|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
1.2.2008 15:49:46   
katka37
Mlavla, nič kaj preveč ne razmišljamo, mulca imata svojo sobo z visokima posteljama (že zdaj sta v bistvu malo doma, šola, treningi, tekme, igrišče....), prostora dovolj, dnevna kuhinja in jedilnica so skupaj, spalnico pa si bova zdaj delila z user posted image . Glede na precej veliko razliko med mulci pa kdo ve, kam bosta šla v šolo, potem študij...Razmišljamo le o nakupu garsonjere zraven našega stanovanja, za to pa še imamo čas vsaj dve leti. Smo kar precej razmišljali o vsem, ampak bi verjetno raje kdaj pozneje kaj prispevala za starejša dva, kaj veš, kje se bosta ustalila. Ponavadi je tako, da se nekaj gradi, potem pa otroci odidejo.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
1.2.2008 15:51:21   
MetiLu
Joj Dolenjka, jest ne vem če bom 1 uro zdražala user posted image  a sem mal čudna user posted image  no, če ne bo kej začel dogajat, potem bom jutri mal pred tretjo pri teb. A pride una sestra, k sva jo v BC srečale? A rabim še kaj s sabo, al je dost če sebe privlečem? Aja, pa moje noge niso na frišn zdepilirane, da me ne boste postran gledale user posted image  user posted image  user posted image  (no sej kot medo pa spet nisem user posted image )

Sem vzela en angal, upam, da nisem kakšne viroze staknila user posted image  če je samo grlo, bo že...

Jest sem bila pa v 30. tednu v P ("urgentno") na CTG, pa mi izpisa niso dali, so ga pospravili v moj karton user posted image  Tko da nič ne vem, kakšne črte so bile, samo takrat sem imela lažne popadke na 8 min redno, no pa sej veste zgodbo, pol sem doma ostala na bolniški...

Zdej pa čakam, da se iz tegale otrdevanja kej razvije, pa očitno bom mogla še kar kakšen teden čakat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
1.2.2008 15:53:00   
mlavla
ma ti dam čisto prav...poznam akr nekaj ljudi, ki so gradili za svoje otroke ..no zdej pa sami živijo v tistih ogromnih bajtah, kljub temu, da imajo več otrok in ne le enega.

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
1.2.2008 15:54:30   
mojani
Marusah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojo bebico v bušiju, da se ji/mu je ratalo obrnit. super.

jaz se moram pa pohvalit, da sem uspela celo bajto pospucat, pa zdejle sem sredi priprav kosila (je bolj pozno ker pride user posted image  komaj okoli 16.30 domov) jedla bova pa krvavice, zelje in krompir v kosih. pa zamesila sem testo za marmeladino pito, ki jo obožujem. (ko se je bom nažruser posted image  bom pa spet jamrala kako me zgaga peče). grem dokončat svojo pito, pa se vam še kaj javim.

pa pa

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
1.2.2008 15:54:43   
katka37
Mlavlja, je ena velika prednost- čiščenja pa nimam toliko. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
1.2.2008 15:59:01   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Mlavlja, je ena velika prednost- čiščenja pa nimam toliko. user posted image

