Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 14:52:16
|
|
|
|
Bety
|
No, pa še jaz... Jutri je 28. dan ciklusa in lahko pride M :((:((:(( Najkasneje jo čakam do torka, 11.1., in šele takrat mi bo čudno, ČE JE NE BO...:bravo::bravo: Jaz pa itak :sloncek::sloncek::sloncek: vsak dan.. Med prazniki smo bili v tujini in ko smo prišli domov v ponedeljek 3.1. me je trebuh zeloooo bolel....pa ene krče, kot da bo prišla M tisti dan...tako me je bolelo, da sem mogla vzeti aspirin...ne vem, ali je to od potovanja, drugačne prehrane in zaprtosti...ali pa se je nekaj dogajalo... Pa še bolečine v križu imam že od Božiča...zjutraj, ko se zbudim je to prvo, kar močno začutim...pa nisem prehlajena ali kako drugače bolana...mogoče sem med prazniki preveč sedela in lenarila...mogoče :zmeden: Vglavnem, sem čisto flegma, ker sem se itak pripravila na umetno oploditev... Sem nabavila injekcije, ki jih moram začeti dajati že drug dan M in to 3 na dan...pa tam nekje 7 dni... Rajši bi vidla, da me preseneti :modri: .... Danes sem dobila bel izcedek, prejšnji mesec pa sploh nisem imela nobenega izcedka...mozoljev pa nimam nič, tako kot prejšnji mesec...samo mraz mi je in se grejem na radiatorjih, pa dobro sem oblečena... Karkoli, ne preostane nič drugega, kot čakati...:duda: Držim pesti za vse :rozica:
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 15:27:48
|
|
|
|
Andy13
|
In jaz... Jaz jo (ne) čakam 14. oz 15/01...bomo videli, ampak najraje je ne bi videla. V času ovulacije sva bila še kar pridna, vendar ne vem, če je bilo dovolj. ;) Vsem čakajočim želim, da jih tete :hudicek: ne bi obiskale. SREČNO VSEM, da čimprej postanete srečke :nosecka:...če ne ta, pa naslednji mesec. 9nebesa Lep pozdrav, Andy
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 15:31:26
|
|
|
|
Skye
|
po mojem je najboljše da se ne oziramo na ovulacijo in da kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek: vsake 2-3 dni cel mesec...potem je verjetnost še večja. Sicer pa upam da bomo kmalu vse :sloncek: sam še iz užitka in ne tudi z drugimi nameni;) Pozdravček Skye
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 16:39:13
|
|
|
|
Palčica
|
Pozdravljene, Sem bila včeraj ene 2 uri na ringaraji,prečekirala vsaj 10 zadnjih strani vaših oglašanj,pa nisem našla tistega,kar bi potešilo mojo radovednost.Vprašat pa nisem hotela,ker nočem (predvsem sebi) spet dvigovat lažnega alarma.Danes pa me je za to spodbudilo Pikino oglašanje. M naj ne bi dobila 10.ali 11.01.Tudi jaz sem že skoraj 3 dni popolnoma preč.Od nekje se je vzela slabost,ki me dela popolnoma izčrpano.Ne bi mogla reči,da me spremlja samo zjutraj,ponavadi se vleče skozi ves dan.Prsi me bolijo na noro, že približno 4 dni.Izcedek,ki ga imam je popolnoma bel. Pa še nekaj...tega res še nisem zasledila tukaj,kaj več okoli tega sem tudi včeraj iskala včeraj.Namreč prsne bradavice so večje.Smešno,ampak res. Pika 74,kako je s Tvojimi?Kar pa se špikanja v trebuhu in predelu križa tiče je tko tko...enkrat ja,spet nekaj časa ne. V obdobju O sva bila zelo pridna in vem kako se vse napisano sliši-optimistično,a vendar... Toliko je že bilo razočaranj,da enostavno nočem pričakovanj,ki se na koncu izkažejo za nerealna. Me pa zanimajo vaša pozitivna in negativna razmišljanja-doživetja.Neglede na to kako se bo razpletlo stanje pri meni. Vsem ostalim pa,ki čakate,pošiljam predvsem veliko moči,za dneve ki ostajajo,do rezultata.Želim,da Vam uspe.:miska: Lp, Palčica
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 17:54:07
|
|
|
|
Pia73
|
Pika74 in Palčica jaz vam obema želim, da ti znaki pomenijo :nosecka: , čeprav vama moram povedati, da jaz znakov pred :nosecka: nisem imela,... Prvič mi je sicer pasalo kislo, sicer pa nobenih znakov,... In prvič potem, ko sem zagledala :modri: nisem imela nobenih znakov do konca več, razen velikega trebuha,... Drugič in tretjič me je bolel križ ( se je kmalu končalo s s.s.). Sedaj pa tudi nisem imela nobenih znakov pred izostankom, se me pa sedaj vsi po vrsti lotevajo,... Sem pa v času poskušanja pred marsikatero nezaželjeno M imela vsega boga znakov,.. To so moje izkušnje, je pa pri vsaki drugače,... Mene npr. prsi bolijo pred M in pred ter med nosečnostjo,... Jaz osebno mislim, da je najbolje, da mislimo, da nič ni in smo potem vesele, ko zagledamo :modri: kot pa da nam taki in drugačni znaki dajejo upanje, ki je žal lahko tudi lažno,... Palčica jaz sem ti dala mogoče ne najbolj vzpodbuden a vsaj iskren odgovor,... :ups::ups::ups:
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 17:55:31
|
|
|
|
Pia73
|
Aja pa še tole sem se zdajle spomnila, tudi meni se je dogajalo, da mi je bilo pred M grozno slabo,... Npr. lani oz. zdaj že predlani, ko sem potem M dobila za božič,... Sigurno sem o tem pisala tudi na RR, ker sem mislila, da tokrat pa bo,...
