prehlad (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nataan -> prehlad (24.12.2007 11:03:42)

Sem v 14. tednu in me je presenetila neka viroza, lažji prehlad. Vem, da ne smem jemati zdravil, me pa vseeno zanima, če mogoče lahko jemljem kakšne pastile za žrelo. V vseh navodilih piše, da se moram prej posvetovati z zdravnikom, sam mislim, da je brez veze, da hodim k njemu, nimam še vročine, le precej smrkam in grlo me boli. Naj vprašam v lekarni? Mislite, da mi bodo znali svetovati? Skrbi me, kako takšni prehladi vplivajo na otroka.... prosim za kakšne nasvet.

Pa hvala in lepe praznike vsem!

Anonimen -> RE: prehlad (24.12.2007 11:05:37)

http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?phrase=prehlad+in+nose%E8nost&forumid=ALL&author=&timeframe=%253E&message=both&topicreply=both&timefilter=0&top=300&criteria=AND&submibutton=Potrdi&iskalnikTop=1

Ladybug_2007 -> RE: prehlad (25.12.2007 0:54:29)

pozdravljena.
V materinski šoli v Lj so rekli, da ni problem, ce jemljes septolete ali neoangin. Prav tako bi lahko vzela lekadol. Ker pa si sele v 14. tednu, je vseeno dobro tega cim manj. Sama sem jemala kar propolis in caj.

Srecno.

petra05 -> RE: prehlad (25.12.2007 22:51:33)

ja kšn lekadol ne škoduje, mi je sama ginekologinja rekla ker me zdaj dosti kolki bolijo, za ostalo ti pa itak v lekarni lahko svetujejo..

LP

Aurea -> RE: prehlad (26.12.2007 14:05:29)

Pozdravljena,
meni je G rekla, da za grlo lahko vzamem septolete, Isla mint ali Granobil, za glavobol ali vročino pa kakšen lekadol.  Slednjih sem se vzdržala, zato pa sem več počivala in pila čajčke z medom in limono.
Če te boli grlo lahko grgraš tudi žajbelj, samo piti ga ni priporočljivo.

Stran: [1]