Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 9.1.2005 10:21:43
|
|
|
|
Pia73
|
Pozdravljene prijateljice,.... :rozica::rozica::rozica: Vidim, da se je naša prejšnja tema že kar globoko premaknila na drugo stran,... Včasih pa smo bile sposobne napisat 10 strani,... Ja časi so drugačni,... Kako ste kaj na tole mlado nedeljo. Jaz sem trenutno super, sicer pa se borim z groznimi slabostmi,... Zato mi je možek že včeraj odpeljal sinka k babici in dedku in danes ponovno, ker je šel smučat,... Nekaj časa sem lahko pokonci, nato pa moram iti počivat,... Sem bila pa včeraj 15 min. zunaj pa sem komaj prišla domov,.. Zato pa naj bo vsaj sin pri babici in dediju na svežem zraku,... Ga pa pogrešam a bo kmalu dobil lepo darilo, ki si ga že zelo dolgo želi in sicer bratca. :bravo: In :bravo::bravo::bravo: za mojega moža! Če pa povem čisto po pravici sem kar vesela, da se nekaj dogaja v meni tako vsaj vem, da je vse v redu,.. :) Drage moje, kaj počnete, kaj ste storile zase, kdaj imate O dneve oz. dneve, ko se bomo veselili za :modri: , :roza: ali +? Javite se malo,...:zajcek:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 9.1.2005 10:45:03
|
|
|
|
Bety
|
Dobro jutro, še od mene! Preden grem kaj kuhati, da vidim seznam nosečk, pa mi ni uspelo. Nekaj je narobe s to temo, verjetno. Danes je moj 29. dan ciklusa in M še ni. Jutri je mlaj. Nimam nobenih znakov nosečnosti. Pa žalostna nisem več, ker se človek enostavno navadi na negativen rezultat. Ni mi pa jasno, zakaj sem pa cel prejšnji teden imela občutek v trebuhu, kot da bo M vsak čas prišla in evo, zdaj nič več. Pa vsaj malo bi me moglo boleti. Nič, grem.... Se beremo še kasneje... Bety, ki upa, da bo prav kmalu :nosecka:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 9.1.2005 10:54:14
|
|
|
|
cmokec
|
Ojla nosečka. Mi smo si danes privoščili in spali krepko čez 9 uro. Včeraj smo se sankali na Jezerskem, pa nas je svež zrak vrgel s tira. :)-:)- Smo pa že smrekco pospravli, sedaj pa dragi sesa, tamala pa vztraja pri tem, da na prvem gledamo nedelsko mašo. Sploh ne vem, po kom je? Pravi, da bomo vidli miklavža!:)-:)- Še malo, pa bom šla za štedilnik, ampak ni panike, ker se mi dones res da kuhat. Z O. je pa tako, da sem 1.1 sklenila, da ne bom več računala. Sva si vzela malo počitnic, tako da :sloncek::sloncek:, ko nama res zapaše. Nisem se mogla zadržat, in ko sem vnesla v tabelo datum M, sem vidla, da sem ta mesec že vse zamudila. :ups: Pa nič zato, če bi jo imela točno po tabeli, bi mogla bit že noseča, tako da se ne obremenjujem. M. ne dobim na obisk okoli 18.1, sem pa že kupla vložke, tako, da jo kar pričakujem. Časa za pesimizem nimam, je polno novih nosečk. Vsem naenkrat pa tudi ne more ratat, zato se pač veselim za druge, pa se boste kasneje ve zame, ane. pozdravček od naspanega dobrovoljčka, cmokec
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 10.1.2005 23:18:10
|
|
|
|
Anitka
|