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 18:11:35
|
|
|
|
emaa
|
Palčica povečane in temnejše bradavice oz. avreole naj bi bile eden od znakov nosečnosti, ampak nočem ti zbujati lažnega upanja, saj se naša psiha včasih z nami grdo poigra. Lp Ema:)
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 19:08:05
|
|
|
|
Palčica
|
Obema res hvala. Pia 73-hvala za iskrenost.Imaš prav...ko le ne bi bile tako neučakane.Ko bi le lahko preklopile na nekaj drugega. Ema-hvala.Najraje bi iz stanovanja odnesla vsa ogledala. Tko.. Kar bo pa bo. Lp, Palčica p.s. Še to...Kaj pa telesna temperatura?Kako je z njo? Da nimam jaz le kakšne viroze :zmeden:.
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 21:18:12
|
|
|
|
Pia73
|
T mora ostat povišana, pol je upanje na nosečnost, sicer ne,...Jaz sem po merjenju BT na dan točno ugotovila kdaj bo prišla M in kdaj sem imela O. Je pa res, da sem ena od redkih s tipično krivuljo BT.
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 21:35:53
|
|
|
|
miska2004
|
uff, sm pozna... jaz pa M (ne) čakam 15-17/1. Ko vas berem se sprašujem, če sem jaz normalna?! Mene prsi nikoli ne bolijo, tudi O do prejšnjega meseca nisem čutila - razen če nisem znala prisluhnit svojemu telesu, glede na to, da se nisem ukvarjala z mislijo, da bi zanosila:zmeden: Sicer sem pa tudi jaz "pogruntala", da je najboljš :sloncek: na dva dni, ker naj bi plavalčki preživeli do par dni, torej če to počnemo na 2 dni, naj bi bilo ravno prav. Uf sem pametna :angel: lep večer vam želim, pa da vse čimprej ugledamo :modri::roza: (sicer danes pogrešam novo :nosecka:, če je vsak dan ena?=
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 21:37:55
|
|
|
|
Pia73
|
miska2004 čist normalna si,... dokler jaz nisem imela problemov nisem vedela nič od tega,...pol se pač mal "specializiraš" Upam, da ti nikoli ne bo potrebno vedet,... Hvala ti za dobre želje,...:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 21:41:25
|
|
|
|
emaa
|
miška jaz še po enem letu poskušanja, tega nisem poslušala. Me je g vprašala a čutiš O, jaz kaj bi pa mogla čutit, pravi špikanje, mogoče, mogoče so ble prebavne motnje, mam visok prag bolečine. Pa prav kaj pa sluz, pa jaz kaj pa vem, kaj pa BT, pa jaz en mesec sem jo merla, da je narasla, pol pa nisem vedla, da jo moram še:zmeden2:. Tko, da zdej poskušam poslušat, nočem se pa s tem preveč obremenjevat. Ker zadnjič, ko sem bila pozorna, ziher, da sem vedla, kdaj je bla O, pa nisem imela O inkaj naj si človek misli pol:zmeden: lp:rozica:
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 21:48:28
|
|
|
|
miska2004
|
emamair, malo si me potolažla, jaz sem začela malo prej poslušat in opazovat sebe (po 8 mesecih) :ups: ne vem zakaj mi G ni tega razložila:zmeden::( tko pa sem o merjenju BT in sluzi prebrala na RR (čisto slučajno pa sem našla tale web), in glej glej, človek se celo življenje uči.. :rozica:Hvala vam, punce, za vse izkušnje in debate, ki jih opisujete tukaj, da se tudi začetnice na tem področju mal podučimo. Če ne bi bilo vas, bi jaz verjetno še vedno štela dneve od prvega dne M, imela :sloncek: vsak dan najmanj enkrat na dan (priznam, da sem razmišljala da je mogoče treba to počet tudi večkrat, oz. sem se spraševala če je mogoče zjutraj ali pa zvečer kaj več možnosti:zmeden: oz. mogoče bi bilo potrebno :sloncek: ravno takrat, ko O začutiš:zmeden: ...). V glavnem kot da delamo diplomsko nalogo na tem področju8)
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 7.1.2005 22:00:04
|
|
|
|
biba77
|
To je ze doktorat in ne samo diplomska. Meni je bilo mnogo lazje diplomirat,:zmeden::zmeden::zmeden:.
