|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
7.2.2008 11:01:56   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

janey, jaz tudi režem orhideje nad zadnjim popkom, takoj ko odcveti in sproti obiram ovenele cvetove, pa grde liste odrežem, pa samo z vodo zalivam, nič ne presajam. Imam stare že po 4 leta, pa mi noro cvetijo. jih ne prestavljam, so tam, kjer pač so - v dnevni na omari in v kuhinji na omari, ne na oknu, pa mi vetijo po 30 cvetov na enkrat. bom dala sliko gor. Pa zalit jih ponavadi pozabim - le 1x na mesec, le voda ne sme stat v posodi, pa včasih jih potuširam, da gre prah dol - ko ne cvetijo. Je pa res, da cvetijo v intrvalih 2x na leto po par mesecev. Meni vedno začnejo okoli božiča, potem še še ena runda poleti.

Jancili, ti me kar drži za besedo, da se dobimo v Kavalu - bodo aprila že sigurno imeli mize zunaj, pa bomo papcale na sončku in zraku!

tak sem jih jaz vrezala...ampak je to že lep čas nazaj...par mesecev...pa ničuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5176
7.2.2008 11:02:01   
mary_lou
Jest bi sla tud v kavala na grmado 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5177
7.2.2008 11:02:20   
buči
Čestitke dojenčkom in staršem! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5178
7.2.2008 11:02:54   
buči
Čakaj, dam zdajle sliko v album

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5179
7.2.2008 11:05:39   
ELMA
Moja bebica kot da je dobila službo gradbenika v trebuhu kar neki :tolče kot da bi imela kladivo v roki.Ta mali je bil bolj priden kot ona.Pa skoz je na mehurju, včasi moram na  WC po osemkrat na noć.OBUPNO.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5180
7.2.2008 11:06:33   
anandrej
Jaz še kar tukaj strašim user posted image , ampak sedaj od doma. Popadki vsake 4 min. Sedaj pa počasi greva, čeprav moji dragi se nikamor ne mudi user posted image Jaz pa cel živčen user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5181
7.2.2008 11:07:14   
buči
Evo, slika je gor!

Ja, za Kavala ni panike, se bomo res mogle zmenit! Ja, tudi grmada ne bi bla napačna ...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5182
7.2.2008 11:07:56   
ELMA
Zdaj pa grem na pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se slišima.....

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5183
7.2.2008 11:08:50   
buči
anandrej, pazi, da ga ne boš tako polomil kot moj mož pri 1 user posted image , ko je potem celo popoldne kadil cigaro (sicer je nehal kaditi že pred leti), potem je pa imel revež drugi dan prebavne težave in je šiht oddelal na WCju. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5184
7.2.2008 11:09:01   
mary_lou
Lepa orhidejca jest mam pa sam kaktuse mi vse druge rože pocrkajo hehe nimam gljih filinga za rožice so pa lepe orhidejce

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5185
7.2.2008 11:09:11   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Jaz še kar tukaj strašim user posted image , ampak sedaj od doma. Popadki vsake 4 min. Sedaj pa počasi greva, čeprav moji dragi se nikamor ne mudi user posted image Jaz pa cel živčen user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo! držim pesti!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 5186
7.2.2008 11:09:56   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VELIKO SREČE V PORODNI....PA ČIM MANJ BOLEČIN.....

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5187
7.2.2008 11:13:07   
buči
mary_lou, jaz sem imela tudi veliko kaktusov, ampak smo jih dali v rejo, ko je Aljaž začel hodit naokoli. Enkrat si je vazo z rožami potegnil na glavo, tako da smo že 3 leta brez prtov. Saj boš tudi ti spremenila dekoracijske navade. user posted image  Orhideje se pa ni treba bati, so v bistvu zelo nezahtevne rože.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5188
7.2.2008 11:13:12   
Februarka08
Anandrej srečno obema, Lara mislim nate!user posted image  user posted image user posted image user posted image Danes bosta 2 nova februarčka, boste vidle!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5189
7.2.2008 11:15:19   
buči
Punce, pa ste ve prepričane, da jota res deluje?! user posted image  A uporabljate kakšne poseben prijeme, ali pač navadna jota? A je samo pri nas padla v prazen želodec? No, saj mož je bil vesel ...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5190
7.2.2008 11:15:36   
pina-1
anandrej vse bo dobro boš vidu, kako se boš tam fajn odrezal.. bosta eden drugemu v oporo in kar gre. Držimo pesti. Ko bo vsega konc pa hitro javi na RR da bomo nehale pesti stiskat.

buči tale tovja orhideja je pa super. Jaz bi tudi mela rada orhideje vstanovanju, pa nima take fajn svetlobe da bi lepo cvetela. tako da mam po stanovanju nič rož. Kar imam je v verandi,s am otam je za orhideje premrzlo.

