|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s taščo...
18.12.2007 16:09:27   
Ronči
Kolikokrat na dan pridejo k vam v vaše stanovanje? Imate kakšen dogovor...npr.do kdaj zvečer je še primerno hodt k vam, ali prepuščate stvar naključju?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za vse tiste, ki živijo v hiši skupaj s t...
18.12.2007 16:13:41   
metuLJchy
Pri nas imamo interni telefon in pokličemo preden hodimo drug k drugemu...drug k drugemu pa kar tako ne dirkamo, jaz tudi nimam prevelikih želj za to. Je pa najbolje na začetku postavit pravila. In povedat kaj vama paše in kaj ne. Jaz od začetka nisem jih takoj in potem je bilo po enem letu ko mi je vse že iz uh lezlo toliko težje..

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 16:26:07   
ona
Mi živimo skupaj s tastom,ki je v spodnjem štuku in smo na začetku,ko se je v bistvu on odselil dol in mi ostali tam kjer je bil on prej z pokojno ženo,imeli kar nekaj problemov.Se kar ni mogel navadit,da smo mi svoja družina in je večkrat prišel gor tudi ob polnoči,pa kar v gatah in sem mu en dan jasno in glasno povedala oz. ga vprašala,da kako bi bilo,če bi našel mene na mojem možu oz. njegovem sinu ali obratno?Saj se je malo nasmejal,a je dobro razumel kaj sem hotla povedat in od takrat ni hodil več pozno k nam.
zdaj pride pojest večerjo in gre dol in tam tudi ostaneuser posted image
Vsekakor je treba naredit en red in se zmenit da se ne kar nekam udira kot se komu dvigneuser posted image Mi tud ne hodimo dost k njemu,razen kdaj čez dan,pa itak se srečujemo čez cel dan ali zunaj ali v kleti...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 16:28:28   
Anonimen
Še premalokrat pridejouser posted image . Sem se pred porodom ful bala da bodo non stop pri nas, vsaj tako sta govorila, pa jih tudi po 2 tedna ali več sploh ni na spregled da bi vsaj svojega vnuka prišla pogledatuser posted image . Mah......

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 16:30:42   
2 Sraki
Se zgodi da je po nekaj dni ni, bili pa so dnevi, ko je bila non stop gor. Je treba pokazat jasne meje - zaklenjeno stanovanjeuser posted image . Je treba bit vztrajen!

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2007 16:34:58   
Laubica
Nimam z tem nobenih problemov-če se kaj rabi se vidimo drugač smo vsak na svojem mestu -je tudi ona zelo rada sama

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2007 16:57:56   
CatJa
Imamo vsak svoj vhod. In pred vrati zvonec.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2007 17:03:20   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Kolikokrat na dan pridejo k vam v vaše stanovanje? Imate kakšen dogovor...npr.do kdaj zvečer je še primerno hodt k vam, ali prepuščate stvar naključju?

K nama ne hodijo nenajavljeni. mislim tko - pač ravno tako tast,tašča pokličeta po telefonu, če lahko prideta na kavico. če bi živeli drugje, bi ravno tako morala poklicat,kajne? mislim morala, pač spodobi se...nikakor pa se mi ne bi zdelo primerno, da bi hodila k nama po tistem,ko mali zaspi.se pravi po 19h,19.30h....
imamo skupno stopnišče, vsak svoj vhod.
dodala bi še, da se tega mi2 tudi striktno drživa. potrkava, pokličeva, da se domenimo. pač spoštujemo zasebnost.

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 18.12.2007 17:14:59 >

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2007 17:11:59   
OliveOyl
Imamo vsaki svoj štuk,svoj zvonec in domofon.Prideš pozvoniš.če ti nobeden ne odpre,greš.
Simpl.Aja,pa zvečer pa trkamo,da ne zbudimo tamalih.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2007 18:40:55   
Anonimen
Pri nas pridejo gor, če kaj potrebujejo ali obratno. Glede tega imamo res mir. Je pa fajn, če kdo potrka, preden vstopi, saj se tudi mi sprehajamo po stanovanju v spodnjem perilu. Drugače pa je vse ok. Lp

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2007 18:46:40   
TamaraJ
Mi imamozelo hladne odnose (katere sem po vsemu sranju izpostavila jaz) in imam od takrat mir. Sicer se pa zelo trudim, da moj odnos do tašče čim manj vpliva na Tima, saj želim, da si on ustvari z njo svoj odnos. Če mu je OK, mu seveda nikakor ne branim stikov. Škoda ker je tako, vendar sem samostojna, s službo, Ok dohodki,... in res ne rabim nekomu poročat kje sem, kam grem, kdaj pridem. Ne rabim poslušat očitkov o vzgoji, itd. Nikakor ne gremo skupaj. Tudi moj se s svojimi starši ne razume. Tašča je izredno dominantna oseba, obremenjena z imetjem. Zadnjič mi je prinesla dve limoni iz trgovine in pustila noter račun. pa je to zgolj malenkost. Je zahrbtna in opravljiva. In je edini način, da normalno živimo vsak na svoji strani hiše to, da veljam za zajeb... in živim po svoje. 

