|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
8.1.2008 14:01:38   
vrtnica76
Suziuser posted image za dober rezultat!
Tukaj se je spet megla spustila in ni več sončkauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.1.2008 14:08:32   
katka37
Suzi, super za dobre izvide na pregledu.

Itata, jaz tudi ne bi mojemu zaupala preveč okoli nakupov, pa čeprav bo to  najin tretji deček. Sva zadnjič skupaj nakupovala, pa sem se še sama komaj znašla med nekaterimi stvarmi.

Ta zadnja noč je bila spet grozna, brez spanja, kar skačem na wc. Odkar pa se mi je trebuh spustil, sem neprestano lačna.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 702
8.1.2008 14:12:59   
mlavla
suzi user posted image user posted image za dober rezultat!!!Res te občudujem, da si tako pridna z dieto!!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.1.2008 14:14:15   
pina-1
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!

a je kera videla kje po cesti mojo voljo in energijo za delo?? Jaz je nikjer ne najdem, pa tolko mam za delat: posesat, oprat po tleh in obesit eno žehto cunjic za Ano.
Vmes sem še trapa polila tekoči prašek, ker se mi ga ni dalo prav zaperti, skratka polomija.... Samo na kavu bi ležala pa spala ali bla na RR..pa po telefonu bi klepetala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem sedaj obesit cunje in pol bom nekoga pokliclaa, ki ga že dolgo nisem, pa obljubljam že tudi neki cajtauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.1.2008 14:17:01   
Suzi*
Hvala, babuške. user posted image  Med prazniki res nisem bla najbolj pridna, zato me je današnji izvid odkrito rečeno kar presenetil. Zgleda da če občasno kaj po obroku sladkega pojem, to res ne vpliva kaj dosti na moje stanje. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.1.2008 14:18:29   
Janey
suziuser posted image user posted image user posted image za cuker test

pina pojdi likat kavč in čakaj da te volja prime....sej pravijo da preden greš rodit par dni samo pospravljaš...do takrat pa naj tvoj prime kako metlo  v roke..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.1.2008 14:19:53   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Suzi, super za dobre izvide na pregledu.

Itata, jaz tudi ne bi mojemu zaupala preveč okoli nakupov, pa čeprav bo to  najin tretji deček. Sva zadnjič skupaj nakupovala, pa sem se še sama komaj znašla med nekaterimi stvarmi.

Ta zadnja noč je bila spet grozna, brez spanja, kar skačem na wc. Odkar pa se mi je trebuh spustil, sem neprestano lačna.

katka hvala enako.
Moj trebuh je z dneva v dan nižji in naša Ana je vedno bolj mirna. Hvala bogu da mam jutri UZ, da jo pogledamo, ker jaz res ne naštejem 10 gibov na dan

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.1.2008 14:21:47   
dolenjka
Ej Pina, a si ti jaz? user posted image  Jaz bi tudi čvekala, sem bla dons že 4x na GSMu s sestrama, z vsako po 2x user posted image

Ej Suzi sej veš s kterga konca sem in si lepo vabljena na sonček kak dopoldan, brez heca user posted image  Pri nas namreč še vedno sije. Men je pa vroče. Sam ne od sonca ampak od peglanja user posted image
Sem stalno čakala da vode zmanjka da lahko neham, pa pri teh malih cotkah sploh ne porabim dovolj pare, da bi vode zmanjkal. Še dobr, da sem se spravila tistih 6 tetra plenic speglat, jo je hitr zmanjkal (še dobr da so rumene, jih je tko dolgočasno likat, kaj šele bele) user posted image  Sam zdej je pa sušilc zaključu s 1. žehto malih cotk, tko da bo treba vodo nalit pa naprej v ekšn user posted image  Pa ene žehta je še v pralnem stroju. Še dobr, da so to male žehtice, cotk na 40 stopinj, tistih vrhnjih in bo tut peglanja hitr konc user posted image

Moj me je prej klical in mi zaželel dobro jutro user posted image  Kmet user posted image  Sem povedala da peglam in je reku da je skrajn cajt in da nej že spokam torbo zase in naštimam za user posted image . Sem ga vprašala če me je sit doma, al tko neučakan? Pa je reku da ne eno ne drugo, sam da noče moje panične face gledat ko bo prišel trenutek resnice! Ne vem čigava faca bo bolj panična user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 708
8.1.2008 14:23:24   
dolenjka
AJa Suzi user posted image  user posted image  user posted image  za tvoj cuker!

