|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oriflame
3.5.2009 18:28:00   
urška84
Sedanje maske so obupne. Meni je tale z žitnimi proteini naredila dobesedno slamo. Sem morala ponovno oprat in nanest mojo navadno masko. Mooče bo sedanj anove linija Hairx kaj drugačna, ker vse prej je bilo slabo za lase, ki rabijo bolj zahtevno nego.

Urshy Art

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.5.2009 14:29:49   
NATAŠA35
jaz že nekaj let uporabljam njihove proizvode in sem zelo zadovoljna z njimi...najbolj mi je všeč, da nimam nobene reakcije na proizvode, kakor sem prej imela...zelo dobro je intimno milo, šampon in gel za otroke in dojenčke, za umivanje obraza, njihove torbe... skratka kar veliko proizvodov sem sprobala in še sprobavam, kupujem pa presvsem zase in svojo družino...

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.5.2009 19:58:50   
SMELIKA
Jst oriflame kozmetiko uporabljam kaki dve leti. Maskare mi niso všeč.Enkrat sem naročila pa nikol več. So mi pa všeč določeni parfumi, puder tekoči, kroglice za lička, intimno milo. Nekaj je vredu nekaj pa tut ne.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.5.2009 6:44:02   
pupika
Punce kateri gel za tuširanje je zelo dodber, da naj bi kar veliko vlažil kožo, sem si zadnjič naročila kokosovega, pa imam še bolj suho kožo na nogah. Ali pa kako mleko ali krema, ki naj bi navlažila in nahranila kožo.

Jaz lahko povem, da mi je v redu krema24, mislim, da se tako imenuje, ki kožo navlaži, otroška kopel, otroški gel za tuširanje, pa še en tonik mi je v redu, ki je za občutljivo kožo, je pa v beli prozorni embalaži, super je tudi krema za roke spa. Medtem sem razočarana med tem kokosovim gelom, regenerator za ravne lasje, je čist mim, lasje so trdi, mi pa kar odgovarja šampon proti prhlaju z belo koprivo, imam sedaj manj prhlaja, lasje pa čisto nič ne nahrani. Odstranjevalec ličil, je v redu, samo oči me po njem vedno tako pečejo.
Dekorativne kozmetike, si še nisem naročala, sem namreč z avonom zelo zadovoljna. Avon ima boljšo lasno kozmetiko, samo šamponi delajo prhlaj, za tuširanje sem bila zadovoljna z avonovo linijo spa, skratka linija spa, mi je pri avonu enkratna.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.5.2009 8:08:04   
mala zirafa
jaz z nim nisem zadovoljna.kak šampon ti ne more škodit.Pa lak za utrj. nohtov ni slab.Ostalo za bruhat.Upala sem da soglede ličil boljši od avona pa sem se krepko spet zaj..
Raje dam več in dobim kvalitetno stvar.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.5.2009 10:32:03   
dejzi
Jaz pa sem še kar zadovoljna. Res pa je, da ne z vsemi izdelki.
Uporabljam kolekcijo tea tree, ki je odlična za mozolje, mož uporablja kolekcijo za noge (njihov sprej za noge je noro dober), imam pa tudi nekaj ličil (maskara, senčila, šminke, laki), ki so zame čisto ok, ker se mažem 2x na leto. Imajo pa zelo dobre lake za nohte.
Imam tudi 2 torbici za večerno toaleto in kozmetične torbice (so zelo kvalitetne).

Parfumov, krem, šamponov in podobnih reči pa od oriflama ne uporabljam.

Pač vsak ima svoje izkušnje.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.3.2010 16:18:17   
haley
Če koga zanima naročilo Oriflame izdelkov naj mi piše na Zs.

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.3.2010 17:13:14   
Martinčka
jaz uporabljam njihovo kremo za telo.. vlažilo iz oliv in mi je zelo všeč ker je res koža lepa po tej kremi... sicer ne uporabljam kakšnih krem za telo ampak zdaj v času nosečnosti sem iskala kaj vlažilnega ker mi olja niso odgovarjala ker so mi čudno še bolj izšuila telo (eucerin!?)... tako da s to kremo sem zadovoljna!
ostalo pa nisem naročevala čeprav v katalogecih zgleda marsikaj vredu ampak raje ne...

(odgovor članu haley)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.3.2010 0:22:51   
haley
Ja za določene stvari je res bolš, da se prej tester dobi in se zadevo sproba.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

presenečenje
klavdijakauran

vas mož kdaj preseneti z tem da si želi se enega otroka???

da (48%)

ne (52%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!