|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sex problemi najstnikov :)
26.12.2007 22:44:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

A to torej zenske pogresate.. user posted image   No problem.. user posted image  

Ja klinc...taka je resnica....dans so ženske čist nore na dece, ki so grobi in arogantni...ki jih znajo postavt trdno na realna tla...pa tut pri sexu..brez tepeža ne gre...user posted image user posted image ...mislim...ene so pa res čudne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
26.12.2007 23:24:09   
Anonimen

Sam je vcasih res fuuul dobr tko.. mal na grobo.. da imas nadzor nad zensko.. da cuti tvojo moc.. in je edino kar ji preostane.. predanost..
Al pa da jo tko ob zid stisnes.. da ne more nikamor.. in niti si ne zeli nikamor.. user posted image

Ampak to je mozno samo ce ne rabi zenska spilat moskega v odnosu.. Zenska mora met dolocene pogoje.. da je lahko zenska.. torej ce nima moskega.. ne more bit zenska.. potem mora bit na pol moski.. in to je vsaj 99% manj seksi.. kot ce zenska igra samo vlogo zenske..
Da ti tole rata.. je pa potrebno mal skoka v neznano in negotovo.. ker mora moski zaupat zenski.. in zenska moskemu.. da oba vesta kaj delata.. Ker ce eden misli.. da drugi ne igra dobro svoje vloge.. potem se ne bo upal 100% predati.. in ne bo 100% moski ali zenska.. in potem to ni vec to..
Potem je to neka mesanca.. ki je povprecje.. nezanimivo.. in ne delujes 100%

Bom skopiral se nekaj, kar mi je vsec.. in kar ne morm pozabit od kar sem prebral..

»Resnična življenska radost je v odkritju, da služiš stvari, ki je mnogo večja od tebe, da si del naravnega procesa, in ne majhen, sebičen skupek nesreče in trpljenja, ki ga noče osrečiti.
    Sam menim, da moje življenje pripada vsej skupnosti in da je moja naloga, dokler živim, da zanjo storim, kar le morem.
Ko umrem, bi rad bil popolnoma izrabljen, kajti bolj ko trdo delam, bolj imam občutek, da živim.

V življenju uživam zaradi življenja samega. Zame ni le sveča, ki dogori in ugasne. Zame je sijajna bakla, ki sem jo dolžan nositi za drobcen hip - in želim si, da bi kolikor mogoče svetlo žarela, preden jo predam svojim naslednikom.« George Bernard Shaw

»Ali boli, če si resničen?« je vprašal plišasti Zajček.
»Včasih« je rekel leseni Konjiček, zakaj vedno je bil resnicoljuben

»A če si resničen, ti ni mar, da te boli.«
»Se vse to zgodi naenkrat - kakor če te navijjo,« je spet vprašal Zajček, »ali postopoma?«
»Ne ne zgodi se naenkrat,« je odvrnil Konjiček. »To šele postaneš. Potrebno je mnogo časa. Zato pa se to ne dogaja pogosto ljudem, ki se zlahka zlomijo, ali ki imajo ostre robove, ali ki so zelo občutljivi. Ponavadi ti, preden postaneš resničen, odpade večina las, vid ti oslabi in tvoji sklepi postanejo krhki in nezanesljivi. Toda vse to sploh ni važno, kajti ko si enkrat resničen, se nikomur ne moreš več zdeti grd, razen ljudem, ki ne razumejo...«
Margery Williams

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
26.12.2007 23:26:19   
blue sky
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
26.12.2007 23:26:19   
Anonimen

Sam je vcasih res fuuul dobr tko.. mal na grobo.. da imas nadzor nad zensko.. da cuti tvojo moc.. in je edino kar ji preostane.. predanost..
Al pa da jo tko ob zid stisnes.. da ne more nikamor.. in niti si ne zeli nikamor.. user posted image

...da še prdnt ne upa... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
26.12.2007 23:30:26   
Anonimen
...da še prdnt ne upa...

Ne da ne UPA..

Ne sme bit nc strahu prisotnega..

Noce prdnt.. user posted image  user posted image  user posted image   ker se ji zdi skoda.. da bi zmotila ekstazo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
26.12.2007 23:41:58   
Anonimen

...da še prdnt ne upa...

Ne da ne UPA..

Ne sme bit nc strahu prisotnega..

Noce prdnt.. user posted image  user posted image  user posted image   ker se ji zdi skoda.. da bi zmotila ekstazo..

...ma vem..hec..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
26.12.2007 23:42:50   
Anonimen

Bom skopiral se nekaj, kar mi je vsec.. in kar ne morm pozabit od kar sem prebral..

»Resnična življenska radost je v odkritju, da služiš stvari, ki je mnogo večja od tebe, da si del naravnega procesa, in ne majhen, sebičen skupek nesreče in trpljenja, ki ga noče osrečiti.
    Sam menim, da moje življenje pripada vsej skupnosti in da je moja naloga, dokler živim, da zanjo storim, kar le morem.
Ko umrem, bi rad bil popolnoma izrabljen, kajti bolj ko trdo delam, bolj imam občutek, da živim.

