Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: punce prosim -koliko časa se kuha marmelada? 21.12.2007 18:13:15
|
|
|
|
FORZA
|
Nevem točno kolk časa jas kuham tko po občutku. Kaj pa želin si dala? Ponavadi sem kuhala breskovo,slivovo tko da
|
|
|
|
RE: punce prosim -koliko časa se kuha marmelada? 21.12.2007 18:21:26
|
|
|
|
gala
|
V skrinjo daj majhen krožniček in ko se popolnoma ohladi, nanj kapni malo marmelade. Ker je tako hladen, bo marmelada v trenutku ohlajena in videla boš, kako gosta je. Jaz vedno tako delam, pa mi ratajo super marmelade. Uspešno kuhajne!
|
|
|
|
RE: punce prosim -koliko časa se kuha marmelada? 21.12.2007 18:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No saj zdaj se je malo zgostila. Želina pa nisem dala, ne maram teh želirnih sredstev
|
|
|
|
RE: punce prosim -koliko časa se kuha marmelada? 21.12.2007 18:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
V skrinjo daj majhen krožniček in ko se popolnoma ohladi, nanj kapni malo marmelade. Ker je tako hladen, bo marmelada v trenutku ohlajena in videla boš, kako gosta je. Jaz vedno tako delam, pa mi ratajo super marmelade. Uspešno kuhajne! uauu kakšen trik Bom poskusila!! Hvalaaa
|
|
|
|
RE: punce prosim -koliko časa se kuha marmelada? 21.12.2007 21:14:24
|
|
|
|
Sibil_
|
KAko pa daš pomaranče noter kuhat-mislim, s kožico, z olupkom menda ne?Kako jih olupiš?Če jih ne, kako precediš marmelado?Ker ti olupke verjetno ostanejo trdi...al ne?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?