ja to ti pa verjamem...user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
1.2.2008 16:02:35   
dolenjka
Meti, če ne boš zdržala ni panike, ji boš pač rekla, samo močno dvomim, ker men je vedno prehitro konc user posted image  Jaz bi kar duplo usekala user posted image
Glede na to, da bo pri naju spala se lahko zgodi, da si bom dala v nedeljo zjutraj vsaj še noge zmasirat. Je pa res, da po masaži vedno manj otekam, ker mi mal limfo zbudi in to ful pomaga user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
1.2.2008 16:15:08   
anariya
Evo se vam javljam po treh tednih, končno me je sobni zdravnik spustil vsaj za vikend domou, tko da se mal nadiham, problem da sem šla b porodnišnico pa je blo vse skupi, tko kt je rad proti koncu nosečnosti, zanima me če je kera od februarčic že rodila,lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
1.2.2008 16:27:42   
Februarka08
O, anariya pozdravček!user posted image Uh, seveda so že rodile... Par strani nazaj je seznam z mamicami...user posted image
Mlavla user posted image za zagnanost pri učenju... Uh, kam je že moja zginla.user posted image
Sva pa ravno probala moj kruhek in je superca... Al pa se mi sam zdi, ker je pač moj.user posted image Oh, sam jem... Ampak zdaj še lahko malo ˝prepovedanih˝ stvari zaužijem, potem ne bom več smela... Pa še tašča danes biftek dela domači in ga nam smela jest.user posted image
Mojani tudi tebi user posted image za gnezdenje... Prid še k men.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
1.2.2008 16:29:19   
Februarka08
Anariya, na strani 157 imaš seznam z mamicami.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
1.2.2008 16:34:43   
mojani
februarka08 a pridem k tebi, da se nalezeš gnezdenja,
al da bova skupaj user posted image  ob pogledu na biftek?????????????????
joj, ko bi ga zdajle jedla. pa sej. kako minutko še, pa bouser posted image  doma in kosilo v trebušku.

user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
1.2.2008 16:35:44   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mojani

februarka08 a pridem k tebi, da se nalezeš gnezdenja,
al da bova skupaj user posted image  ob pogledu na biftek?????????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pomoje bo bolj drugo kot prvo.user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
1.2.2008 16:36:42   
mojani
ja, po moje tudi

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
1.2.2008 16:39:43   
mary_lou
A boste ve vzele flaske v porodnisnico tko v primeru da dojenje ne stece? v MS so nam sicer rekl da ni treba da tam dobis sam ne vem no, sej cuclje itak sterilizirajo sam jest bi vseen svojo? Kaj pa crpalko?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
1.2.2008 16:50:30   
ella79
jaz bom mela doma pripravljeno črpalko + flaško, tako da če bom potrebovala bo user posted image prinesu
sem pa zdele dve uri tako fajn kavč likala, pa eno juhco sem še pojedla, pa bi šla še kar mal na kavč user posted image no, sej zakaj pa ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
1.2.2008 17:03:35   
mlavla
veste kaj se pa men zdele lušta....ena velika slastna kremšnita..upam, da mojga nahecam in mi jo bo spotoma prinesel..user posted image

drugač pa jst flaške ne bom s seboj jemala, če bi jo pa slučajno potrebovala bi mi pa moj prinesel..pravtako črpalko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
1.2.2008 17:04:14   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Evo se vam javljam po treh tednih, končno me je sobni zdravnik spustil vsaj za vikend domou, tko da se mal nadiham, problem da sem šla b porodnišnico pa je blo vse skupi, tko kt je rad proti koncu nosečnosti, zanima me če je kera od februarčic že rodila,lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

Oooooo bejba, smo se že spraševale kje si!? user posted image  Kaj pa je blo to vse da si bla tolk časa v bolnici??user posted image

