MarijaPo -> RE: Naj se mi javi kdo!! (19.12.2007 14:24:28)
|
Zelo te razumem. Nasa Eva je tudi zelo suha, doslej na tem forumu se nisem nasla otroka, ki bi bil od 4. meseca starosti naprej od Eve bolj suh. Pri 1.5 letih je tehtala 8,150 gramov, torej manj kot tvoja puncka v istem obdobju. Mi se problema lotevamo enako kot ti - ful veliko stvari ji ponujamo, vse zive fore, kar jih je izvajamo, da le kaj poje. Prav tako smo bili na raznoraznih testih, v posvetovalnicah vedno slisimo kako je presuha in zdaj so nam zaceli se z rasnim hormonom groziti. Meni se zdi, da ce je otrok videti vesel in zivahen, potem gotovo od lakote ne bo umrl. Vec skode kot koristi mu lahko naredimo s siljenjem in s tem, da smo zivcni, zato se jaz vec ne sekiram. Pac, ce noce jest, probamo se kaj drugega ponudit in ce se vedno noce, pa pac noce in jo dam iz stolcka, da se gre lahko igrat. Saj pridejo casi, ko me dejstvo, da je Eva tako grozno suha, popolnoma onesreci in sem zelo zelo zalostna, ampak se potrudim, da se zjokam, razjezim, razzalostim takrat, ko nje ni zraven. Tudi jaz sem bila zelo suha kot otrok in se spomnim, da so te "daj se eno zlicko" scene bile res zoprne, zato jih Evi ne privoscim. Tvoja mladost pri celi stvari nima dosti zraven, lahko bi bila tudi 35 let stara, pa ti glih tako ne bi hotela jest. Ne daj se in se predvsem ne sekiraj, puncka pac noce jest. Ni sama kriva, ti pa tudi ne.
|
|
|
|