Hojla drage moje prijateljice! Po dolgem zatišju, ker žal :((:((:((:(( ni delala RR se končno lahko spet oglašam. Kako sem? No ja, se še kar dobro držim. Sem si sicer rekla, da zdaj pa nič več računanja ipd. do 17.2. ko greva v MB, ampak sem se malce pregrešila. Sem si rekla, bomo pa probali do takrat še z merjenjem BT in pa nekaj testov mi je še ostalo in jih bom porabila. Moram se pa pohvaliti, da se sedaj ne obremenjujem toliko in so zavore v psihi malo popustile. Saj zgubit nimam kaj, lahko le pridobim tako željeno pikico. Pa včeraj smo že začeli z ogrevanjem in prvim treningom :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: po M. PIA 73 upam, da boo te slabosti kmalu mimo. BETY, ko bo kmalu :nosecka:, morda pa že si :nosecka: Držim pestke:miska::miska::miska: CMOKEC nikar se preveč obremenjevat. Morda bomo pa takrat, ko bom prišla v LJ proslavljali neprihod :hudicek: in prikazani :modri::roza: Za one knjige bi te pa res prosila za naslove in si jih bom skušala poiskati, če ne pa se preko privat sporočil zmenive kako drugače. BAMBI kako je kaj s tabo? Jaz držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: 250 na uro in še več. Punce dajte res malce napisat v kateri fazi ste (O, nepričakovanje M....) Želim vam lahko nočko in se beremo, Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 10.1.2005 23:32:23
|
|
|
|
Anitka
|
BIBA 77 in PIKA 74 :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 10.1.2005 23:41:10
|
|
|
|
cmokec
|
Ha, ha , pa smo končno dočakale, da RR spet dela. Jaz sem se že spraševala, kaj če sploh ne bo več delal. Kako vas bom pa najdla, k vas ne poznam? Pa je bila nejevolja zaman.:bravo::bravo::bravo: Danes je bil zame res pravi ponedeljek. Sem se imela dobro, nič posebnega se ni dogajal, ampak tako glupga dneva pa že dolg ne. Pa ne vem zakaj, niti ni povezan z mojo bodočo pikico. Preprosto sem sitna. Pia73, nekaj si napisala, k mi ne izpiše? Anitka, do takrat, ko se vidmo, ti že zrihtam kako dobro knjigo. A velja. Urša76, kva je zdej s tabo. Prosim, daj se kaj oglasi, da izvem, kako si. Me že prav skrbi. Biba, kako je bilo v vinogradu? Upam, da se ne naprezaš preveč, se moraš merkat. Vsem eno lepo nočko, cmokec
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 7:16:17
|
|
|
|
biba77
|
Ojla, lubice! KONCNO!!! Vceraj sem na pol ure hodla cekirat, ce RR ze dela! Pogresala sem vas,:rozica::rozica::rozica::rozica:! Anitka, jaz imam danes 28. dan ciklusa, ampak me je zjutraj tako zvijalo, da sem si kar vlozke vzela v sluzbo zraven, :(:(:(. Kaj cmo?!? Sicer pa je bilo v soboto na Pohorju zelo lepo, samo ob enajstih ze tako vroce, da sma z mojim zakljucila. Ne mores pri stirinajstih stopinjah smucat. :((:((:((, pa taaak fajn je blo! Vceraj zvecer sem spet bila za slabi dve urci z mojo :kuza: na sprehodu in to naredim vsaki dan. Pia, to je za mene in mojo :kuza:! Pa ne vecerjam vec. Danes pa sem bila zjutraj malo pred pol sedmo na trznici in sem si kupila sadje za malico. Namesto sendvica. Ce me zdaj se samo nekdo spravi v fitnes, pa bodo cez 3 mesece rezultati, :)-:)-. Lep dan vam zelim, babike, in oglasite se kaj!! :miska:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 9:04:45
|
|
|
|
pi
|
Pozdravljene vse skupaj! Kar nekaj časa me ni bilo na RR-u saj sem mislila se bom potem manj obremenjevala s čakanjem na :roza:. Do danes še nisem zagledala :roza:,. M ne pričakujem 19.1 in močno upam da je ta mesec pa res ne bo. Moj možek ima 27.1 rojstni dan ( 30 let ) in bi ga zelo rada presenetila z:duda:. Moram povedat da sva bila ta mesec v času O zelo pridna in sva pridno :sloncek::sloncek::sloncek:. Vsem držim pesti in vam želim da vam leto 2005 prinese :duda:.
