Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJ ME KATERA POTOLAŽI 20.12.2007 15:59:16
|
|
|
|
benika
|
Kaj ko bi odprle eno spešl temo, kjer bi lahko napisale, kaj nosečnicam škoduje in kaj ne? Ker imam občutek, da ni daleč vprašanje...A lahko otroku škodujem, če preveč naglas govorim?
|
|
|
|
RE: NAJ ME KATERA POTOLAŽI 24.12.2007 13:02:34
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Benika, ne se norca delat, boš šla kr rodit! Se pridružujem ostalim puncam. Tole s stegovanjem mi je najbolj mim! Edino, kar se zgodi je, da si vezi, ki te že itak bolijo pretegneš in te boli! Popkovina pa se zadrgne, če se otrok preveč obrača, ne pa če se ti stegneš! A sploh veš kako dolga je popkovina, ti pa ko se stegneš za nečem se kvečjemu za kak cm! Pa res nehi brat in se osredotoči na otročka, se z njim kej pomeni, mu povej, da je božič in da bo on letos najlepše darilo za novo leto.... Sicer pa kaj bi lahko spremenila, če bi določene zadeve vedela?
|
|
RE: NAJ ME KATERA POTOLAŽI 24.12.2007 13:44:54
|
|
|
|
Polonca s piko
|
Ej... jst sem par dni nazaj gledala grozljivko (39. teden), pa sem še kar doma... , me ni blo preveč strah, ampak bejbi je pa ene dvakrat vmes kar dost brcu... Nekje sem vidla fotko noseče ženske, ki se sprašuje, če otroku škoduje zvok pnevmatskih kladiv, ker v njeni bližini nekaj delajo, sama ma pa cigaret v ustih... Pa nisem najdla une slikce, je pa tale tud zanimiva: http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=25723
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 18:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
A DRŽI TISTO, DA ČE SE PRESTRAŠIŠ SE NE SMEŠ KJE NA TELESU PRIMIT, KER SE TO POZNA NA OTROKU????????
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 18:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A DRŽI TISTO, DA ČE SE PRESTRAŠIŠ SE NE SMEŠ KJE NA TELESU PRIMIT, KER SE TO POZNA NA OTROKU???????? V nosečnosti se sploh ne smeš nikjer popraskati, ker se brazgotine na otroku poznajo. Jaz tega nisem vedela in ne moreš verjet, kakšen je moj revček ven uletu. No, saj do enega leta se je vse zarastlo, samo je bil pa res revež.
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 18:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj se zabavaš al kaj????????''''
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 18:58:42
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A DRŽI TISTO, DA ČE SE PRESTRAŠIŠ SE NE SMEŠ KJE NA TELESU PRIMIT, KER SE TO POZNA NA OTROKU???????? V nosečnosti se sploh ne smeš nikjer popraskati, ker se brazgotine na otroku poznajo. Jaz tega nisem vedela in ne moreš verjet, kakšen je moj revček ven uletu. No, saj do enega leta se je vse zarastlo, samo je bil pa res revež. a tvoj tud??
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:00:07
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa kaj se zabavaš al kaj????????'''' jest zelo! si mi polepšala popoldan!
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim, če mi resno odgovorite, ker mi je danes ena to rekla in me zanima če to drži
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Prosim, če mi resno odgovorite, ker mi je danes ena to rekla in me zanima če to drži Ja, čakaj, saj sem ti odgovorila. Dvakrat pa res nimam časa, evo tebi, izjemi, ko si tako zaskrbljena.
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A DRŽI TISTO, DA ČE SE PRESTRAŠIŠ SE NE SMEŠ KJE NA TELESU PRIMIT, KER SE TO POZNA NA OTROKU???????? V nosečnosti se sploh ne smeš nikjer popraskati, ker se brazgotine na otroku poznajo. Jaz tega nisem vedela in ne moreš verjet, kakšen je moj revček ven uletu. No, saj do enega leta se je vse zarastlo, samo je bil pa res revež. Saj ne vem, kaj je bolj smešno, vprašanje ali odgovor...
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj to pomeni se ne smeš nikjer popraskat? apol če se ustrašim in se primem za joško bo imel na zizeku prasko
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:13:51
|
|
|
|
valchy912
|
Punce - a se mal zafrkavate
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
JST bi pa o tem vprašala dr. Pušenjaka pa ga ne znam. Mi hoče katera pomagat?Če mi že odgovorite ne?prosim'
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valchy912 Punce - a se mal zafrkavate Ne. Jaz al bini vse verjamem.
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kaj to pomeni se ne smeš nikjer popraskat? apol če se ustrašim in se primem za joško bo imel na zizeku prasko Seveda.
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo Pušenjaka ne spraševati o tem, ker ga še rabimo.
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen JST bi pa o tem vprašala dr. Pušenjaka pa ga ne znam. Mi hoče katera pomagat?Če mi že odgovorite ne?prosim' Dej, prosim. http://med.over.net/forum5/list.php?19
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej pa prosim punce po pravici mi povejte - to drži al ne drži? Še bolj sm zmedena
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
A je Pušenjak že odgovoril?
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:54:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem ga še vprašala
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej vprašaj, no, da vidimo, kaj pravi strokovnjak :).
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem registrirana na njegovem forumu Sene znam
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 19:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje se registriram
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 20:03:10
|
|
|
|
valchy912
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kje se registriram
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?