Sej preden se buši dol ne spusti verjetn ni velik možnosti da se gre rodit, al kako? Povejte mal mame user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 709
8.1.2008 14:23:39   
srečka nosečka
ojla

Sem vas na hitro prebrala. user posted image  Moram biti z vsem na tekočem. user posted image

janey in marusah - glede Feldbacha me zanima koliko žensk je v sobi po porodu? Sem slišala, da okoli 10, če se ne motim. Mene predvem to odvrača, da bi rodila pri njih. Upam, da si v MB izborim svojo sobo. user posted image

meti - vprašala se me kje sem se slikala s kratkimi rokavi? user posted image  A si sigurna, da si gledala moj album? user posted image  Aja, pa veliko veselja pri nabavi novega avteka ti želim.

Se vam še kaj kasneje pridružim.

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.1.2008 14:28:36   
Suzi*
O, dolenjka, si me nasmejala s tem tvojim decom. user posted image user posted image   Moj pa še kar nič paničen. Sem mu prejšnji teden poslala sms, da grem rodit, ker se mi ni na gsm javil, pa je čist hladnokrvno odreagiral. user posted image  No, vsaj to sem dosegla (s še malo obdelovanja doma, mu je blo treba posebej povedat, da zdej bo pa počas šlo zares), da se mi zdej striktno vsakič javi, tud če je v gužvi. user posted image
Ja, obljubim, da se bom enkrat naokol pripeljala v vaš najlepši konec Slovenije. Če ne zdej, pa pol s frockom, ok?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.1.2008 14:31:30   
Suzi*
Hm, se ne spomnim, če se mi je trebuh kej dol spustil prvič. user posted image  Verjetno ja. Se pa predvsem čuti to pri obiskih wc-ja, ker dete začne ful na mehur pritiskat.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.1.2008 14:46:25   
p@tricij@
hoj user posted image ,

po dolgem času se tudi jaz javljam. ste načvekale toliko, da bi si morala varučko dobit, da vse preberem.
drugače pa smo čez praznike na veliko praznovali moževo 40. letnico. pa da se pohvalim smo bili od petka do ponedeljka v čatežu, kjer sem se resnično nakopala, mala pikica pa je tudi uživala v trebuščku, ker je neprestano migala.
danes sem pa imela pregled in je zaenkrat še vse bp, razen da mi je začelo dol pritiskat - pa saj bo počasi že tudi čas. mi je G rekla naj počakam še kakšen teden, pol pa lahko grem. plodovnice pa tudi še imam zadosti.
ja pa da se pohvalim, sem od nedelje dalje že na porodniškem dopustu.

anandrej, za statistiko: naslednji pregled imam 22.1.. kilogrami pa so trenutno točno 10 kg +. sem kar pridna, kajti pri prvem sem bila +18.

lepo se imejte in uživajte na sončku, če ga pa nimate pa pridite k nam ga imamo za vse.user posted image

papauser posted image

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.1.2008 14:53:27   
dolenjka
Suzi seveda vabilo velja za nedoločen čas in več obiskov user posted image  Pa za ostale tudi user posted image

No, jaz sem hrabro nalila vodo v likalnik in čakam, da se ogreje, pol mu pa začnem ukazovat. Še ene pol urce, pol bo pa dost za danes user posted image

Pa goveja juhica je že kuhana in sem jo ravnokar malo zakuhala (sem kupila nove rezance user posted image  ) tko da imam kosilo zase in za user posted image  rešeno. Pol ko moj pride pa greva k moji mlajši sestrici, ki danes praznuje in že od jutra sladice peče. Se tko veselim k majhen otrok user posted image

