|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zunanji obrat
19.12.2007 9:13:39   
Anonimen
Pozdravljene,
zanima me, če ima katera izkušnjo z ZO (v katerem tednu so vam ga naredili in kje, ali je bilo z otrokom potem vse v redu in kako izgleda poseg)?
Že vnaprej najlepša hvala za odgovor!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zunanji obrat
19.12.2007 9:19:14   
Anonimen

user posted image

Vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2007 9:24:41   
Polona31
Pri kolegici so se raje odločili za carski rez, ker naj bi zunanje obračanje bilo precej nevarno za otročka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2007 17:46:15   
modanik
meni so naredili ZO v 37 tednu, delal mi ga je dr. Pušenjak, ni bilo nič hudega, nič ni bolelo, saj sploh nisem pričakovala, da bo vse tako na hitro, ker sem na forumu brala, da to poteka čist drugače. Nič se ne boj, jaz sem danes ža tretji dan čez rok, tako, da je očitno otročku čist ok, glede na to, kaj so mi že vse govorili in me hotl dat na carski. Itak ti ga pa ne delaj, če vidjo na ultrazvoku, ki ga naredijo pred obratom, da je otroček prevelik, ali pa če bi lahko prišlo do zapletov. Jaz bi se za obrat odločila še enkrat, če bi bilo treba, seveda pa bi zahtevala dr. Pušenjaka, tako kot sem ga sedaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2007 21:24:29   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: modanik

meni so naredili ZO v 37 tednu, delal mi ga je dr. Pušenjak, ni bilo nič hudega, nič ni bolelo, saj sploh nisem pričakovala, da bo vse tako na hitro, ker sem na forumu brala, da to poteka čist drugače. Nič se ne boj, jaz sem danes ža tretji dan čez rok, tako, da je očitno otročku čist ok, glede na to, kaj so mi že vse govorili in me hotl dat na carski. Itak ti ga pa ne delaj, če vidjo na ultrazvoku, ki ga naredijo pred obratom, da je otroček prevelik, ali pa če bi lahko prišlo do zapletov. Jaz bi se za obrat odločila še enkrat, če bi bilo treba, seveda pa bi zahtevala dr. Pušenjaka, tako kot sem ga sedaj

Js sem tudi bila pri Pušenjaku na zo v 37. tednu. S to razliko, da, kljub 4 poskusom, obrat ni uspel, po pregledu spodaj pa je ugotovil še, da stanje ni primerno za poskus poroda po naravni poti in mi svetoval, da naj se kar zmenim za datum CR, ker ne bi imelo smisla hodit v LJ poskušat naravno rodit.

Takrat je bila pred mano še ena punca iz CE. Tudi pri njej zo ni uspel, je pa Pušenjak ocenil, da pri njej ni ovir za poskus poroda po naravni poti in se je potem, ko je dobila popadke (čez 1 teden), res peljala v LJ rodit, vendar pa so se nekaj urah poskušanja vseeeno odločili za CR.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu modanik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?