Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:01:38
|
|
|
|
vrtnica76
|
Suzi za dober rezultat! Tukaj se je spet megla spustila in ni več sončka .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:08:32
|
|
|
|
katka37
|
Suzi, super za dobre izvide na pregledu. Itata, jaz tudi ne bi mojemu zaupala preveč okoli nakupov, pa čeprav bo to najin tretji deček. Sva zadnjič skupaj nakupovala, pa sem se še sama komaj znašla med nekaterimi stvarmi. Ta zadnja noč je bila spet grozna, brez spanja, kar skačem na wc. Odkar pa se mi je trebuh spustil, sem neprestano lačna.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:12:59
|
|
|
|
mlavla
|
suzi za dober rezultat!!!Res te občudujem, da si tako pridna z dieto!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:14:15
|
|
|
|
pina-1
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! a je kera videla kje po cesti mojo voljo in energijo za delo?? Jaz je nikjer ne najdem, pa tolko mam za delat: posesat, oprat po tleh in obesit eno žehto cunjic za Ano. Vmes sem še trapa polila tekoči prašek, ker se mi ga ni dalo prav zaperti, skratka polomija.... Samo na kavu bi ležala pa spala ali bla na RR..pa po telefonu bi klepetala... Grem sedaj obesit cunje in pol bom nekoga pokliclaa, ki ga že dolgo nisem, pa obljubljam že tudi neki cajta
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:17:01
|
|
|
|
Suzi*
|
Hvala, babuške. Med prazniki res nisem bla najbolj pridna, zato me je današnji izvid odkrito rečeno kar presenetil. Zgleda da če občasno kaj po obroku sladkega pojem, to res ne vpliva kaj dosti na moje stanje.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:18:29
|
|
|
|
Janey
|
suzi za cuker test pina pojdi likat kavč in čakaj da te volja prime....sej pravijo da preden greš rodit par dni samo pospravljaš...do takrat pa naj tvoj prime kako metlo v roke..
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:19:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Suzi, super za dobre izvide na pregledu. Itata, jaz tudi ne bi mojemu zaupala preveč okoli nakupov, pa čeprav bo to najin tretji deček. Sva zadnjič skupaj nakupovala, pa sem se še sama komaj znašla med nekaterimi stvarmi. Ta zadnja noč je bila spet grozna, brez spanja, kar skačem na wc. Odkar pa se mi je trebuh spustil, sem neprestano lačna. katka hvala enako. Moj trebuh je z dneva v dan nižji in naša Ana je vedno bolj mirna. Hvala bogu da mam jutri UZ, da jo pogledamo, ker jaz res ne naštejem 10 gibov na dan
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:21:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej Pina, a si ti jaz? Jaz bi tudi čvekala, sem bla dons že 4x na GSMu s sestrama, z vsako po 2x Ej Suzi sej veš s kterga konca sem in si lepo vabljena na sonček kak dopoldan, brez heca Pri nas namreč še vedno sije. Men je pa vroče. Sam ne od sonca ampak od peglanja Sem stalno čakala da vode zmanjka da lahko neham, pa pri teh malih cotkah sploh ne porabim dovolj pare, da bi vode zmanjkal. Še dobr, da sem se spravila tistih 6 tetra plenic speglat, jo je hitr zmanjkal (še dobr da so rumene, jih je tko dolgočasno likat, kaj šele bele) Sam zdej je pa sušilc zaključu s 1. žehto malih cotk, tko da bo treba vodo nalit pa naprej v ekšn Pa ene žehta je še v pralnem stroju. Še dobr, da so to male žehtice, cotk na 40 stopinj, tistih vrhnjih in bo tut peglanja hitr konc Moj me je prej klical in mi zaželel dobro jutro Kmet Sem povedala da peglam in je reku da je skrajn cajt in da nej že spokam torbo zase in naštimam za . Sem ga vprašala če me je sit doma, al tko neučakan? Pa je reku da ne eno ne drugo, sam da noče moje panične face gledat ko bo prišel trenutek resnice! Ne vem čigava faca bo bolj panična
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:23:24
|
|
|
|
dolenjka
|
AJa Suzi za tvoj cuker! Sej preden se buši dol ne spusti verjetn ni velik možnosti da se gre rodit, al kako? Povejte mal mame
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:23:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
ojla Sem vas na hitro prebrala. Moram biti z vsem na tekočem. janey in marusah - glede Feldbacha me zanima koliko žensk je v sobi po porodu? Sem slišala, da okoli 10, če se ne motim. Mene predvem to odvrača, da bi rodila pri njih. Upam, da si v MB izborim svojo sobo. meti - vprašala se me kje sem se slikala s kratkimi rokavi? A si sigurna, da si gledala moj album? Aja, pa veliko veselja pri nabavi novega avteka ti želim. Se vam še kaj kasneje pridružim. Pridne bodite
