Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 20:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse se zafrkavate, jst pa resno sprašujem! Resno bi tudi cprašala Pušenjaka pa se ne znam registrirat , kako naj to storim. Zaskrbljena sem - punce pomagajt mi
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 20:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ne gre se registrirat
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 20:25:39
|
|
|
|
Pia77
|
Izberi tak username, kot ga nima še nihče, in ne pozabi potrditi registracije na svojem e-mail naslovu. Kaj hujšega ne bi smelo bit.
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 20:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
registrirala sem se - kje naj zdej vprašam
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 20:46:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kje se registriram Se ni treba.
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 9.1.2008 21:10:41
|
|
|
|
valchy912
|
Anonimna uživaj nosečnost in nehaj verjeti vsaki čenči.Je pa čisto normalno da če se kaj prestrašiš se nekje primeš (in povsej verjetnosti bi se primla za trebuh) mogoče želiš s tem tudi zavarovati svojega otročka, ne pa mu škodovati! Zato misli bolj pozitivno in lepo ti želim.
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 11.1.2008 10:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
MIČ rr Ja pušenjak je odgovoril! Re: STRAHOVI Napisal: Stanko Pušenjak Datum: 11.01.2008 09:19 :-) kako že rečejo (nekateri) Američani? Bull shit! Skratka, neumnost!
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 11.1.2008 12:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pušenjak je faca
|
|
|
|
RE: strah, da ga ne poškodujem 11.1.2008 13:29:21
|
|
|
|
tweetek
|
Anonimna, česi res ful zaskrbljena za vsako tako reč, mogoče malo "oladi" - saj sama veš da take stvari ne morjo bit resnične, a ne? Kar možgančke vklopit pa živčke na off.
|
|
|
|
RE: NAJ ME KATERA POTOLAŽI 11.1.2008 17:18:31
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Meni so edino rekli, da naj ne bi na hrbtu ležala, ker teža otroka + plodovnice takrat pritiska na glavno žilo v mojem telesu in potem po telesu ne kroži dovcolj krvi ali kako. Ali pa posledično ne pride dovolj krvi v posteljico ali nekaj takega. Tega se pa res spomnim. Pa obešala tudi nisem in oken pomivala. Men to sploh ni pasalo po 34t. Se mi je kar vrtet zacelo.
|
|
|
|
RE: NAJ ME KATERA POTOLAŽI 11.1.2008 17:19:31
|
|
|
|
Naja30
|
Tale tadruga anonimna me pa močno spominja na eno debato o britju in teh zadevah pred porodom, če se katera spomne. Nas je vse tako lepo zaj dokler je nismo skužile.
|
|
|
|
RE: NAJ ME KATERA POTOLAŽI 11.1.2008 22:06:44
|
|
|
|
Teni_
|
Ok. Konec debate. Zaklepam, da spet ne pride do prepirov.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?