panic attack (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

NENAJANI -> panic attack (7.1.2005 20:10:01)

sem v 20. tednu nosečnosti. Moj :duda: se premika že od 15. tedna, danes pa sem prebrala, da se to sploh še ne bi smelo dogajat. Ali je kaj narobe?

Sedaj se čuti že ko sem aktivna in ne ko se umirim.

Pravijo, da se otrok začuti na polovici nosečnosti, ali to pomeni, da bo prišel prekmalu?:zmeden::zmeden:

Help

KIRA -> panic attack (7.1.2005 20:11:41)

to ni nič narobe. moj se je začel sredi 4 meseca, pa je tud blo vse v redu. sam ne se razburjat. dokler se giblje, je vse o.k. 9nebesa

lelaval -> panic attack (7.1.2005 20:20:25)

Bodi vesela, da ga čutiš - potem tudi veš, da je vse vredu. Jaz sem v 17T in čeprav sem že 3. :nosecka:, se še vedno sprašujem, kje je moj :duda:, da ga ne čutim (čeprav se mi je v dec. zdelo, da so bili to gibi).

Ti samo uživaj in božaj svojega bušija.
LP

Anonimen -> panic attack (7.1.2005 21:04:10)

Nič ni narobe. Jaz ga nisem čutila do ne vem kdaj, ma do 30. tedna, pa je bilo O.K. Zamisli, da bi bila potem 60 tednov noseča...

NENAJANI -> panic attack (7.1.2005 21:12:46)

hvala.:)
sedaj mi je pa prav :ups:
sicer sem pa nova v vsem. Tudi na RR sem se včlanila šele danes zjutraj.
Pozdrav vsem :racka: in našim malim :angel:.
helena

*maja -> panic attack (7.1.2005 21:15:10)

No jaz sem tudi že 3. :nosecka: in sem prav tako kot leval v 17. tednu in našega :duda: še vedno ne čutim, čeprav sem že dva tedna nazaj mislila da je to to :zmeden2:, ampak očitno ni bilo.

puri -> panic attack (11.1.2005 10:57:07)

Jaz imam dva:duda:, pa sem pri obeh prve gibe začutila v začetku 16-ega tedna! Prvi se je rodil 5 dni prej, drugi pa 10 dni prej!
Mislim, da to ni kaj dosti povezano, nekatere gibe prej čutijo, druge pa kasneje!

lp,
pa lepo drugo polovico nosečnosti ti želim!:rozica::rozica:

Stran: [1]