|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
29.12.2007 15:46:42   
Suzi*
Oj, Meti....user posted image
ti bi kaj za v skrinjo.....lahko kakšen golaž, sarme, meso (zrezke), krugove cmoke, štruklje, drugač pa jaz ne bom nič kuhala in zamrzovala, vsaj prvič nisem. največkrat smo takoj po porodu jedli  juhice (ti imaš tega materiala itak že dovolj v skrinji user posted image ), pa kakšen kuhan krompir, riž, testenine, meso in kuhano zelenjavo, pa na tone rdeče pese sem pojedla, ker si zelene solate nisem upala. user posted image  Lahko hrano v glavnem. Je pa tud moj mož kaj skuhal, pa juhico so mi tašča in mami kuhale.....ni nam blo hudega skratka.
Njam, štruklji....si mi dala idejo za prihodnje dni. Jih bom enkrat naredila, ker so se mi kar sline pocedile. user posted image  Dober tek.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 151
29.12.2007 16:03:38   
mlavla
pa je res bolj zatišje tlele gor dones...
sem dala v album slikco z mojo novo frizuro, kot sem obljubila...če pa si katera želi videt, pa naj mi pošlje ZS..
drugače sem se pa mal premislila, pa sem si dala samo blond pramene in ne kompletno cele glave...itak pa na podlago, ki sem jo imela ni tako full prijelo..sem mislila da bo bolj...pa tud postrigla se nisem čist na kratko...ma sem se razgovorila user posted image

zdej me je pa neki prijelo, da bi šla jabolčni štrudelj pečt...no bom še vidlauser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 152
29.12.2007 17:39:51   
larisa
Hajli, hajlo...

sem preživela krasen dan na Krvavcu....tukaj dol megla itak že 14 dni, gor pa tak lep sonček, pa tako toplo, da sem bla čist paf, da je to možno...user posted image  Me je sonček prav nafilal z energijo....

Meti, jaz bom tud mal zaloge za v skrinjo mogla narest, ker moj dragi ne zna kuhat. Pa bom kar neki goveje župce, pa kako omakco za testenine, pa obaro, pa krompirjeve svaljke sem že naredila, pa skutine žlikrofe tud. Pol pa tud meni zmanjka idej user posted image ...tko da jih jaz tudi z veseljem pobiram...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 153
29.12.2007 17:54:56   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

sayuri, lepo od tebe, da nas tako redno spremljaš. Kako se pa kaj ti počutiš? Že kaj jutranjih slabosti? In odpirat se do konec januarja ne smemo. Nam je vsem po vrsti zabičala dolenjka user posted image .

Kje sem pa to zapoved spustila? user posted image user posted image user posted image  Bom mogla na zatožno klop, ko se dolenjka oglasi user posted image user posted image user posted image .

Kar se mojega počutja tiče: Slabo, slabo, bruhanje, slabo, slabo, bruhanje..... v tem vrstnem redu user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 154
29.12.2007 17:59:23   
mlavla
evo štrudelj je v pečici...zdej sem se pa spomnila, da bi bilo dobro še kaj spečt..jutri namreč praznujemo tastov rojstni dan, čeprav ga ima sicer ravno na silvestra..pa še v penzijo gre s 1.1.2008