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2007 19:17:33   
katarina2004
Mi imamo zaeenkrat še skupen vhod, naše stopnišče loči njihovo dnevno sobo in jedilnico tako, da smo zelo povezani.

Sprva je bilo full moteče potem se je pa moj postavil zase in od takrat naprej so redi obiski...tašča pride čisto previdno vedno potrka in počaka na naš glasuser posted image  tko, da je to je to. Si pa res želim imeli lastni vhod...če imam slab dan ali obrano  mi je še to moteče.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.12.2007 19:39:53   
želva
Pri nas imamo sicer vsak svoj vhod, vendar sta stanovanja povezana s stopniščem, ki ga uporabljata za dostop v klet in pralnico. Sicer se fino zastopimo, vendar zdaj ko imamo čist frišnega user posted image  mi gre pa tašča rahlo na živce, ker hodi non stop dol gledat tamalo in rata čist evforična, jaz pa bi imela samo mir! Sicer mi gre tud moja mama na živce, ker je zdaj vsak drug dan na obisku, pa se nobenmu ne da dopovedat, da naj ne hodijo tok pogosto. Mal moji hormoni, mal pa prepogosti obiski.
Je treba pa meje postavit, če te začnejo motit, Ampak se mora partner postavit zate in za svojo družino. Pr nas jo moj user posted image  kar pošlje v tri krasne in pol mava ene dva dni mir, pol pa spet.
Bi pa včasih tiste stopnice kar zazidala user posted image

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.12.2007 20:40:48   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

- živimo v hiši skupaj z mojimi starši
- v stanovanje pridejo zgolj in samo takrat, ko jih povabim, to je pa recimo 1x na teden

Sem pa jaz precej domača, ker se pri mojih še vedno počutim na pol doma in uletavam kadar je user posted image  Ampak so me vedno veseli. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.12.2007 20:54:45   
Ro-La
pri nas nista bila že najmanj štiri tedne, nazadnje sem ju videla v petek zvečer... imamo se radi in se čisto fajn razumemo user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.12.2007 20:57:24   
lolita700
mi2 sva nekaj časa živela pri tašči-v bloku in sicer imela sva eno sobico.in ona je kr naprej uletavala v sobo.sma se enkrat pozabla zaklenit in naju našla enaga na drugem..mislim ej-nikol ni znala trkatuser posted image user posted image ..ko sva se preselila v svoje stanovanje je pa tud kr naprej pr nama visela..pol pa kr naprej gledla če imama kje prah pa zakaj ni posoda pomita itd..uglavnem za znoretuser posted image user posted image user posted image ..enkrat sva ji dala ključe ko sva šla na morje da nama je hodla skrbet za mačko.pol sva pa pozabla da ima ključe in enga lepega dne pride in si sama odklene.mi2 pa napol naga..user posted image ..
zdj  sta moj in tašča že leto in pol skregana ker mu je naredila živo sranje..in js sem prav vesela,da mam miruser posted image ..poleg tega pa pričakujeva user posted image in če ne bi bila skregana bi visela pr nama cel lubi dan in pametovala..men bi se pa skeglalouser posted image ..sem prav srečna da je tk ko je..ker tašče znajo bit nadležneuser posted image ..

