Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 0:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
glih jutr morm dvdje odnest, pa bom mal pokukala, ce majo...joj, pa Junga morm vrnt...mamamija, se povohala ga nisem ...nobenga cajta
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 0:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
glih jutr morm dvdje odnest, pa bom mal pokukala, ce majo...joj, pa Junga morm vrnt...mamamija, se povohala ga nisem ...nobenga cajta Uuu.. kaksno naklucje.. jst morm tud v knjiznico.. drugac bom placu zamudnino.. :) Kdaj pa gres ti?
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 0:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy glih jutr morm dvdje odnest, pa bom mal pokukala, ce majo...joj, pa Junga morm vrnt...mamamija, se povohala ga nisem ...nobenga cajta Uuu.. kaksno naklucje.. jst morm tud v knjiznico.. drugac bom placu zamudnino.. :) Kdaj pa gres ti? zlo veeeliiikoo nakljucje, ja ...1.del.dan po praznikih v knjiz.hodim vedno ob tocno doloceni uri...niti minuto prej ali kasnej...frik, kaj ces
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 0:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* zlo veeeliiikoo nakljucje, ja ...1.del.dan po praznikih v knjiz.hodim vedno ob tocno doloceni uri...niti minuto prej ali kasnej...frik, kaj ces JA.. :)))) Lahk bi sel tud drugi del dan.. :)) Jst bom sel pa vereten preden bom sel na tenis :) A ti kej spilas pink ponk? :)
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 0:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
no, ampak se vedno... pink ponk...hmmm...od kar je miza fuc (revca je celo poletje 2003 kljubovala izmenjavanju nezosne vrocine in hudih nalivov) ne vec :)
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 0:49:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vedno je nakljucje?? al? No sej.. pr teb itak vse voda unic :))))
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 0:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ok, pa nej bo no tuki je bil faktor cloveska malomarnost
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 1:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej jst sem to vprasu.. ne pa reku.. :)) (mal sem se zgubu) V polivinil zavijes lepija.. in bo vse v redu.. Pa kaksnega tacga. k ne susja ko ga meckas.. oz.. ko tipkas.. :)
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 1:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
aja ...je nakljucje, je...fuuuuuuul veliko al pa kups vodotesnga...sam se prej ga morjo narest...al ga pa clo jst patentiram..."za vse novodobne starse, ki med kopanjem svojih malckov sedijo na wc skoljki (pokriti ) in cekirajo rr"
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 1:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak naklucij pa ni.. Kaj pa zdej? Je pa slucaj a ne? :) he he.. jst sem pa enkrat kr na odkriti.. Pol me je pa t'mala vidla in me je slikala z digitalcem.. na sreco z digitalcem.. in sem pol unicu dokaze.. tko da noben ne more vec za zihr rect, da je to blo res.. :)
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 1:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy ampak naklucij pa ni.. Kaj pa zdej? Je pa slucaj a ne? :) he he.. jst sem pa enkrat kr na odkriti.. Pol me je pa t'mala vidla in me je slikala z digitalcem.. na sreco z digitalcem.. in sem pol unicu dokaze.. tko da noben ne more vec za zihr rect, da je to blo res.. :) ti ze ves kaj si pa delu? kaku?
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 1:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* ti ze ves kaj si pa delu? kaku? Ce bi vedu.. ne bi tebe spraseval.. :)) zdele bom sel.. se pokakat od smeha.. Drugac pa jst nisem kakajoca oseba..
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 1:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
pokaku ...od smeha se polula, ves jst tud ne :)) sploh ne kakam, pa prdim, pa rigam...NC
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 1:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja.. sam ce je pa stos krepkejsi se pa pokakas.. A ti tud ne?? Kaksno naklucje spet.. Sva pol ko tista... Ken pa Barbika..
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 1:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ja.. sam ce je pa stos krepkejsi se pa pokakas.. A ti tud ne?? Kaksno naklucje spet.. Sva pol ko tista... Ken pa Barbika.. pol mas pa tud krepko vec dela...s pucanjem :)))) nc, morm it....nocko
|
|
|
|
RE: Sex problemi najstnikov :) 27.12.2007 1:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Nocko..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?