ja jst pa še nisem nič študirala na to, da bi nakuhala kaj za v skrinjo..čeprav to ni slaba ideja...
včasih imava v skrinji kakšen golaž, bujto repo, joto, goveje zrezke v omaki, njoke, češpljeve cmoke, čufte..pa še kaj bi se našlo...
kar malo računam na to, da bo pa moja mami kaj takrat skuhala, saj namreč živimo v isti hiši...
ma dones sem pa res ena klepetulja...user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 155
29.12.2007 20:01:09   
Februarka08
Jest se tud mal ˝naslanam˝ na taščo, da bo kej skuhala, ker živimo v isti hiši... Vsaj upamuser posted image .
Sem bila pa danes kar pridna - vse cotike sem zložila v previjalnouser posted image in mi je placa zmanjkal...user posted image Ne vem kam bom še kej dala, pa malo mi še manjka. Imam namreč večino bodijev in vsega št. 68. user posted image Si bo treba še kaj izposodituser posted image al pa v šoping... Imam že na listku vse napisano kaj mi še manjka, tako da po praznikih v zadnje detajle, potem pa noge v luft in počitek, da me res kaj ne prehiti... Pa z user posted image sva stanovanje pospravila, pa pri maši sva bila, zdej sem pa utrujena in komaj čakam kavč... Sem povečerjala 2 kivija, pa bo zih še kaj padlo, čeprav me že od včeraj neprestano peče zgaga kot user posted image in sploh ne vem več kaj narestuser posted image .
Lep večer vam želim, pridno se crklajte.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 156
29.12.2007 20:08:14   
larisa
Februarka, če te zgaga matra, pol rajš ne jej sadja. Po sadju zgaga postane peklenska...pa saj si to najbrž tud sama že ugotovila, ne, jaz se pa tle neki pametno delam...user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 157
29.12.2007 21:02:47   
*Naja
Larisa- si mogoče ti zadnjič pisala, da je kolegica rodila v 32tem tednu? Koliko pa je bilo težko dete? A je mogla biti kaj dlje potem v bolnici z otročkom?

Moja kolegica je pa danes rodila, 18 dni pred PDP-jem. Sva se še srečale v četrtek, ko sem ravno odhajala iz P in mi je rekla, da jo njen G pošilja na Ctg, ker se mu zdi, da je dojenčica mal premala. No, pa so jo zgleda kar noter obdržali in danes dobim smsuser posted image . Je pa punčica težka le 2300g in dolga 47cm. Sta pa obe okuser posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 158
29.12.2007 21:13:23   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Larisa- si mogoče ti zadnjič pisala, da je kolegica rodila v 32tem tednu? Koliko pa je bilo težko dete? A je mogla biti kaj dlje potem v bolnici z otročkom?

Ja, res je to moja prijateljica. Fantek je bil težek ob rojstvu 1900 g, potem pa je izgubil težo na 1670g. Notri sta bila skoraj 4 tedne, dokler si ni dobro opomogel... user posted image  Še vedno pa mora imeti tisto spalno podlogo, ki opozarja, če otroček preneha dihat in še vedno ga morajo budit za jest, da pridobiva na teži kot je treba. Ko vse to vidiš in slišiš, ugotoviš, da je res fajn da naši user posted image  čim dlje zdržijo v naših trebuščkih...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 159
29.12.2007 21:14:29   
larisa
Ups user posted image user posted image , sem mal čudno tole odgovorila, oz. citirala.user posted image  

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 160
29.12.2007 21:48:30   
Suzi*
Čer, bejbe.

Evo, naše dete upam, da bo zdej končno spalo, je že ful velik ura. user posted image  
vam moram povedat, kaj se nam je prej naredilo. gremo še z eno familijo, ki ima isto malega otročka, pogledat jaslice v bližnjo cerkev. otroke sta očita nosila, ker so jaslice malo previsoke sicer, no, pa je blo res ene 15 minut pred mašo, noter so sedeli že in molili tisto pred mašo ko ena vodi, drugi ponavjajo, pa smo šli pač spredaj si jih pogledat, nakar po samo ene 2 minutah vstane en (verjetno župnik user posted image ) ki je spredaj ob robu sedel, da naj gremo nazaj in naj jih nehamo motit. user posted image user posted image  Mislim halo! user posted image  otroka sta bla ful pridna, bli smo tihi, malo smo hotel samo pogledat, pa it, on pa tako grdo..... Matr, me je ful negativno presenetlo. In me ziher dolgo dolgo več ne bodo vidli tam. user posted image  katastrofa. Ne vem za koga pol delajo jaslice. zase???user posted image

uhhh, mal sem se mogla spihat. je že boljš.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 161
29.12.2007 22:01:54   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Februarka, če te zgaga matra, pol rajš ne jej sadja. Po sadju zgaga postane peklenska...pa saj si to najbrž tud sama že ugotovila, ne, jaz se pa tle neki pametno delam...user posted image

