|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko je vredno
27.12.2007 7:52:06   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ma meni se pa zdi, da je ogrooomna večina moških takih. So pač egoisti, pa ženske smo bolj sposobne od njih, tako pač je.

Ne verjamem ..... al pa jaz poznam povsem "napačne" moške .... tudi ne verjamem, da je kdorkoli a priori bolj sposoben od drugega. To je odvisno, za kako stvar, kar največkrat ni vezano na spol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.12.2007 7:55:15   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Saj isto je naprimer, če so dedci bolani. Bog ne daj!!!!!

če zbolim ( pa lahk kar potrkam na les, ker praktično ne zbolevam, kak prehlad pa prebolim na nogah ), mi gre na živce samo dejstvo, da nisem zdrav, najraje pa imam takrat, da mi dajo čimbolj mir. Žena je prav jezna, ker si ne pustim streč. To je po moje lih tak en stereotip, podoben tistemu o "ženskah za volanom".

< Sporočilo je popravil daddy -- 27.12.2007 7:57:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.12.2007 7:58:38   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čedalje bolj me boli, da opažam, da je moje delo vredno pol manj kot njegovo, seveda v njegovih pogledih. To mi očita le v trenutkih, ko se sporečeva, vendar me  takrat zelo boli. Na srečo je to zelo redko, vendar imam zelo slab občutek, da sploh tako misli.

Najbrž niti ne misli tako, samo uporabi kot argument, zato ker vidi, da si tu šibka oz. občutljiva na to tematiko. Če bi videl, da to ne pali več, bi te besede hitro opustil ( to sklepam po tem, ko praviš, da ti to reče le v trenutkih, ko se sporečeta, v jezi torej ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.12.2007 7:59:49   
Anonimen
Ok Daddy, Splišni je pozabla napisat vsi razen daddyja. Ti si itak fenomen.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
27.12.2007 7:59:58   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanim me kako pa vrednotijo vaše delo vaši partnerji, možje, enako ali več oz. manj vredno?

Na tak način nikoli ne vrednotima dela. Partnerstvo ni tekmovanje user posted image , je vse kaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.12.2007 8:02:14   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ok Daddy, Splišni je pozabla napisat vsi razen daddyja. Ti si itak fenomen.

Lovjutu .... če se tebi zdi, potem bo gvišno držalo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.12.2007 8:28:34   
Anonimen
enkrat je imel nek preblisk, ko sem bila na porodniški, da jaz doma hiša pa v razsulu in sem lepo naslednje jutro odšla in se vrnila zvečer (mali dva meseca ali tri)...od takrat me ima za ful pridno gospodinjo user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
27.12.2007 8:29:22   
Strawberrie Cherrie
štartava v nizkem štartu, potem pa štopava ker kaj prej naredi. tisti, ki zmaga, je boljši user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.12.2007 9:35:39   
arabela*
vsako delo mora bit enako cenjeno.Pa ni važno,kdo ga opravla.Tud ženska opravila doma veliko štejejo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nosečniški testi
ninicananica

Na podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?

reklama (8%)

cena (39%)

zanesljivost (42%)

svetovanje/priporočilo (5%)

blagovna znamka (6%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!