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.1.2008 14:56:49   
kati kati
hja,men je pa reku da bi blo fajn će bi šla čez 14 dni rodit,ker bi on že rad bil doma poleg naju,pa sm mu rekla da nekak še nebi šla dihat...še ni čas za to!user posted image user posted image user posted image
kar se pa tiče oblek ni ne konca ne kraja,danes perem posteljnino, pa sobo prpravlam,da bom lahk kinderpetek dala poleg sebe...čimbolj da bo praktično!
danes pa je mlaj,tud men se zjutri ni nč dal,sam klepetala bi....zdej pa sem se spravla v reduser posted image
grem še mal kuhat...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.1.2008 15:15:39   
misar
še kako urco nazaj sem bila lena ko sam user posted image , pa sem se le prepričala, da sem šla mal po stanovanju pomest, da če kdo pride, da ne bo mislil, da je ravno  k ciganom prišel.  po tistem, ko sem zlomila štil od metle, takrat bi pa že mogla vedet, da mi danes ni usojeno delat user posted image user posted image user posted image user posted image sem se lotila pa še mal kopalnice. sem najprej sam lijak umila, ker je bil res štala, pol še wc, pa banjo, pol pa kamor je šel bik sem poslala še štrik in sem spucala celo kopalnico. zdele sem pa crknjena pa mal spet tle gor strašim. zdravje je mal boljš sam mi pa iz nosa curi, da še vidim bolj slabo. si bom kar cunjo okoli glave zavezala, ker drgač bomo bankrotiral zaradi robčkov user posted image user posted image user posted image user posted image ... me moj dragi že dva meseca heca, ker alleluja vsaj 2-3x na dan poje, da sam še za WC papir delava. 

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 716
8.1.2008 15:19:48   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: misar

še kako urco nazaj sem bila lena ko sam user posted image , pa sem se le prepričala, da sem šla mal po stanovanju pomest, da če kdo pride, da ne bo mislil, da je ravno  k ciganom prišel.  po tistem, ko sem zlomila štil od metle, takrat bi pa že mogla vedet, da mi danes ni usojeno delat user posted image user posted image user posted image user posted image sem se lotila pa še mal kopalnice. sem najprej sam lijak umila, ker je bil res štala, pol še wc, pa banjo, pol pa kamor je šel bik sem poslala še štrik in sem spucala celo kopalnico. zdele sem pa crknjena pa mal spet tle gor strašim. zdravje je mal boljš sam mi pa iz nosa curi, da še vidim bolj slabo. si bom kar cunjo okoli glave zavezala, ker drgač bomo bankrotiral zaradi robčkov user posted image user posted image user posted image user posted image ... me moj dragi že dva meseca heca, ker alleluja vsaj 2-3x na dan poje, da sam še za WC papir delava. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma si me nasmejala s tole tvojo izjavo user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 717
8.1.2008 15:24:26   
itata
jaz sem posesala svoj čtuk in pomila kopalnico user posted image  pojedla solato - mi je zapasal kislo... zdej pa gruntam kaj bom še čez zaresnega pojedlauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 718
8.1.2008 15:33:40   
dolenjka
No, ko ste že vse pri hrani: jaz grem zdaj govejo juhico pojest, pol pa pod tuš in na praznovanje rojstnega dne!

Se beremo zvečer, če ne bom prej dol padla, drugač pa jutri!

