MetiLu
|
Ojla! Tkole je blo. Dolenjka je dones res prišla na enga kofetka, potem sem se spravila pisat diplomco, bila ful pridna, spekla pico, ki sva jo po hitrem postopku zmetala vase, ker se je že mudilo k dohtarci. Ta mi je uredila bolniško, dala še nekaj napotkov glede koriščenja dopusta, tako, da se moram v ponedeljek pozanimat v firmi, kako naj ga koristim... Potem sva šibala še do leclerca, sem spet imela sabo cel seznam (mi ga je Dolenjka pomagala dopolnit ), pa nisem dobila skoraj nič. Vzela sem še vložke Vir80, pa eno prevlekco za kovtrček, pa rjuhce za Dolenjko in to je bilo to. Neki sem tudi olja in losijone gledala, pa se nisem mogla za nič odločit. Bom potem kar babco vprašala, kaj in kdaj se uporablja Fiziološke od Nivee pa tudi niso imel. Dekice so bile samo še v roza barvi, spalne vreče pa potem tudi nisva vzela. O modrcih nič novega, tistih tašportnih pa sploh nimajo , pomojem bom kar do konca brez Zdej sva pa doma, jaz grem naprej tipkat, da čimprej spišem do konca. Če gledam na ultrazvok, sva danes dopolnila 34. tednov (ŽE!!!). In če pogledam na januarke, kok hitro rojevajo, me kar malo zaskrbi, da bi mogla it že čez 14 dni rodit O tem malinovem čaju sem tudi jaz že razmišljala, pa bom zaenkrat počakala, do sredine januarja, da vidim kako bo, če se ne bo še nič dogajalo, ga bom šla pa kupit.