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:28:36
|
|
|
|
Suzi*
|
O, dolenjka, si me nasmejala s tem tvojim decom. Moj pa še kar nič paničen. Sem mu prejšnji teden poslala sms, da grem rodit, ker se mi ni na gsm javil, pa je čist hladnokrvno odreagiral. No, vsaj to sem dosegla (s še malo obdelovanja doma, mu je blo treba posebej povedat, da zdej bo pa počas šlo zares), da se mi zdej striktno vsakič javi, tud če je v gužvi. Ja, obljubim, da se bom enkrat naokol pripeljala v vaš najlepši konec Slovenije. Če ne zdej, pa pol s frockom, ok?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:31:30
|
|
|
|
Suzi*
|
Hm, se ne spomnim, če se mi je trebuh kej dol spustil prvič. Verjetno ja. Se pa predvsem čuti to pri obiskih wc-ja, ker dete začne ful na mehur pritiskat.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:46:25
|
|
|
|
p@tricij@
|
hoj , po dolgem času se tudi jaz javljam. ste načvekale toliko, da bi si morala varučko dobit, da vse preberem. drugače pa smo čez praznike na veliko praznovali moževo 40. letnico. pa da se pohvalim smo bili od petka do ponedeljka v čatežu, kjer sem se resnično nakopala, mala pikica pa je tudi uživala v trebuščku, ker je neprestano migala. danes sem pa imela pregled in je zaenkrat še vse bp, razen da mi je začelo dol pritiskat - pa saj bo počasi že tudi čas. mi je G rekla naj počakam še kakšen teden, pol pa lahko grem. plodovnice pa tudi še imam zadosti. ja pa da se pohvalim, sem od nedelje dalje že na porodniškem dopustu. anandrej, za statistiko: naslednji pregled imam 22.1.. kilogrami pa so trenutno točno 10 kg +. sem kar pridna, kajti pri prvem sem bila +18. lepo se imejte in uživajte na sončku, če ga pa nimate pa pridite k nam ga imamo za vse. papa
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:53:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi seveda vabilo velja za nedoločen čas in več obiskov Pa za ostale tudi No, jaz sem hrabro nalila vodo v likalnik in čakam, da se ogreje, pol mu pa začnem ukazovat. Še ene pol urce, pol bo pa dost za danes Pa goveja juhica je že kuhana in sem jo ravnokar malo zakuhala (sem kupila nove rezance ) tko da imam kosilo zase in za rešeno. Pol ko moj pride pa greva k moji mlajši sestrici, ki danes praznuje in že od jutra sladice peče. Se tko veselim k majhen otrok
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 14:56:49
|
|
|
|
kati kati
|
hja,men je pa reku da bi blo fajn će bi šla čez 14 dni rodit,ker bi on že rad bil doma poleg naju,pa sm mu rekla da nekak še nebi šla dihat...še ni čas za to! kar se pa tiče oblek ni ne konca ne kraja,danes perem posteljnino, pa sobo prpravlam,da bom lahk kinderpetek dala poleg sebe...čimbolj da bo praktično! danes pa je mlaj,tud men se zjutri ni nč dal,sam klepetala bi....zdej pa sem se spravla v red grem še mal kuhat...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 15:15:39
|
|
|
|
misar
|
še kako urco nazaj sem bila lena ko sam , pa sem se le prepričala, da sem šla mal po stanovanju pomest, da če kdo pride, da ne bo mislil, da je ravno k ciganom prišel. po tistem, ko sem zlomila štil od metle, takrat bi pa že mogla vedet, da mi danes ni usojeno delat sem se lotila pa še mal kopalnice. sem najprej sam lijak umila, ker je bil res štala, pol še wc, pa banjo, pol pa kamor je šel bik sem poslala še štrik in sem spucala celo kopalnico. zdele sem pa crknjena pa mal spet tle gor strašim. zdravje je mal boljš sam mi pa iz nosa curi, da še vidim bolj slabo. si bom kar cunjo okoli glave zavezala, ker drgač bomo bankrotiral zaradi robčkov ... me moj dragi že dva meseca heca, ker alleluja vsaj 2-3x na dan poje, da sam še za WC papir delava.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 15:19:48
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar še kako urco nazaj sem bila lena ko sam , pa sem se le prepričala, da sem šla mal po stanovanju pomest, da če kdo pride, da ne bo mislil, da je ravno k ciganom prišel. po tistem, ko sem zlomila štil od metle, takrat bi pa že mogla vedet, da mi danes ni usojeno delat sem se lotila pa še mal kopalnice. sem najprej sam lijak umila, ker je bil res štala, pol še wc, pa banjo, pol pa kamor je šel bik sem poslala še štrik in sem spucala celo kopalnico. zdele sem pa crknjena pa mal spet tle gor strašim. zdravje je mal boljš sam mi pa iz nosa curi, da še vidim bolj slabo. si bom kar cunjo okoli glave zavezala, ker drgač bomo bankrotiral zaradi robčkov ... me moj dragi že dva meseca heca, ker alleluja vsaj 2-3x na dan poje, da sam še za WC papir delava. ma si me nasmejala s tole tvojo izjavo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 15:24:26
