|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kva je zdej, vse ki čakate?
7.1.2005 13:06:29   
Špelka
Čao, tuki gor že dolgooo ni blo govora med tistimi, ki so v novem ciklusu. A bo kej? A ste ble kej pridne čez praznike? Kako kej kaže? Dejmo, bodoče mamice, napište kej!

Jest za enkrat še čakam O - pribl. drug četrtek!

LP, :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.1.2005 13:10:57   
tinkamiška
Pozdravljena!

Pri men ta mesec ni kej velik čakanja, ker bi morala 13.1. dobit Franco, pol pa grem na histero in laparo. Ta ciklus je drugi brez klomifena in moje joške so šele včeraj postale malo večje. O naj bi imela nekje med 26.12. in 2.1. Smo :sloncek::sloncek::sloncek: samo kadar nam je pasalo in zato nepričakujem kakšnega čudeža. Rada bi da bi bila operacija že mimo in da bi vedla kaj zaen :hudicek: mi nagaja tam noter.

Držim pesti zate in za vse ostale, ki so v pričakovanju...na O ali pa na:modri:!

Tinka

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2005 13:12:44   
Špelka
Tud jest sem že prestala laparo in histero, in naj te potolažim: ni prav nič hudega!

Vsaj malo več veš, kva se dogaja s tabo!

Držim pesti zate! :miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2005 13:14:10   
tinkamiška
Hvala:angel:

Upam, da bodo vse zrihtal.;)
Tinka

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2005 13:20:33   
baguSka
Ja tud jst je ne pričakujm 15.1., ampak moram rečt (čeprou si ne računam) da sm O mensezdi mela glih na smučanju na slovaškem, ker pa nisva bla sama, pač glih takrat nisva bla nč pridna. Hmm.. Bomo vidli če sm se kej zmotila!:zmeden: :):)-:)- Zaenkrat pa nobenih posebnih znakov..:zmeden2:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2005 13:29:29   
žlička
Jaz je ne čakam 18.1. pridni smo bili in pridni smo se vedno na 2 dni, kaksni rezultati bodo.........upam da :modri::roza: prav za vse

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2005 13:33:57   
pika74
Hej bejbike,

jst jo tud (ne) čakam 15.1.

Sam se mi neki čudn dogaja. Prejšn mesec sm že mela vse znake za :nosecka:, pa pol po enotedenski zamudi ni blo nč - noja, :hudicek:M je pršla.

Zdej sm 1 tedn pred M, pa se spet začenja ta slabost. Tega prej nism mela. Kr neki. Pa mičkn izcedek- mal roza. Mal nč. Pa neki povečan utrip. Pa kr na bruhanje... ma kva se to men dogaja. Nikol mi ni blo tko. Novembra sm mela HSG, dec in zdele pa tako čudno vzdušje pred M. Vse bi dala, da bi lohk pogledala, kaj se dogaja not.

lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2005 13:38:05   
tinkamiška
Joj Pika, teb pa res neki dela tam not...upam da je škratek...pa upam, da boš čimprej zvedla na čem si:rozica:

Tinka

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2005 13:40:44   
pika74
morm prou G vprašat, kaj se to dogaja. K prej nikol ni blo tko. Kaj ma še kšna druga tako izkušnjo s PMSom po HSG?

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2005 13:44:00   
sade
hej sotrpinke:bravo:
jaz je pa ne čakam danes!!!!!!!!!:ups: Sva bila zelooo pridna, čeprav odkrito povedano, ni to nobena garancija....po 6 mesecih.. saj smo vse na istem. Sva novo leto točno ob polnoči:sloncek:. Zakaj pa ne lep vstop v 2005, mogoče je celo uspelo :angel:.
Znakov nimam nobenih, malo večje oprsje, kar je super, ker me mati narava ni obdarila.
Je pa res, da sem polna energije kar za mene ni značilno pred nezaželjeno :hudicek:.
V upanju, da seznam nas, ki čakamo :modri:ali :roza: prestavimo pod črto lep pozdrav!!!
sade, ki vas imam rada!:muca:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2005 13:46:18   
sade
Pika tudi meni se je to vse dogajala prejšnja dva meseca, sem bila že čisto znešana zaradi slabosti pa še vrtelo se mi je non stop...... ampak na koncu je prišla :hudicek:. Upam, da bo pri tebi drugače!!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2005 13:50:11   
Skye
sade potem si na istem kot jaz...tud jaz ne zelim da danes pride. Upam da se naju bo izognila;)

Veliko sreče ti želim:bravo:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2005 13:54:19   
pupika
Jaz že držim pesti za vaju, da pod vajinim srčkom že raste :duda:.

