Anonimen
|
Sam je vcasih res fuuul dobr tko.. mal na grobo.. da imas nadzor nad zensko.. da cuti tvojo moc.. in je edino kar ji preostane.. predanost.. Al pa da jo tko ob zid stisnes.. da ne more nikamor.. in niti si ne zeli nikamor.. Ampak to je mozno samo ce ne rabi zenska spilat moskega v odnosu.. Zenska mora met dolocene pogoje.. da je lahko zenska.. torej ce nima moskega.. ne more bit zenska.. potem mora bit na pol moski.. in to je vsaj 99% manj seksi.. kot ce zenska igra samo vlogo zenske.. Da ti tole rata.. je pa potrebno mal skoka v neznano in negotovo.. ker mora moski zaupat zenski.. in zenska moskemu.. da oba vesta kaj delata.. Ker ce eden misli.. da drugi ne igra dobro svoje vloge.. potem se ne bo upal 100% predati.. in ne bo 100% moski ali zenska.. in potem to ni vec to.. Potem je to neka mesanca.. ki je povprecje.. nezanimivo.. in ne delujes 100% Bom skopiral se nekaj, kar mi je vsec.. in kar ne morm pozabit od kar sem prebral.. »Resnična življenska radost je v odkritju, da služiš stvari, ki je mnogo večja od tebe, da si del naravnega procesa, in ne majhen, sebičen skupek nesreče in trpljenja, ki ga noče osrečiti. Sam menim, da moje življenje pripada vsej skupnosti in da je moja naloga, dokler živim, da zanjo storim, kar le morem. Ko umrem, bi rad bil popolnoma izrabljen, kajti bolj ko trdo delam, bolj imam občutek, da živim. V življenju uživam zaradi življenja samega. Zame ni le sveča, ki dogori in ugasne. Zame je sijajna bakla, ki sem jo dolžan nositi za drobcen hip - in želim si, da bi kolikor mogoče svetlo žarela, preden jo predam svojim naslednikom.« George Bernard Shaw »Ali boli, če si resničen?« je vprašal plišasti Zajček. »Včasih« je rekel leseni Konjiček, zakaj vedno je bil resnicoljuben »A če si resničen, ti ni mar, da te boli.« »Se vse to zgodi naenkrat - kakor če te navijjo,« je spet vprašal Zajček, »ali postopoma?« »Ne ne zgodi se naenkrat,« je odvrnil Konjiček. »To šele postaneš. Potrebno je mnogo časa. Zato pa se to ne dogaja pogosto ljudem, ki se zlahka zlomijo, ali ki imajo ostre robove, ali ki so zelo občutljivi. Ponavadi ti, preden postaneš resničen, odpade večina las, vid ti oslabi in tvoji sklepi postanejo krhki in nezanesljivi. Toda vse to sploh ni važno, kajti ko si enkrat resničen, se nikomur ne moreš več zdeti grd, razen ljudem, ki ne razumejo...« Margery Williams
|