Pa pridno čvekajte user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.1.2008 15:36:38   
vrtnica76
Kolk ste vse neki pridneuser posted image ,čeprav po siliuser posted image .Jest pa danes strogo upoštevam navodila zdravniceuser posted image .VELIKO PČIVAMuser posted image !Ampak rižotko sem pa kljub temu skuhalauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 720
8.1.2008 16:12:24   
Februarka08
Daaaan.user posted image
Končno sem vas malo prebrala, sedaj moram samo še povedat, kako je blo na pregledu: voda bp, kri kot prej, pravi da v redu, user posted image leži tako kot mora, drugega mi pa ni gledala/delala. Samo UZ je naslonila na bauhija, da je videla glavico, to je blo pa vse.user posted image Je rekla, saj je itak vse v redu, ne rabiva kaj drugega. Jaz bi pa tako rada videla, koliko je težak naš dojenček.user posted image Pa baje ne bom več mela UZ.user posted image Če bo res tako, bom rekla, naj mi naredi samoplačniško, da vsaj malo vidim pri kakšnih merah smo. Že tako smo bolj mali.... No, to je to, naslednji pregled šele čez 3 tedne - 29.1.
Sedaj morm it pa mal kavčka speglat, sem sita in rahlo utrujena... Danes je bila kar pica za kosilo - naročenauser posted image . Je tašča častila. user posted image
Vas berem še kasneje kaj...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.1.2008 16:33:18   
mesecnica
Suzi - bravo za cuker user posted image user posted image user posted image . Jaz imam pa jutri ponovno kontrolo (na tešče seveda) ob 12.20 - pam, da ne padem dol od lakote...

Eno vprašanje (če lahko). Ker sem tudi jaz prvorodka se mi niti ne sanja koliko oblačilc naj bi imela za mojo pupo. Mislim koliko bodyjev št. 56, koliko pajacev št. 56, koliko bodyjev št. 62 in koliko pajcev št. 62. Pa koliko nogavičk in podobno... Ker ne bom nič dobila na sposojo sem res v paniki, da ne bo premalo. A bi vam bilo teško pogledat koliko imate katerih stvari po številkah??? Please??? user posted image

LP,

Mesečnica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 722
8.1.2008 16:37:44   
dolenjka
Sem tik pred odhodom, pa vseeno odgovorim. Jaz bom jutri vse preštela in dokončno presortirala in ti napišem mesečnica user posted image
Sem pa videla, da imajo v Leclercu znižane bodije in pižamice. Pižamce so nekaj čez 6 EUR, bodyi pa od 2,3 EUR dalje user posted image  Če rabi katera še kaj kupit slučajno user posted image  Jaz rajš ne grem tja..... user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 723
8.1.2008 16:50:15   
kati kati
mesecnica-glede na to da sm js tud prvorodka...sem res dobila skoraj cisto vse...ampak bodijev št,56. mam okoli 15....pravzaprav vsakega po tolk ...ker mam brateca starega 2 leti in sem vse dobila....enega pajaca malo debelejšega za vn....
pa tri pižamce,pa 10 parov zoknčkov...tak da bo moj user posted image mel kr prevelik vsega...čeprav se kr ponuca pa šeuser posted image hitro zrastejo...
lp

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.1.2008 17:25:07   
MetiLu
Takole, pa mam nov avto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jutri še plačam, dobim pogodbo, v četrtek zavarovanje zrihtam, pol se lahko pa že v porodnišnico zapeljem user posted image  user posted image
Brez zajebancije, že cel popoldan me špika enkrat na eni enkrat na drugi strani trebuha. Pol me mal v križu začne, pol spet nehauser posted image  A bi to lahko bli slučajno popadki? Pa trebuh mi tud otrdeva...
Kendeljni so uspel, ful so dobri, jih mam še za dve runde v skrinji user posted image  Pa mama je s sabo prinesla še aparat za cuker merit in sem ga imela pred kosilom (prazen želodec) 3.7. A ni to malo nizek? Sej ni čudn, da imam kar naprej napade, da me začne oblivat in se začnem trest, k mi tko nahitr pade user posted image  user posted image

Dolenjka, ti si čist divja s telim tvojim likanjem user posted image  user posted image
Srečka nosečka, čist možno, da sem gledala napačni album in je na RR še ena Srečka_nosečka, s črtico user posted image

Kati kati, jaz imam po 8 bodijev na preklop vsake številke, potem imam 10 mako majčk (od tega 4 št. 62), 4 bombažne majčke št. 62, pa 6 bombažnih žabic do pasu, dvoje na naramnice, potem imam 3 pliš pajacke št. 50, 4 št. 56 in 3 št. 62. Imam pa še št. 62 kompletek kravico za iz P, pa dvoje kavbojke, eno trenerkico, jopico in žametne hlače z naramnicami. To bo to.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.