cmokec -> ZA NAS (168. nadaljevanje) (9.1.2005 10:54:14)
|
Ojla nosečka. Mi smo si danes privoščili in spali krepko čez 9 uro. Včeraj smo se sankali na Jezerskem, pa nas je svež zrak vrgel s tira. :)-:)- Smo pa že smrekco pospravli, sedaj pa dragi sesa, tamala pa vztraja pri tem, da na prvem gledamo nedelsko mašo. Sploh ne vem, po kom je? Pravi, da bomo vidli miklavža!:)-:)- Še malo, pa bom šla za štedilnik, ampak ni panike, ker se mi dones res da kuhat. Z O. je pa tako, da sem 1.1 sklenila, da ne bom več računala. Sva si vzela malo počitnic, tako da :sloncek::sloncek:, ko nama res zapaše. Nisem se mogla zadržat, in ko sem vnesla v tabelo datum M, sem vidla, da sem ta mesec že vse zamudila. :ups: Pa nič zato, če bi jo imela točno po tabeli, bi mogla bit že noseča, tako da se ne obremenjujem. M. ne dobim na obisk okoli 18.1, sem pa že kupla vložke, tako, da jo kar pričakujem. Časa za pesimizem nimam, je polno novih nosečk. Vsem naenkrat pa tudi ne more ratat, zato se pač veselim za druge, pa se boste kasneje ve zame, ane. pozdravček od naspanega dobrovoljčka, cmokec
|
|
|
|