|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   panic attack
7.1.2005 20:10:01   
NENAJANI
sem v 20. tednu nosečnosti. Moj :duda: se premika že od 15. tedna, danes pa sem prebrala, da se to sploh še ne bi smelo dogajat. Ali je kaj narobe?

Sedaj se čuti že ko sem aktivna in ne ko se umirim.

Pravijo, da se otrok začuti na polovici nosečnosti, ali to pomeni, da bo prišel prekmalu?:zmeden::zmeden:

Help
Neposredna povezava do sporočila: 1
   panic attack
7.1.2005 20:11:41   
KIRA
to ni nič narobe. moj se je začel sredi 4 meseca, pa je tud blo vse v redu. sam ne se razburjat. dokler se giblje, je vse o.k. 9nebesa

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   panic attack
7.1.2005 20:20:25   
lelaval

Bodi vesela, da ga čutiš - potem tudi veš, da je vse vredu. Jaz sem v 17T in čeprav sem že 3. :nosecka:, se še vedno sprašujem, kje je moj :duda:, da ga ne čutim (čeprav se mi je v dec. zdelo, da so bili to gibi).

Ti samo uživaj in božaj svojega bušija.
LP

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   panic attack
7.1.2005 21:04:10   
Anonimen
Nič ni narobe. Jaz ga nisem čutila do ne vem kdaj, ma do 30. tedna, pa je bilo O.K. Zamisli, da bi bila potem 60 tednov noseča...

(odgovor članu NENAJANI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   panic attack
7.1.2005 21:12:46   
NENAJANI
hvala.:)
sedaj mi je pa prav :ups:
sicer sem pa nova v vsem. Tudi na RR sem se včlanila šele danes zjutraj.
Pozdrav vsem :racka: in našim malim :angel:.
helena

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   panic attack
7.1.2005 21:15:10   
*maja
No jaz sem tudi že 3. :nosecka: in sem prav tako kot leval v 17. tednu in našega :duda: še vedno ne čutim, čeprav sem že dva tedna nazaj mislila da je to to :zmeden2:, ampak očitno ni bilo.

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   panic attack
11.1.2005 10:57:07   
puri
Jaz imam dva:duda:, pa sem pri obeh prve gibe začutila v začetku 16-ega tedna! Prvi se je rodil 5 dni prej, drugi pa 10 dni prej!
Mislim, da to ni kaj dosti povezano, nekatere gibe prej čutijo, druge pa kasneje!

lp,
pa lepo drugo polovico nosečnosti ti želim!:rozica::rozica:

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?