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
1.2.2008 17:21:44   
Janey
Kaki dan je danes...jaz se cel dan že vlečem iz kota v kot...sicer sem oprala 2 stroja, pospravla kuhno in spalnico, pobrala perilo od včeraj,...se mi zdi, da mi nikamor ne gre in se mi taaakooooo vleeečeee...zdaj bi morala pa še v trgovino pa se mi ne ljubiuser posted image user posted image user posted image user posted image dajte mi malo voljeuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
1.2.2008 17:22:52   
*Naja
Meti- se ti pridružujem, ker je tud mene danes nekej zagrabilo in me boli grlo. Začelo se je že ponoči, z nahodom, no zdej pa že imam mal vročineuser posted image . Se bo treba obvezno pozdravit, preden gremo v P., ker taka kot cunja pa res ne morem rojevat. Energija na nuli. Meni ponavadi pomagajo udarne doze limon. V eno skodelico, z mal tople vode, si dam žlico medu, potem pa notri stisnem eno celo limono. Je kar fejst kislo za spiti, ker količinsko ni več kot 1dcl vsega skupaj, ampak meni ni tako slabo. No, to si narediš 3x dnevno.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
1.2.2008 17:34:37   
katka37
Meni bo moj prinesel flaško, če bo treba, sem vse pripravila, pa vodo in mleko tudi. Čeprav baje nasploh komplicirajo, že zaradi dude, ampak jaz pri prvem še prvo noč  po prihodu domov nisem imela mleka dovolj in sem zraven njega jokala, ker je bil lačen. pri drugem sem imela potem vse pripravljeno,bomo videli. V bolnici sem si poskusila črpati mleko, ker so ga zaradi komplikacij pri meni odnesli, pa ni šlo, pa niso nič težili, glede na moje stanje. Včasih baje malo preveč utrujajo na Ptuju, čeprav se ženske trudijo  (vsaj večina). Sem pa absolutno za dojenje, je res prav fajn filing, ko tako sladko papajo.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
1.2.2008 17:39:25   
katka37
Meti in Lara, čuvajta se.user posted image

Anariya, lepo da si vsaj malo doma. Kaj so ti rekli?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
1.2.2008 17:52:27   
ella79
mene je tudi skrbel, kaj če bo user posted image lačen, jaz pa ne bom imela mleka user posted image tako da sem kar par unih malih zavitkov mleka v prahu kupila, da če bo res kriza in ne bo potrebno čakati, da bo šel moj v lekarno ponj sredi noči

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
1.2.2008 17:52:58   
dolenjka
Bejbike, jaz sem se juhice napapala, zdaj pa čakava krompirček iz pečice user posted image
A ste mal betežne? user posted image  Nič rojevanja, sej veste same, za katere to velja, a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
1.2.2008 17:59:13   
Februarka08
Punce, men je tooooooooooook dolgčas, da bom počas že gnit začela.user posted image Se prekladam iz kavča v računalniško na RR, da vsaj mal preberem vaše čvekanje, pa še ne gre nikamo ura.user posted image Pa še trebuh me neki čudno zbada, ko vstanem, imam občutek, da bo user posted image ven zletuuser posted image , mah ne vem, mal sem čudna. Včer zvečer me je ful v nožnici špikal, še nikol me ni, no sam pol se je umiril. Glavna poanta moje slabe volje pa je, da nimamo vode!!!user posted image Si morte mislt? Baje je ena okvara, al kaj, ne vem... Upam, da čimprej poštimajo, samo danes ne kaže... Ne vem kako se bom šla stuširat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
1.2.2008 18:00:57   
MetiLu
Oj punce, sva bila v nabavi. Kupila sem en modrc v BC pa mi je prevelik... sem šla probat tudi tistega od Lisce, pa so mi košarice čist prevelike (beri: še ena ziza bi šla noter user posted image ), obseg pa premajhen. No, kakšna ideja, kje naj kupim modrc? Številka A 85. Mogoče v Mullerju, a kera ve?Jutri bom šla tega v BC zamenjat, pa bo najbrž naš user posted image  še kakšen bodi s kratkimi rokavčki dobil (za poleti), ker ne vem za kaj druzga naj zamenjam user posted image  

Za večerjo kuham mlečni riž user posted image  Če se men moj dec ne bo odpovedal user posted image  user posted image  user posted image  no, sej se nič ne pritožuje, bo pa še kakšen sendvič mal kasnej user posted image

Dolenjka, jutri se potem vidimo user posted image

Grlo me še kar praska, sem kupila ene Winterfresh mints bombone v štacuni, če bo kej pomagal, pa pomarančke. Upam, da je res samo grlo vneto, drugih znakov kašnega prehlada ali pa gripe nimam. Razen likanje kavča je dones že cel dan na sporedu user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?