hruškica -> Morfologija-razočarana (11.1.2005 17:53:41)
|
Tudi jaz sem imela podobno grdo izkušnjo pred enim mesecem na merjenju morfologije v lj. porodnišnici. Monitor je imela zdravnica obrnjen stran, tako da sva jo z možem morala prosit, če lahko malo k nama obrne. Bila je zelo ošabna in me je skoraj nadrla, kaj sem firbčna, da mora najprej ona opraviti svoje delo. Potem sem jo prosila, če se da kaj posneti na videokaseto (ker sem videla, da imajo videorekorder in sem imela za vsak slučaj kaseto s sabo). Še enkrat me je nadrla, ka si pa mislim, da ne bo vsega še enkrat delala in da smo že itak končali (po 5ih minutah!!!). Povrh vsega me je še ful namazala z unim gelom po trebuhu in mi na koncu dala en ubogi robček za obrisat in že čakala, kdaj bom šla dol z mize, da bo potegnila in pripravila papirnato podlago za naslednjo pacientko. Jaz sem se malo obrisala, in ko sem prosila za še več papirja je samo pokazala na drugi konec sobe-tam ga imate. Tako sem z malo spuščenimi hlačami (da se mi ne bi zmočile z gelom) skočila z mize in dobesedno odkakljala do papirja in se do konca obrisala. Bila sem tako razočarana in žalostna, da mi je šlo na jok in še cel dan sem imela pokvarjen. Če ne bi bilo moža zraven, bi jo še pozabila vprašat za spol otročička, ker sem bila vsa iz sebe. Mož je vprašal čisto na koncu in je samo za trenutek pogledala na monitor in rekle, ja ne vem, bolj kaže na punčko, mogoče bo punčka. Sem si mislils, ja prav veliko možnosti ni! Mogoče bo pa fantek! Res katastrofalno neprijazno in neprofesionalno. Sem že mislila, da bi se kam pritožila. Bila pa je to doktorica ŠAJINA. Tudi jaz bom šla še enkrat v samoplačniško, baje je v Črnučah v LJ ena dobra. Telefon je 01 5613350, s seboj pa moraš imeti VHS kaseto in po možnosti diktafon, da si posnameš še bitje srčka in komentar zraven, kaj je kje. Plačaš pa cca 5000 sit.
|
|
|
|