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.12.2007 21:01:14   
ZARA
Moja tašča je na drugi celini, pol si pa sama zračunaj. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.12.2007 21:10:27   
Anonimen
mi2 sva nekaj časa živela pri tašči-v bloku in sicer imela sva eno sobico.in ona je kr naprej uletavala v sobo.sma se enkrat pozabla zaklenit in naju našla enaga na drugem..mislim ej-nikol ni znala trkat

A ti to resno user posted image

(odgovor članu lolita700)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
18.12.2007 22:36:34   
mika
Se kar ni mogel navadit,da smo mi svoja družina in je večkrat prišel gor tudi ob polnoči,pa kar v gatah in sem mu en dan jasno in glasno povedala oz. ga vprašala,da kako bi bilo,če bi našel mene na mojem možu oz. njegovem sinu ali obratno?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.12.2007 8:36:49   
Sunny Morning
Sploh ne razumem zakaj imamo take probleme s tasti in taščami, predvsem mislim, da s taščami. A jim je tako težko sprejet dejstvo, da njihovi predvsem sinovi odraščajo in da si ustvarjajo svoje družine.user posted image  Midva stanujeva v isti ulici kot tašča in kar se tiče obiskov pri naju nimava problemov. Je bila v 3 letih mogoče 3x pri naju. Je pa zato toliko bolj izkoriščevalska glede obiskov pri njej. Jaz grem mogoče 1x na teden ali dva, dokler se moj vsak dan ustavi za najmanj 30 minut in me to jezi, da ne znam opisat. Zdaj pričakujeva user posted image in se bojim, da se ne bo nič spremenilo in da bo mami še vedno št. 1, kar pa njej izredno paše. Mojega user posted image pa itak ne morem nikakor "prepričat", da to ni čisto ok. Sem pa skrajno hvaležna, ne vem komu, da si v njihovi hiši nisva mogla uredit stanovanjauser posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.12.2007 8:54:35   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

dokler se moj vsak dan ustavi za najmanj 30 minut in me to jezi, da ne znam opisat. Zdaj pričakujeva user posted image in se bojim, da se ne bo nič spremenilo in da bo mami še vedno št. 1

Tole mi pa ni glih čist jasno .... 23,30/dan je pri tebi, 0,30 pa pri tvoji tašči, in to pomeni da je ona na prvem mestu???? A če bi bil pri tebi pol ure dnevno, preostanek pa tam, bi bila pa ti na prvem mestu? In zakaj bi sploh moral kdo pri komu bit na prvem, drugem, tretjem mestu ....? Je to kot nekakšno tekmovanje ali kako?
  Drugače pa, ne skrbi, povsem "v kalupu" si. Tako malo je namreč snah, ki bi se iskreno dobro razumele s taščami, da jih lahko uvrstimo v "statistično napako", tak da, nč bat user posted image . Tašče povečini ( iz meni sicer neznanega razloga ) ostajajo pregovorni zmaji user posted image .

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.12.2007 9:05:52   
LIDJOČKA
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Tako malo je namreč snah, ki bi se iskreno dobro razumele s taščami, da jih lahko uvrstimo v "statistično napako", tak da, nč bat user posted image . Tašče povečini ( iz meni sicer neznanega razloga ) ostajajo pregovorni zmaji user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  Moja tašča je sicer čisto ok, ampak neke velike prijateljice pa tudi nisva.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.12.2007 9:10:44   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: LIDJOČKA

user posted image user posted image user posted image user posted image  Moja tašča je sicer čisto ok, ampak neke velike prijateljice pa tudi nisva.

user posted image user posted image , tole namreč spada med ene od bolj zglednih odnosov snaha - tašča user posted image  ..... pa še čist iskreno se mi zdi.

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.12.2007 9:35:10   
mika
Je pa zato toliko bolj izkoriščevalska glede obiskov pri njej. Jaz grem mogoče 1x na teden ali dva, dokler se moj vsak dan ustavi za najmanj 30 minut in me to jezi, da ne znam opisat.

tega pa res ne razumem, zakaj se je treba jezituser posted image  kaj bi šele bilo, če bi se tašča pri vas oglasila 1x na mesec in ne 1x v treh letih.

mi z mojo taščo nimamo stikov. sama sem kljub grdim dogodkom med možem in njo posredovala, da sta vspostavila stik in da je spoznala našao pupo. sama se je odločila, da se spremenila ne bo, za moža je njen način življenja nesprejemljiv in se je odločil, da stikov ne želi.

bi si pa raje jezik iztrgala kot pa, da bi možu govorila čez njo. je takšna kot je, ampak je njegova mama in to je treba spoštovati.

tako kot jaz ne dovolim govorit čez moje starše, tega ne počnem svojemu možu.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.12.2007 10:20:48   
Pajaca
Enkrat na teden mogoče kdo od njiju gor uleti, če kaj prinese ali kaj pride vprašat. Dostkrat tud sam pokličeta.

Mi se večkrat dol ustavmo, ker nam je to usput, pa tud če onadva kaj rabta se večinoma na štengah zmenmo.

Tko se ne obiskujemo preveč. Oz največkrat ju obiščeta tamalčka.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?