Bi pa morala zunaj vrt uredit, pa se nekako ne morem spravit na kolena travo pulit pa ovenele rože psotrižt. bi pa blo to nujno potrebno.. Mogoče popoldne kaj od tega rata, ko bo fajn sonček sjal na vrtek.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5191
7.2.2008 11:18:12   
mary_lou
Hehehe buci zadnic se je lubi nasadu na enega in je ves v jezi reku da hvalabogu da bojo kmal sli stran, jest pa valda zakva pa?  Ja tamav se bo nasadil na njih halo!

Sam jih ne dam bom rajs eno polico dala montirat tko na visino pa jih tja dala

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5192
7.2.2008 11:18:24   
pina-1
buči vsak dan tri krat pa mogoče kej bouser posted image user posted image user posted image
si me pa spomnila, da pri nas je že dolgo ni blo..bo treba možeka spet napast, da bi blo dobro da kej dol spodi pogleda kaj se dogaja. skrajni čas da nardi kaj za svojo še ne rojeno hčiuser posted image user posted image user posted image user posted image

naša dečva je danes zopet mirna. se je le ene dvakrat oglasla do sedajuser posted image  trebuh je pa kot kamen trd.user posted image
pa na wc me skozi pritiska pol pa dve kapljici ven spustim.. uff zgleda da sem jaz od Mie že vse pozabla kako to zgledauser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5193
7.2.2008 11:21:20   
listek1
samo sporocam da sem v porodni in sedaj gremo v akcijo. Drzite pesti.lp

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5194
7.2.2008 11:24:05   
buči
Joj, 3x pa ne bom mogla ... user posted image user posted image user posted image  Že tako komaj lezem naokoli, na mojga se komaj skobacam, ker pa imam takoooooooooooo obilen trebuh, ni šans da on po meni leze. Potem me pa še krč zagrabi v kolku, pa je bolj malo veselja ... Res se trudim, ampak trebuha imam dovolj!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5195
7.2.2008 11:25:05   
buči
Joj, listek, drži se! Danes pa bo bebic! Pa danes je moj rok ... user posted image  No, mogoče imajo pa res ta stare prednost!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5196
7.2.2008 11:31:00   
Suzi*
Listek, drži se pa naj ti hitro mine!!!!! Dihamo s tabo.

...danes bo pa res veliko  februarčkov. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5197
7.2.2008 11:31:57   
Suzi*
Pinči, kaj pa če se daš na levi bok za nekaj časa??? Ni nič boljše glede premikanja vaše babe???

Naše dete ves čas nekaj rogovili. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5198
7.2.2008 11:45:23   
mary_lou
JOJ KOK BO DONS NOVIH DOJENCKOV JUPIIIIIII

LUNA DELUJE,
sam name neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5199
7.2.2008 11:46:16   
pina-1
buči pa na kolena?user posted image user posted image user posted image  me smo tuki že vse možen poze za joto kuhat obdelale in sprobale... da ne govorim kolko smo se narežele.

listek drži se in dihaj dihaj

po moje bo danes eden od bolj produktivnih dnevov kar se febraručkov tiče.

suzika, ne pomaga nič.. tudi včeraj so me z enega na drugi premetavali preden smo jo zbudili... JE moj reku da ima naše dete že vsega zadosti, da pa ko se bo odločla ven pridet, me ne bo uspel niti do P pripeljat.
Sploh zavidam vsem ki vam user posted image tako rpidno brcajo. Moje obe sta ble kar mirni in sta mi ovzročali več skrbi kot veselja. Tako mia kot ta če začne akcijo je pol kar v redu, sam da začne ji pa rabi.

aja,s e tolažim, ker mi je včeri babica rekla, da otročki že v bauhiju delajo svoj ritem. No če bo tako, bo naše dete dopoldne in noči prespalo, popoldne bo malo rogovililo in pol bo spet spalo. Sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?