V življenju uživam zaradi življenja samega. Zame ni le sveča, ki dogori in ugasne. Zame je sijajna bakla, ki sem jo dolžan nositi za drobcen hip - in želim si, da bi kolikor mogoče svetlo žarela, preden jo predam svojim naslednikom.« George Bernard Shaw

»Ali boli, če si resničen?« je vprašal plišasti Zajček.
»Včasih« je rekel leseni Konjiček, zakaj vedno je bil resnicoljuben

»A če si resničen, ti ni mar, da te boli.«
»Se vse to zgodi naenkrat - kakor če te navijjo,« je spet vprašal Zajček, »ali postopoma?«
»Ne ne zgodi se naenkrat,« je odvrnil Konjiček. »To šele postaneš. Potrebno je mnogo časa. Zato pa se to ne dogaja pogosto ljudem, ki se zlahka zlomijo, ali ki imajo ostre robove, ali ki so zelo občutljivi. Ponavadi ti, preden postaneš resničen, odpade večina las, vid ti oslabi in tvoji sklepi postanejo krhki in nezanesljivi. Toda vse to sploh ni važno, kajti ko si enkrat resničen, se nikomur ne moreš več zdeti grd, razen ljudem, ki ne razumejo...«
Margery Williams

modre besede...bi bilo fajn si tole nekam na steno prpopat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
26.12.2007 23:45:20   
Anonimen
modre besede...bi bilo fajn si tole nekam na steno prpopat

Sej jih imam na steni... v spalnici.. user posted image

Dej jih se ti.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
26.12.2007 23:48:15   
Anonimen
huh...bi jih mogla lastorocno napisat...kar je pa kr precej dela user posted image ...printer je pa su...rakom zvizgat user posted image ...matr...pr nas se zadnje case vse kvari...najprej tipkovnica, pol tv, aja, pa prej se mikra (je mela tasca prste vmesuser posted image )...zdele nazadnje pa spet tipkovnica...sam se je na sreco fajn posusila in vecina tipk ze dela...jeeeeeeeeeeej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
26.12.2007 23:50:33   
Anonimen
zdele nazadnje pa spet tipkovnica...sam se je na sreco fajn posusila in vecina tipk ze dela...jeeeeeeeeeeej

Tole je pa ena od najbolj veselih novic danes.. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
26.12.2007 23:52:10   
Anonimen
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

p.s.
pa sori, k ti temo svinjam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
26.12.2007 23:52:17   
Anonimen
huh...bi jih mogla lastorocno napisat...kar je pa kr precej dela

Ampak je pa se boljse.. ce napises lastnorocno.. ker vlozis svojo energijo v tisto.. in zihr bolj deluje.. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
26.12.2007 23:53:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *punka*

p.s.

Sej ves... da jst nism obcutljiv na to.. :))) Itak vse zasvinjam.. :)))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
26.12.2007 23:54:33   
Anonimen

huh...bi jih mogla lastorocno napisat...kar je pa kr precej dela

Ampak je pa se boljse.. ce napises lastnorocno.. ker vlozis svojo energijo v tisto.. in zihr bolj deluje.. user posted image  

sej vem ja...pa se leps zgleda :)

jst sem mela vcasih nad posteljo obesen nek home made obesek z runo (za plodnost)...k sem mela neke tezave...o pa se je obrestovalo :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
26.12.2007 23:56:47   
Anonimen

p.s.

a doma tut? user posted image ...upam, da pospravs za sabo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
26.12.2007 23:57:01   
Anonimen

..ja če si pujs si pujs user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
26.12.2007 23:58:55   
Anonimen
jst sem mela vcasih nad posteljo obesen nek home made obesek z runo (za plodnost)...k sem mela neke tezave...o pa se je obrestovalo :)

A zdej si pa dol snela? user posted image

Kako se pa rece tistim simbolom, ki pa jih moras sam risat. Si izberes simbol za plodnost recimo.. in ga gledas in lepo rises.. in s tem baje vplivas na plodnost.. Lahk pa tud kej druzga..

Aha.. Vilinski simboli.. Poznas to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
27.12.2007 0:00:46   
Anonimen

p.s.

a doma tut? user posted image ...upam, da pospravs za sabo user posted image

Jaaa... vedno zbrisem/pocistim vse sledi za sabo.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
27.12.2007 0:01:56   
Anonimen
..ja če si pujs si pujs

Sej pujs ma dobro vibracijo.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
27.12.2007 0:02:20   
Anonimen

A zdej si pa dol snela? user posted image

Kako se pa rece tistim simbolom, ki pa jih moras sam risat. Si izberes simbol za plodnost recimo.. in ga gledas in lepo rises.. in s tem baje vplivas na plodnost.. Lahk pa tud kej druzga..

Aha.. Vilinski simboli.. Poznas to?

ja...da ne bom imela na koncu otrok, kukr jih bo bog dal user posted image

sem slisala, ja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
27.12.2007 0:06:19   
Anonimen

Ja.. da ne bo bog slucjano prevec radodaren.. :)

Ce rada rises.. pol je to fajna metoda.. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
27.12.2007 0:10:02   
Anonimen
no, sej se kksnga se ne bi branila...sam pol mi nej bog se varusko podari user posted image

bom enkrat narisala :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
27.12.2007 0:17:48   
Anonimen
Mogoce ga bos pa mela.. :) A hoces punčko al fantka?? user posted image

Tisti simboli so pa taki kot japonscina.. :))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
27.12.2007 0:20:05   
Anonimen
vseen user posted image

a obstaja kaksna knjiga o tem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
27.12.2007 0:25:36   
Anonimen

No pol pa ni problema.. user posted image

Ja obstaja.. v knjiznici recimo..

Lahk pa tud na netu najdes.. Na Lunin netu so bili.. sem jih gledu ze pred kaksnimi 4 leti.. mogoce so se..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?