:pujs::pujs:

Pa čim hitreje poročajta kako je kaj stanje.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2005 13:56:10   
Skye
hvala pupika, upajmo da ne bo te grde tete:hudicek:

Tebi pa iz srca čestitam in ti želim vse naj, naj:rozica:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2005 13:58:00   
Udb
Živjo!

Tudi jaz sem še čakajoča. Zadnja M je bil 14.11., ampak to ni nič čudnega, ker imam M na 50-60 dni! Tako, da... bomo videli. Pri nas je december grozno naporen, tako da nisva bila tako pridna kot bi bilo dobro, ampak mogoče... Imam pa blj malo upanja, ker mi je test včeraj pokazal negativno (predvčerajšnjem pa rahlo pozitivno). In potem človek ne ve kaj naj si misli! Bomo videli! Vsekakor še dolgo ne mislim delati testa, ker sem bila od aprila že prevečkrat razočarana.

Želim vam čimprej :modri:, da bomo lahko potem skupaj jamrale zaradi slabosti in drugih nosečniških tegob.

Urška

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.1.2005 13:58:14   
emaa
Jaz je ne čakam 10.1., upam, da je ne bo

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.1.2005 14:00:31   
lucika
mam se ene 4 dni, da ne dobim m.
vedno me je vse spikalo in bolelo, pa slabo prihajalo in tako... pa ni blo nic iz tega. zaj mi ni nic.
niti nisva:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: na datume, niti nisva studirala o tem. nic. prav potrudla sem se, da ne bi...prevec sem bla razocarana prejsnje mesece. sicer sma delala na tem sele od oktobra, ampak ko dobim :hudicek:, sem razocarana ze kako leto. najprej je bila samo moja tiha želja, ker se nekak oba nisva upala na glas odločit.

zdaj pa pocakmo se ta teden. me res zanima, kdaj mi bo dano. verjetno je samo od tega odvisno:)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.1.2005 14:02:07   
wawa
Ja saj vse čakate, da ne pride, jaz pa ne vem kaj naj čakam, sem prejšen mesec KT nehala jemat, pa sva s fantom rekla da počakava eno M pol pa aktivno :sloncek: za našo bebico, zdaj pa ni tete M že 45 dni pa ne vem kaj naj....smrk :(( smrk, saj vem da se lahko cikel podalša ko nehaš KT jemat, ampak jaz bi že mela M da bi pol za bebico :sloncek:. :((:((:((:((

Pa saj nisem tak pesimist, sam neeeeuuučaaaakkaaanaaa sem!!

Ostalim pa želim da teta :hudicek: ne pride, dejte jo raje k meni poslat - OK?:)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.1.2005 14:03:26   
sade
Skye, tudi jaz ti držim pesti!!!! in seveda :pujs: za srečo!!!!
Grem počasi domov potem se pa zamotim ne vem še s čim.... mogoče lahko naredim kaj za faks, da ne bom mislila na to :hudicek:!!!
Imas kake znake, ki nakazujejo prihod :hudicek: ali pa celo9nebesa??? ali si ti tudi že malo apatična kar se vseh teh stvari tiče???? Jaz sem!
No skratka da ne morim, vsem nam ki ne čakamo želim :roza::modri:, vsem ki imate pa O pa :sloncek::sloncek::sloncek:!!!!!!!
Lep sončen dan vsem izkoristimo ga!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.1.2005 14:08:17   
Skye
jaz imam na zalost bolj znake da bo grda teta:hudicek: prišla...vsake pol ure sem na WC in preverjam:) .......no pa dokler je ni je še upanje a ne.

Tud jaz želim vsem lep dan in še lepši vikend poln ljubezni....:sloncek::sloncek::sloncek: in sreče.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.1.2005 14:08:29   
pika74
jaz grem tud domov. Veliiiiiiiik sončka :):):):):):):):):):) vam želim in leeeeeeeeeep viiiiiiiiikend.

Pa-pa

Pika74
:metulj:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.1.2005 14:13:53   
biba77
Pa-pa,
pa cimvec naj vas pride na danasnji kofetek!

Moja M pa ima datum prihoda 12.1. Pa je ne bom noter spustila. :) Mogoce pa rata!

:miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.1.2005 14:17:17   
wawa
Ob kateri uri pa je ponavadi kofetek, jaz si prav želim en dober kapučino?

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.1.2005 14:20:14   
biba77
Hmmm, nekje med peto pa sedmo se obicajno zacne in traja.... :)-:)-:)-:)-:)- ....dokler se ne iztrosimo ali pa dragi pridejo in prevzamejo. :ups:
:miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.1.2005 14:24:26   
wawa
Hvala, upam da se vam bom lahko pridružila. Drugače pa vsem želim en lep vikend!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?