Ne, nisem vedlauser posted image , zato hvala...user posted image Upam, da bo jutri kaj boljše... Če poližem Rupurut, je kot bi lizala bombon, nič boljeuser posted image , tako da... Oh, saj bo bolje...
Naš škrat tako brca že zdele ene 2 ure, da me že vse boli. Ampak to ni več tisto brcanje, kot sem ga bla vajena, to je sedaj bolj raztezanje in me včasih res zaboli... Sem danes med mašo kar zajavkalauser posted image .
Suzi, verjamem da si bila jezna. Tudi jaz bi bilauser posted image . Zato pa so jaslice, mar ne? Pa še otroci uživajo, ko jih gledajo... Mislim...
Grem počasi aja tutaja, danes bomo upam da dobro spali, imamo frišno posteljico, tako da bo še lepše.user posted image
Se beremo jutri, čeprav bom spet cel dan letečauser posted image .
Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 162
29.12.2007 22:11:25   
mami28
Dober večer!

Mlavla, moj bodoči tast ma tud na silvestrovo rojstni dan user posted image . Moram še najdet idejo za darilo. Sicer imata pa v januarju še moj brat in bodoča tašča rojstni dan, tak da bo treba kr razmislt. Dej mi pošlji geslo za slikce, da vidim tvojo novo frizuro.
Suzi, predlagam, da si greste pogledat jaslice kar k Mlavli, so ziher lepše kot v cerkvi. Pa mogoče še kak okusen rogljiček zraven dobiš user posted image

Zdej pa počas spat, pa kej lepga sanjat.
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 163
29.12.2007 22:14:58   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mami28
Suzi, predlagam, da si greste pogledat jaslice kar k Mlavli, so ziher lepše kot v cerkvi. Pa mogoče še kak okusen rogljiček zraven dobiš user posted image

Ja se kar strinjam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 164
29.12.2007 23:20:33   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mami28

Dober večer!

Mlavla, moj bodoči tast ma tud na silvestrovo rojstni dan user posted image . Moram še najdet idejo za darilo. Sicer imata pa v januarju še moj brat in bodoča tašča rojstni dan, tak da bo treba kr razmislt. Dej mi pošlji geslo za slikce, da vidim tvojo novo frizuro.

Zdej pa počas spat, pa kej lepga sanjat.
Uživajte!

ma ve kar pridite..če le utegnete..bo moj user posted image  čist vesel..aja pa pozabla sem omenit, da imava v jaslicah tudi ribice (čist taprave)..sam se to po slikcah, ki so v albumu bolj slabo vidi...user posted image pač otroci so čist navdušeni, pa moj tud...user posted image user posted image
mami28..geslo ti pošljem čez par sekund

pa lepo nočko vam želim...

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 165
30.12.2007 9:30:02   
Februarka08
Dobro jutro!
Še vse ajate? user posted image Jaz sem že po zajtrku, kosilo se že nekaj kuha, čez kakšno uro dobim prve obiske, popoldne druge, tako da bo kar pestra nedelja... Po eni strani komaj čakam, da minejo prazniki, da začnem mal uživat v user posted image in počivat mal bolj.
Mlavla, tudi jaz bi te rada videla, če lahko?user posted image

Lepo nedeljo vam želim, kaj dobrega skuhajte...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 166
30.12.2007 11:19:00   
MetiLu
Jutro!

