|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Skupne finance ali ne
26.12.2007 6:40:25   
VERONICA
Pa jaz svojega nikoli ne bom pustila lačnega ali kaj takega. Samo ne dovolim da bi moj denar on zapravljal. Da se razumemo, za stvari katere jaz sebi ne bi privoščila.

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 51
26.12.2007 9:46:16   
najina pikica*
midva imava finance "skupaj" kar se tiče stroškov in redne mesečne porade a hkrati vsak svoje,tako da sva odvisna in hkrati neodvisna drug od drugega....user posted image ...pomoje je samo važno kako se zmenš s partnerjem,pol pa vse štima!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
26.12.2007 10:41:09   
Teya*D.
pomoje je samo važno kako se zmenš s partnerjem,pol pa vse štima!!!

Se strinjam s tem!
Midva imava tudi skupaj in narazen. On za hrano, jaz položnice in tamalo, če pa zmanjka kateremu pa seveda ni nikoli bilo problema, da nebi dala dnarja skupaj.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 53
26.12.2007 14:24:20   
Anonimen
midva dava nekaj denarja za skupno blagajno in od tega kupujeva hrano ali kako večjo stvar...

ostalo imava posebaj in se zelo dobro razumeva, nikoli se ne prepirava zaradi denarja

Logično mi je, da če kupuje avto mu denar posodim on mi ga pa potem vrne, če kupujeva omaro naj mi dal pol zanjo ali pa mu posodim pa mi potem vrne. Nama tako paše pa zelo se imava rada in se nikoli ne prepirava zaradi denarja.

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
26.12.2007 14:31:58   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Pa še ena stvar manj, okrog katere se prepiraš, kdo je iz skupne košare vzel (pre)več...user posted image .

v nasprotnem primeru pa se prepiraš, kdo je dal v skupno premalo user posted image

tak da je na koncu itak isti šmorn....

si ne predstavljam, da si nekaj deliva na moje in tvoje..oba sva prišla z nič in vse kar imava je najino. user posted image  no, ena bajta je od tamalega user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
27.12.2007 9:43:23   
arabela*
Tud midva imava to poštimano.Se mi nekako zdi fer.Če smo družina,bi bile vsak svoje finance skoraj nemogočeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.12.2007 10:09:23   
natasarobi
Pri nas imava tako, da vsak plača pol stroškov. Pri večjih nakupih tudi dava vsak pol, če je le možno, drugače, da tisti, ki da lahko več (o vsaki večji stvari se prej itak pogovoriva).

Tako nama od plače nekaj ostane in vsak kupi kaj če potrebuje ali pa privarčuje - tako ima vsak svojo fnančno samostojnost.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.12.2007 22:06:23   
Babaloo
Midva pa položnice in ostale skupne stvari (za otroka, kosila, hrana, stanovanje...) plačujeva skupaj- vsak pol- skupna denarnica. Imava pa ločene račune. In tisto kar ti ostane, je pač tvoje in delaš z denarjem kar hočeš: zapravljaš ali investiraš.
Sicer pa nekaj tudi skupaj vlagava. Denar vloži tisti, ki trenutno ima kaj na razpolago.
Nikoli pa ne rečen dragemu, naj mi nekaj kupi, ker sama nimam denarja.
Ne zaslužim slabo in če mi na koncu meseca ne ostane kaj za moje frčkarije, si jih pač ne privoščim. Ker drugače pač ne bi imela meje. Ko bi meni zmanjkalo, bi pa njemu denar jemala. Moraš si postaviti neke meje pri zapravljanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!