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 8:21:49
|
|
|
|
Skye
|
Sade srčno upam da te teta z krvavca :hudicek: še ni obiskala....držim pesti....... pri meni se je namreč oglasila:( Pa se ne predam, če moja bebika ne bo devica, bo pa tehtnica (tako koz jaz);) :rozica::rozica::rozica: za vse sotrpinke
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 18:03:03
|
|
|
|
Skye
|
držim pestiiii zate....res upam da je to to:) Sem pozabla vrata zaklenit:grrr:.....ampak zdaj ko je pri meni, je ne spustim več nikamor.....zdaj sem jih pa zaklenila;) Poročaj kako se bo izteklo. Pozdravček Skye
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 18:21:33
|
|
|
|
cmokec
|
Sade, držim :miska::miska: za dobro novičko, pa :angel::angel: naj te čuvajo. Veselim se tvoje dobre novičke, do takrat pa čimbolj pazi na vrata. cmokec
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 18:26:58
|
|
|
|
spella
|
Hojla! Že kar nekaj časa se nisem nič oglasla, ker enostavno ni zneslo s časom. Prebrala sem še kaj, da pa, bi še kaj napisala, pa ni šlo. Jaz imam M na 25-29 dni, 29 je bilo do sedaj le enkrat (p0vprečno na 27 dni). Danes je 28 dan o M pa še nobenega sledu, pa upam, da ga tudi ne bo. Kakšnih posebnih znakov nimam, razen čisto malo bolečih in povečanih prsi (prej nikoli niso bile) in pogostih obiskov WC-ja. Počutim se pa super, brez kakršnih koli bolečin in znakov prihajajoče M. Kar bojim se misliti na 9nebesa, ker se bojim biti razočarana. V decembru pa sva z možem res zelo pridno delala na :duda: in upam da naju mati narava usliši. Če M ne bo (ko bi vsaj bilo tako), bom delala test v torek 11.1. Tudi za vs držim pesti:miska::miska::miska:. LP Špela
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 19:49:59
|
|
|
|
Skye
|
spella drzim pesti zate :miska::miska::miska: Lp Skye
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 21:09:23
|
|
|
|
Sandra*
|
Ojla! Jst je pa ne čakam 13.1.! Ampak mi duša ne da sm že dons test nardila in ena črtica! JASNO! Ampak sm že vs depresivna - pa tok sva bla pridna! Že prjšn mesc ni blo nč - pa sm rekla d to zarad antibiotikov, evo ta mesc pa spet sm mela angino pa antibiotike - že kr sumim, da ni nč! Lp, Pa velikkk:sloncek::sloncek::sloncek: Pa še veččč :pujs::pujs::pujs: :miska:
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 21:17:02
|
|
|
|
Skye
|
Tud tebi želim da ugledaš :modri::roza:, čeprav kolikor jaz vem so antibiotiki lahko nevarni za plod....ne vem pa kako je s tem pri zanositvi. Lp S.
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 21:19:07
|
|
|
|
Sandra*
|
Pušenjak pravi, da pri zanositvi še niso škodljivi!
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 21:25:14
|
|
|
|
Skye
|
super, pol pa držim pesti zate:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 21:29:37
|
|
|
|
Sandra*
|
Jst pa zate da boš mela prvi mesec letošnjega leta velik srče pa bota februarja :roza::modri:! Pa:pujs::pujs::pujs:da bodo srečo prnesl!
|
|
|
|
Kva je zdej, vse ki čakate? 8.1.2005 21:33:51
|
|
|
|
Skye
|
hvala upam, da bomo do konca leta 2005 prav vse na tem forumu, oziroma tiste ki si tega želijo že srečke :nosecka: ali že celo mamice in da bo ta forum ostal prazen:)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?