseto s sabo). Še enkrat me je nadrla, ka si pa mislim, da ne bo vsega še enkrat delala in da smo že itak končali (po 5ih minutah!!!). Povrh vsega me je še ful namazala z unim gelom po trebuhu in mi na koncu dala en ubogi robček za obrisat in že čakala, kdaj bom šla dol z mize, da bo potegnila in pripravila papirnato podlago za naslednjo pacientko. Jaz sem se malo obrisala, in ko sem prosila za še več papirja je samo pokazala na drugi konec sobe-tam ga imate. Tako sem z malo spuščenimi hlačami (da se mi ne bi zmočile z gelom) skočila z mize in dobesedno odkakljala do papirja in se do konca obrisala. Bila sem tako razočarana in žalostna, da mi je šlo na jok in še cel dan sem imela pokvarjen. Če ne bi bilo moža zraven, bi jo še pozabila vprašat za spol otročička, ker sem bila vsa iz sebe. Mož je vprašal čisto na koncu in je samo za trenutek pogledala na monitor in rekle, ja ne vem, bolj kaže na punčko, mogoče bo punčka. Sem si mislils, ja prav veliko možnosti ni! Mogoče bo pa fantek! Res katastrofalno neprijazno in neprofesionalno. Sem že mislila, da bi se kam pritožila. Bila pa je to doktorica ŠAJINA.
Tudi jaz bom šla še enkrat v samoplačniško, baje je v Črnučah v LJ ena dobra. Telefon je 01 5613350, s seboj pa moraš imeti VHS kaseto in po možnosti diktafon, da si posnameš še bitje srčka in komentar zraven, kaj je kje. Plačaš pa cca 5000 sit.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Morfologija-razočarana
11.1.2005 19:07:23   
Naja31
Jaz sem bila na morfologiji pri dr. Babnik v Dravljah in je bilo super. Skupaj je trajalo 40 minut, vse jepodorbno razlozila, dobila sem skoraj 20 slikic, in potem se navsako slikico napisala kaj se vidi, ker meni itak nic ni bilo jasno. Priporocam!
Stane pa 12.000.

Lp, Naja

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Morfologija-razočarana
11.1.2005 21:49:56   
Pikabu
Tudi jaz sem imela slabo izkušnjo in vem, kako se počutiš. Šla sva še na samoplačniški UZ in sicer k dr. Pušenjaku v Dravlje in bila zelo zadovoljna, predvsem pa pomirjena, da je vse v redu.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Morfologija-razočarana
12.1.2005 8:48:10   
Romcka
halo..telefonska dr. Klare Mihelcic=01 561 33 50
Pa cimprej pojdi tja..in cim manj solzic:)
R

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Starost vaše/ga prvorojenca/ke
Ela123

Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?

0-5 (61%)

5-10 (17%)

10-15 (10%)

15-20 (5%)

več, kot 20 (8%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!