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 9:38:45
|
|
|
|
simonas
|
Pozdravljene punce! Tudi jaz sem vas pogrešala. Nikakor nisem mogla na RR, ne glede na to, kako vztrajna sem bila. Zdaj pa čakam na programerja, da mi pride posodobit software, pa imam malo časa, da se vam oglasim. Jaz moje :hudicek:M ne pričakujem tam nekje 24.01. tako da sem zdaj menda nekje tam v obdobju O, če bi izračuni držali, vendar pa se mi zdi, da je že malo mimo, vsaj kar se izcedka tiče, saj je bil najbolj vlečljiv in prozoren kake tri dni nazaj, včeraj pa je že postal mlečne barve, vendar pa ga je bilo količinsko še več. Mi sicer pridno :sloncek::sloncek::sloncek: vsak drugi dan v upanju, da se bo kaj prijelo, pa bomo videli. Upam, da se vse kmalu preselimo v 9nebesa in da bomo lahko dam veselo klepetale. Lep sončen dan vam želim! Simona
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 11:29:56
|
|
|
|
Bety
|
No...danes je moj 31. dan M...in M niiiiii....:bravo: Do zjutraj me je vse huuuuuuuddddoooo bolelo in sem bila prepričana, da bo vsak čas prišla.... Zdaj pa imam občutek, da jo nikoli več ne bo.:zmeden: Ne bom delala testa!!! NE NE BOM!!! Ker sem zadnjič bila preveč razočarana. Je, kar je in bo, kar bo! Delam, papcam veliko, počivam kolikor se da.... in če M ne bo v naslednjih 10. dneh, bom šele potem delala test. :sloncek::sloncek::sloncek: Prebrala sem na Med.over.net zgodbo ženske, ki ji M zamuja že od decembra, CB testi negativni, ona pa je utrujena, redi se....Splošni zdravnik pa ni našel prav nič narobe pri njej. Moram prečekirati še odgovor, pa vam celo zgodbo kopiram. Anitka...:love:...kok mi se fajn zdi, da nisi pozabila na moje NEpričakovanje M...:rozica: za tebe... Se vam oglasim še popoldan... Lepo se imejte... Bety, ki bo prav kmalu :nosecka:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 13:18:49
|
|
|
|
bambi
|
Ojla moje drage, končno sem vas dobila.... včeraj sem najmanj 50x poskušala prit na RR pa sem bila prav žalostna ko nisem mogla.... Ja, tudi moje M še ni, danes je 30 dan, in glede na to da sem imela O komaj 20. dan, bi morala M prit nekje do konca tega tedna.... Do danes nisem imela nobenih znakov, samo križ me noro boli, no, danes pa so znaki, ki oznanjujejo prihod prečastite M že tukaj, zvijanje in napetost tam spodaj.... Mi je dragi včeraj rekel: "Sigurno si noseča" jaz pa v smeh in sem odgovorila, da naj ne sanja, ker se meni to zdi že nemogoče..... Je bil prav jezen, češ da ne zanosim, ker nimam upanja, itd.... Kdo bi razumel moške????? :ups::ups::ups::ups: Še pred par meseci je jamral, da preveč razmišljam o nosečnosti in otroku, zdaj mu ni prav, ker več ne razmišljam toliko o tem :ups::ups::ups::ups: ?????? MIslim da je revež zdaj on čisto obupan, pa strah ga je preiskav, čeprav bo on imel samo spermiogram, je to zanj že dovolj. Jaz sem se sedaj pa čisto zares skulirala, ker vem, da se je nekam premaknilo in zopet je pred vrati pomlad, zopet bo sijalo sonce in toplo bo in na izlete bomo šli..... Vmes pa bo tudi :duda: prišla 9nebesa9nebesa9nebesa Pia73, jaz sem zelo zelo vesela, da je tvoj :duda: vredu in da si ga tako lepo videla na Nuhalni :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojega :duda:. Kdaj pa imaš rok??? LP BAmbi
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 13:22:56
|
|
|
|
biba77
|
Bambi, mene je moj vceraj spraseval, kaki so to "naslednji postopki", ce nama ne rata?!? :zmeden::love::ups::love::zmeden:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 13:29:47
|
|
|
|
bambi
|
Hja Biba77, tudi mene to zanima???? Mislim pa da se moški ne rabijo prav nič bat, ker če je spermiogram koliko toliko vredu, potem je ženska tista ki jo obrnejo naokoli, tako da smo me reve boge, a ni tako????? Ampak vse za :duda: JOj, punce pomagajte mi. MOj mož ima marca roj. dan in rada bi mu podarila potovanje v Benetke, seveda z menoj vred in vsi imajo samo za 1 dan. Ali je kje možno dobit Benetke za 2 ali 3 dni???? BAmbi :angel:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 14:31:42
|
|
|
|
inga
|
bambi, najboljš je, da rezerviraš hotel tam, poišči kaj na internetu. strani s hoteli maš milijon!