Evo mene, sem čist skrokana user posted image  Včeraj sva bila na novoletni zabavi, pa sem mela cel večer super družbo, prišel je bivši sodelavec od mojga pa njegova žena (smo kar kolegi). Ona je tud noseča in ima rok tri tedne za mano (začetek marca). V glavnem, sam še dež ni začel padat user posted image  user posted image  user posted image  sva mele tolk za povedat, da je joj. Je pa to njena druga nosečnost user posted image
Domov sva prišla ob pol dveh zjutraj, sem še celo jest vozila iz varnostnih razlogov user posted image , vstala ob pol desetih, oprala en stroj, zdele se pa bašem z rogljički, da bo kej energije za kosilo kuhat. Bom naredila bolonjeze omako (še za v skrinjo user posted image ), pa solatko, pol pa ne vem al bo lazanja al pa samo kakšne testenince za zraven. Lubek še spi, je težka glava user posted image
Pa če ne bom zaspala popoldan, bom probala danes zaključiti diplomco.

Šopinga pa zame ni nič več, ker se bojim, da bi šla prekmal v Rim. Me zadnje dni tako špika in zateguje v nožnici, ne vem kaj je to user posted image  Bi bilo fajn, da bi imel naš mulček vsaj 3 kg ob rojstvu, za to pa mora vsaj še ene 3 tedne počakat!! Bom pa danes vseeno pripravila torbo za P, res tiste "nujne stvari", pa cotkice za malega za iz P user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 167
30.12.2007 11:43:26   
dolenjka
O Meti se spet poka za v Rim user posted image
A bi jih rada fasala? NIKAMOR do 1.2., jasno?? user posted image

Sayuri zagovor!! Ne mi jih pošiljat rojevat, ukaz je, da so na RR vsaj do 1.2.! Jasno? user posted image  Ti pa se čuvaj, drugače še ti dobiš kak ukaz! user posted image  user posted image  user posted image

Grem svojo debelo rit oblečt, da greva še nekaj malenkosti kupit, da mi do drugega leta ne bo treba v štacuno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 168
30.12.2007 11:51:41   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O Meti se spet poka za v Rim user posted image
A bi jih rada fasala? NIKAMOR do 1.2., jasno?? user posted image

Ti me kar heci!!! user posted image  user posted image  user posted image  Boš vidla, da ne bomo vse zdržale do februarja user posted image  Statistično to ni možno user posted image  
Sem spet mal preveč januarke brala user posted image  Jooj, jest ne vem zakaj me take misli obletavajo....

Grem rajši kuhat.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
30.12.2007 14:30:00   
bamby
suzi, to je bilo pa res grdo in nesramno od človeka, ali duhovnika kdor je pač bil, da so vas tako ogovorili user posted image user posted image user posted image user posted image . Ponavadi so bili vedno veseli, predvsem otrok, če so prišli gledat jaslice. To je vedno od samih faranov odvisno in od duhovnika samega tudi.
Se pa strinjam, da bi pri mlavli imeli kaj videt user posted image . Že v resnici ima tako lepe jaslice, kaj šele v resnici. In žive ribice ima notri user posted image . Super!!!
meti, a ti res ne poslušaš dolenjke user posted image user posted image user posted image ??? NIKAMOR DO KONCA JANUARJA!!!!!!! Torbe pripravi, pol pa v kot z njimi!

Tim je sinoči spet zakuhal. Potem ga je spet prepucalo in bruhal je istočasno, zato sem samo rekla decu,da je zdaj pa dost tega in da gremo takoj k zdravniku. Je bila ena prijazna zdravnica dežurna in je rekla, da gre najbrž le za virozo. Brez laboratorijskih izvidov ni mogla rečt kaj točno je. Je rekla, da gremo lahko v LJ, pa je Tim rekel, da ne v LJ iti. Pol je dr. rekla, da nam ni nujno iti, ker je drugače videti kar živahen. Če pa bi šlo na slabše, pa naj se vrnemo. Ko smo prišli domov si je začelel prežganjke, ki jo je tašča skuhala in kos kruha user posted image . Danes je pa nekaj tudi že zjutraj pojedel in komplet kosilo user posted image . Očitno je šele danes res napredek pri njegovem zdravju!