|
|
|
|
itata
|
jaz sem posesala svoj čtuk in pomila kopalnico pojedla solato - mi je zapasal kislo... zdej pa gruntam kaj bom še čez zaresnega pojedla
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 15:33:40
|
|
|
|
dolenjka
|
No, ko ste že vse pri hrani: jaz grem zdaj govejo juhico pojest, pol pa pod tuš in na praznovanje rojstnega dne! Se beremo zvečer, če ne bom prej dol padla, drugač pa jutri! Pa pridno čvekajte
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 15:36:38
|
|
|
|
vrtnica76
|
Kolk ste vse neki pridne ,čeprav po sili .Jest pa danes strogo upoštevam navodila zdravnice .VELIKO PČIVAM !Ampak rižotko sem pa kljub temu skuhala .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 16:12:24
|
|
|
|
Februarka08
|
Daaaan. Končno sem vas malo prebrala, sedaj moram samo še povedat, kako je blo na pregledu: voda bp, kri kot prej, pravi da v redu, leži tako kot mora, drugega mi pa ni gledala/delala. Samo UZ je naslonila na bauhija, da je videla glavico, to je blo pa vse. Je rekla, saj je itak vse v redu, ne rabiva kaj drugega. Jaz bi pa tako rada videla, koliko je težak naš dojenček. Pa baje ne bom več mela UZ. Če bo res tako, bom rekla, naj mi naredi samoplačniško, da vsaj malo vidim pri kakšnih merah smo. Že tako smo bolj mali.... No, to je to, naslednji pregled šele čez 3 tedne - 29.1. Sedaj morm it pa mal kavčka speglat, sem sita in rahlo utrujena... Danes je bila kar pica za kosilo - naročena . Je tašča častila. Vas berem še kasneje kaj...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 16:33:18
|
|
|
|
mesecnica
|
Suzi - bravo za cuker . Jaz imam pa jutri ponovno kontrolo (na tešče seveda) ob 12.20 - pam, da ne padem dol od lakote... Eno vprašanje (če lahko). Ker sem tudi jaz prvorodka se mi niti ne sanja koliko oblačilc naj bi imela za mojo pupo. Mislim koliko bodyjev št. 56, koliko pajacev št. 56, koliko bodyjev št. 62 in koliko pajcev št. 62. Pa koliko nogavičk in podobno... Ker ne bom nič dobila na sposojo sem res v paniki, da ne bo premalo. A bi vam bilo teško pogledat koliko imate katerih stvari po številkah??? Please??? LP,
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 16:37:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem tik pred odhodom, pa vseeno odgovorim. Jaz bom jutri vse preštela in dokončno presortirala in ti napišem mesečnica Sem pa videla, da imajo v Leclercu znižane bodije in pižamice. Pižamce so nekaj čez 6 EUR, bodyi pa od 2,3 EUR dalje Če rabi katera še kaj kupit slučajno Jaz rajš ne grem tja.....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 16:50:15
|
|
|
|
kati kati
|
mesecnica-glede na to da sm js tud prvorodka...sem res dobila skoraj cisto vse...ampak bodijev št,56. mam okoli 15....pravzaprav vsakega po tolk ...ker mam brateca starega 2 leti in sem vse dobila....enega pajaca malo debelejšega za vn.... pa tri pižamce,pa 10 parov zoknčkov...tak da bo moj mel kr prevelik vsega...čeprav se kr ponuca pa še hitro zrastejo... lp
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 8.1.2008 17:25:07
|
|
|
|
MetiLu
|
Takole, pa mam nov avto Jutri še plačam, dobim pogodbo, v četrtek zavarovanje zrihtam, pol se lahko pa že v porodnišnico zapeljem Brez zajebancije, že cel popoldan me špika enkrat na eni enkrat na drugi strani trebuha. Pol me mal v križu začne, pol spet neha A bi to lahko bli slučajno popadki? Pa trebuh mi tud otrdeva... Kendeljni so uspel, ful so dobri, jih mam še za dve runde v skrinji Pa mama je s sabo prinesla še aparat za cuker merit in sem ga imela pred kosilom (prazen želodec) 3.7. A ni to malo nizek? Sej ni čudn, da imam kar naprej napade, da me začne oblivat in se začnem trest, k mi tko nahitr pade Dolenjka, ti si čist divja s telim tvojim likanjem Srečka nosečka, čist možno, da sem gledala napačni album in je na RR še ena Srečka_nosečka, s črtico Kati kati, jaz imam po 8 bodijev na preklop vsake številke, potem imam 10 mako majčk (od tega 4 št. 62), 4 bombažne majčke št. 62, pa 6 bombažnih žabic do pasu, dvoje na naramnice, potem imam 3 pliš pajacke št. 50, 4 št. 56 in 3 št. 62. Imam pa še št. 62 kompletek kravico za iz P, pa dvoje kavbojke, eno trenerkico, jopico in žametne hlače z naramnicami. To bo to.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.