Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s t... 19.12.2007 12:31:45
|
|
|
|
Bejba
|
Pri nas jih moraš tudi bolj prosit, da prideta gor kot ne. Ko še nisva imela otrok, sta bila zelo, zelo redko gor. Ko sva jih povabila na kavo ali kakšno kosilo (redko). Sedaj ko so tu otroci je tašča gor malo večkrat, vendar predvsem ko jo midva rabiva. Sama se ne vsiljuje in to pri njej zelo cenim. Tast pa je še sedaj gor samo ene 5x na leto, ker težko hodi po stopnicah in se potem rajš dol vse zmenimo. Se pa ponavadi mi dol ustavimo, ko pridemo domov (predvsem otroka). Aja, imamo pa svoj vhod in zvonec. Nikoli ni bilo vletavanja, ampak vedno pozvonita in počakata. Tako, da mi se nimamo kaj dosti za pritoževat. Ko imaš otroke je sploh fino, da imaš koga v bližini, če je sila . LP; B
|
|
RE: za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s t... 19.12.2007 12:46:43
|
|
|
|
jer.za.
|
Mi tudi živimo v isti hiši s tašči, imamo skupen vhod. K nam pride večkrat na dan, na začetku sem se jezila, zdaj sem se pa kar malo unesla. Je pa res da zvečer, po 19.00 uri je ni na spregled, pa tudi dopoldan, dokler kdo ne pride dol je ni. Midve se razumeva kar v redu, seveda pride do občasnih prepirov. Je pa res, da NIKOLI ne "kofetkam" z njo in pri tem po možnosti obrekujem druge. Vsaka pa tudi kakšno stvar potrpi, spregleda, presliši, da ni nepotrebnega krega.
|
|
|
|
RE: za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s t... 19.12.2007 13:25:27
|
|
|
|
Peteršilj
|
mi imamo svoj vhod, tašča pride ko mi prinese pošto(mamo en kasl), ali pa jajca, drugače pa nekaj ne hodi . Tast pa takrat, ko sineka-( MOJEGA MOŽA) kaj rabi. Ta mala dva greta večkrat k babici. pa mi kar paše tak, nisem neka prijateljica z njimi.
|
|
|
|
RE: za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s t... 19.12.2007 23:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ni neke panike, se ok razumemo načeloma, čeprav mi tud zna po živcih hodit....pa se skuliram nekak pa je mot me edino to, k tolk tišči v tamalo, prav vrešči zraven in tuli in jo celo poslini in včasih ko je mala že tak fajn umirjena in pripravljena za spat, ti pa tole uleti ampak ok, bomo že pregurali, ker dugače je pa res ok, ne hodi gor, če kej rabi po telefonu pokliče, samo zdaj ko je vnukica pri hiši je pač bolj tko...ko pa je res cuker mali saj ne moreš zamerit.... tast prej praktično ni hodil gor, zdaj pa tud pride malo pogledat tu pa tam... se je pa že tud zgodilo, da je šlo za tisočinke sekunde, da naju ni zalotla pri delanju tamale
|
|
|
|
RE: za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s t... 20.12.2007 21:53:55
|
|
|
|
only_me
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči Kolikokrat na dan pridejo k vam v vaše stanovanje? Imate kakšen dogovor...npr.do kdaj zvečer je še primerno hodt k vam, ali prepuščate stvar naključju? mi smo celo v isti etaži... ist wc, kopalnica, kuhinja... pa ni problemov.
|
|
|
|
RE: za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s t... 23.12.2007 11:38:06
|
|
|
|
lea23
|
mi nismo v isti hiši, smo pa sosednji blok. je pa tašča sama, ločena. vsako soboto smo pri njej na kosilu, pa enkrat na teden na kavici pri nas ali pri njej, pa kdaj se še vidimo naključno pred blokom ali na parkirišču. imamo super odnose
|
|
|
|
RE: za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s t... 23.12.2007 11:43:48
|
|
|
|
kovač
|
Moja tašča je pa cca 3 km stran, vidimo se pa po potrebi največkrat na 1 do 2 tedna ostalo pa po telefonu. Do mojih pa grem tudi tko na 1 teden včasih na 2 ali pa 3, tudi 1 mesec in več me že ni bilo, pa so tudi okoli 3 km stran. Pa saj na začetku je hudo, potem se pa navadiš. Človek se vsega navadi. Jutri sva pa povabljena na božično večerjo k tašči in tastu, od mojih pa ne duha ne sluha. Če me bodo danes ali jutri vabili bom pač povedala da že imam večerjo, potem bo pa verjetno dooolg nos. Pa kaj naj, saj se je že dolgo časa pletlo in tak pač je.
|
|
|
|
RE: za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s t... 9.2.2008 22:38:29
|
|
|
|
hmm...
|
Če imate nekatere takšne probleme, zakaj se ne odselite?
|
|
|
|
RE: za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s t... 11.2.2008 7:16:51
|
|
|
|
srki
|
Zaenkrat živiva pri mojih starših. Vse je naključje in dovolim jim (nikoli jim nisem rekla, da smejo al ine smejo, je pač samoumevno, ker se toliko poznamo in razumemo oz. spoštujemo), da gredo tudi takrat, ko naju ni doma. Npr., stara mama mi gre v kuhinjo zakurit štedilnik na drva, tako da ko pridem domov, imam toplo, mi prinese tudi drva, mami prinese npr. zlikano perilo, ali pa gre tudi v kuhinjo kaj iskat, če npr. njej zmanjka. Ne vem, imamo odkrit odnos in tudi enkrat še nisem pomislila, da bi mi šnofala po stanovanju. Jaz pa sem večkrat spodaj, ker imamo souporabo kopalnice in wcja, pa tudi ko prideva iz službe, naju pri njih čaka kosilo. Če mi je dolgčas v zgornjem štuku, grem pač k njim v spodnji štuk. Ne vem no, se mi zdi pa bedasto, da bom svoje starše ali pa oni mene spraševala, če lahko pridem dol. Verjetno to zato tako čutim, ker sem tam pač doma že 28 let.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?