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 14:59:07
|
|
|
|
Urša76
|
drage moje bejbe! jaz sem bla 2 dni kar na koncu z živčki, ker RR fuč gemacht ja, ja... sem bla čist razkrjena, ker RR = edina stvar, ki me spravi v dobro voljo itd; saj veste: ne bi zdaj vsega naštevala. v glavnem: MISS U ALL! ampak tole je že 2. teden letos, da sem več ali manj terenska in pol še poročila... ah, pustmo to! sem mal dans prebrala kako & kaj in maram priznat, da je kar luštkan seznamček bodočih :nosecka:. predlagam, da se hitr zagrebete vsaka za svoj voziček predčasno, ker bo v trgovinah gužva & vsi ta fajn modeli bodo razprodani... (nisem mislila nič slabega s temle) želim vam same velike +++++. če se le da, še ta mesec. lp, ursa
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 20:55:23
|
|
|
|
Pia73
|
Hajli, hoj bejbike,....:love::love::love: Da se na hito javim,... :kuza::kuza::kuza: ,... ta teden sem v redu, le čas je moj večni sovražnik,... jaz bi bila na RR-u moje telo pa bi spalo,...:)-:)-:)- Aja, Bambi rok imam šele 22.07.2005, pa upam, da rodim 24.07.2005 na Koalin rojstni dan,... Mi je že obljubila, da me pride obiskat v porodnišnico,... :rozica::rozica::rozica: za koalo,... Pridne bodite in veliko :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 20:56:34
|
|
|
|
biba77
|
Pia, a na mojega (21.7.) pa noces?!? :((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 20:59:39
|
|
|
|
Pia73
|
O, saj jaz bi raje prej kot pozneje, pa še koala je ena tak fajna punca, da ne bi bila jezna,... To bi se pa dalo zmenit,... A me potem ti prideš v porodnišnico obiskat??? :)-:)-:)-
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 21:03:17
|
|
|
|
biba77
|
Ja, ziher. Ce ne bom sama kje lezala, :zmeden2::zmeden2::zmeden2: (upam, da bom vsaj blizu?!?). Sicer pa tak ni od tebe odvisno... :)-:)- :miska:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 21:08:45
|
|
|
|
Pia73
|
Ne, saj jaz bom vesela, da te bom spoznmala z ogroooomnim trebuhom,.... Saj nisi mislila ležanja od alkoholne omame?,... :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 21:12:54
|
|
|
|
biba77
|
Pia, pia,... Alkohol pri meni ne!!! Zaradi mene bi lahko zaklenili vinsko klet in nehali proizvajat pivo (ipd). Ce na leto konzumiram 3 L vina, je to vse pri kuhanju. ;) S trbusckom pa te bom ze prisla pozdravit. Kit bo naplavil na vaso sedezno in ne bo mogel ne naprej, ne nazaj...:)-:)-:)-, kaj pa bos potem? Fajn, da si danes ze dosti boljsa. Kje pa so kaj ostale danes, :zmeden2::zmeden2::zmeden2:? Jaz se zdaj poslavljam, ko se je moj :love: vrnil domov. Lahko noc... :miska:
|
|
|
|
ZA NAS (168. nadaljevanje) 11.1.2005 21:22:23
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, kit, bova že dva, :)-:)-:)- kaj bo, ne vem imam samo en kavč,.... Se bova pa po tleh razlezle,...pa praznovale, z brezalkoholnim pivom, ki mleko dela,... :)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za fantaOlijaRobert (
24%)
Denis (
26%)
Mihael (
25%)
Maksim (
24%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!