Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Skupne finance ali ne 26.12.2007 6:40:25
|
|
|
|
VERONICA
|
Pa jaz svojega nikoli ne bom pustila lačnega ali kaj takega. Samo ne dovolim da bi moj denar on zapravljal. Da se razumemo, za stvari katere jaz sebi ne bi privoščila.
|
|
|
|
RE: Skupne finance ali ne 26.12.2007 9:46:16
|
|
|
|
najina pikica*
|
midva imava finance "skupaj" kar se tiče stroškov in redne mesečne porade a hkrati vsak svoje,tako da sva odvisna in hkrati neodvisna drug od drugega.... ...pomoje je samo važno kako se zmenš s partnerjem,pol pa vse štima!!!
|
|
|
|
RE: Skupne finance ali ne 26.12.2007 10:41:09
|
|
|
|
Teya*D.
|
pomoje je samo važno kako se zmenš s partnerjem,pol pa vse štima!!! Se strinjam s tem! Midva imava tudi skupaj in narazen. On za hrano, jaz položnice in tamalo, če pa zmanjka kateremu pa seveda ni nikoli bilo problema, da nebi dala dnarja skupaj.
|
|
|
|
RE: Skupne finance ali ne 26.12.2007 14:24:20
|
|
|
|
Anonimen
|
midva dava nekaj denarja za skupno blagajno in od tega kupujeva hrano ali kako večjo stvar... ostalo imava posebaj in se zelo dobro razumeva, nikoli se ne prepirava zaradi denarja Logično mi je, da če kupuje avto mu denar posodim on mi ga pa potem vrne, če kupujeva omaro naj mi dal pol zanjo ali pa mu posodim pa mi potem vrne. Nama tako paše pa zelo se imava rada in se nikoli ne prepirava zaradi denarja.
|
|
|
|
RE: Skupne finance ali ne 26.12.2007 14:31:58
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Pa še ena stvar manj, okrog katere se prepiraš, kdo je iz skupne košare vzel (pre)več... . v nasprotnem primeru pa se prepiraš, kdo je dal v skupno premalo tak da je na koncu itak isti šmorn.... si ne predstavljam, da si nekaj deliva na moje in tvoje..oba sva prišla z nič in vse kar imava je najino. no, ena bajta je od tamalega
|
|
RE: Skupne finance ali ne 27.12.2007 9:43:23
|
|
|
|
arabela*
|
Tud midva imava to poštimano.Se mi nekako zdi fer.Če smo družina,bi bile vsak svoje finance skoraj nemogoče
|
|
RE: Skupne finance ali ne 27.12.2007 10:09:23
|
|
|
|
natasarobi
|
Pri nas imava tako, da vsak plača pol stroškov. Pri večjih nakupih tudi dava vsak pol, če je le možno, drugače, da tisti, ki da lahko več (o vsaki večji stvari se prej itak pogovoriva). Tako nama od plače nekaj ostane in vsak kupi kaj če potrebuje ali pa privarčuje - tako ima vsak svojo fnančno samostojnost.
|
|
|
NakupovanjeEla123Ali radi nakupujete?Da (
73%)
Ne (
27%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!