|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad
24.12.2007 11:03:42   
Nataan
Sem v 14. tednu in me je presenetila neka viroza, lažji prehlad. Vem, da ne smem jemati zdravil, me pa vseeno zanima, če mogoče lahko jemljem kakšne pastile za žrelo. V vseh navodilih piše, da se moram prej posvetovati z zdravnikom, sam mislim, da je brez veze, da hodim k njemu, nimam še vročine, le precej smrkam in grlo me boli. Naj vprašam v lekarni? Mislite, da mi bodo znali svetovati? Skrbi me, kako takšni prehladi vplivajo na otroka.... prosim za kakšne nasvet.

Pa hvala in lepe praznike vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlad
24.12.2007 11:05:37   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?phrase=prehlad+in+nose%E8nost&forumid=ALL&author=&timeframe=%253E&message=both&topicreply=both&timefilter=0&top=300&criteria=AND&submibutton=Potrdi&iskalnikTop=1

(odgovor članu Nataan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2007 0:54:29   
Ladybug_2007
pozdravljena.
V materinski šoli v Lj so rekli, da ni problem, ce jemljes septolete ali neoangin. Prav tako bi lahko vzela lekadol. Ker pa si sele v 14. tednu, je vseeno dobro tega cim manj. Sama sem jemala kar propolis in caj.

Srecno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.12.2007 22:51:33   
petra05
ja kšn lekadol ne škoduje, mi je sama ginekologinja rekla ker me zdaj dosti kolki bolijo, za ostalo ti pa itak v lekarni lahko svetujejo..

LP

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2007 14:05:29   
Aurea
Pozdravljena,
meni je G rekla, da za grlo lahko vzamem septolete, Isla mint ali Granobil, za glavobol ali vročino pa kakšen lekadol.  Slednjih sem se vzdržala, zato pa sem več počivala in pila čajčke z medom in limono.
Če te boli grlo lahko grgraš tudi žajbelj, samo piti ga ni priporočljivo.

(odgovor članu petra05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

PRALNE PLENICE

Zakaj ste se odločili za nakup in uporabo pralnih plenic?

naravni material (74%)

cena (0%)

varovanje okolja (26%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!