sayuri, če je tvoje počutje takšno kot ga opisuješ, je že dober znak user posted image user posted image user posted image . Tokrat gre zares!!!! Držimo pesti, da bo šlo tako naprej!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 170
30.12.2007 16:50:41   
MetiLu
Spet ni nobene tle user posted image
Omakice sem nakuhala za pol leta naprej user posted image  Za kosilo sva imela lazanjico in solatko, pol sva pa zadremalauser posted image  Zdele pijem kofi in se bašem s Karat napolitankami user posted image  in zbiram energijo za tipkanje user posted image  Bom zdele dala v albumček še kompletek, ki mi ga je tašča naštrikala, je res lep user posted image  
Pa če bi ena mamika lahko napisala seznamček, kaj naj poleg "osebne nege" in dokumentov še pripravim za v P in če ste za user posted image  pripravile različne št. cotkic za domov al samo en paketek user posted image  ja, ja spet mal kompliciram user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.12.2007 16:58:46   
Februarka08
Meti, pridna da kuhaš že v naprejuser posted image . Tud midva sva imela takoooooooooo dobro kosilce danes, da bi še angelčki jedl, če bi ritke meluser posted image . Zdej greva pa delat tiramisu, da bo za jutri... Ja, res bo treba kmal torbo pripravit... Jaz moram našemu user posted image še kompletek kupit za iz Puser posted image . Upam, da mi uspe nekako zrihtat vse konec tedna, da je potem mir in samo še peremo in pripravimo... Naši škratje morajo še malo počakati v trebuščkih (vsak dan bolj me je strah, da ne bi...). No, če dolenjka tako reče, potem že mora bit tako, a ne?user posted image

Lepo nedeljo še naprej, jaz grem spet v kuhinjo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 172
30.12.2007 19:18:49   
Suzi*
Samo eno nujno vprašanje: katero gorivo rabi mesni fondi??? user posted image  Kaj naj spodaj v tisto posodico nalijem, da bo lepo gorelo in ne bo smrdelo???? Zihr je katera že to imela, pa ve, kaj se mora uporabit.
Hvala, hvala, hvalaaa!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 173
30.12.2007 19:25:02   
Februarka08
Suzi, moj user posted image pravi, da spodaj naliješ tisto olje, ki je v svečah - vsaj pomoje se mu reče parafinskouser posted image ...
Upam, da sem ti kaj pomagala...user posted image

Jest imam tud eno vprašanje - glede majoneze - že celo nosečnost se ji ogibam, sedaj me pa zanima ali lahko jutri pojem kakšno žlico francoske solateuser posted image user posted image ? Jo namreč obožujem, samo... Ali naj raje še kar vztrajam pri ˝dieti˝user posted image ?

Hvala, lep večer!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 174
30.12.2007 19:36:58   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Suzi, moj user posted image pravi, da spodaj naliješ tisto olje, ki je v svečah - vsaj pomoje se mu reče parafinskouser posted image ...
Upam, da sem ti kaj pomagala...user posted image

Jest imam tud eno vprašanje - glede majoneze - že celo nosečnost se ji ogibam, sedaj me pa zanima ali lahko jutri pojem kakšno žlico francoske solateuser posted image user posted image ? Jo namreč obožujem, samo... Ali naj raje še kar vztrajam pri ˝dieti˝user posted image ?

Hvala, lep večer!user posted image

Februarka, hvala za tako hiter odgovor. user posted image

Glede majoneze....jaz sem jo jedla preden so mi sladkor odkrili, no pa zdaj sem se mal s francosko pregrešila. tako da....ti kar plani po francoski!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?