urška84 -> RE: oriflame (29.10.2008 8:26:11)
|
No, če lahko še jaz povem svoje mnenje...nisem sicer navdušena nad vsem, kar Oriflame ponuja, sem kdaj tudi že kakšno stvar vrnila, ampak meni na splošno ta stvar ugaja. In kaj imam od njih - šminke, puder, šampon, moško kolekcijo za britje, žensko za britje, kreme za obraz, za telo, za roke, noge, piling za telo, za obraz, parfum...no, sj je kar nekaj tega vidim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Skratka, kaj vam hočem povedat, sj res da mogoče ni vse za vsako (logično!) - kar je npr. meni fajn, bo lahko drugi celo škodovalo lahko, ampak zato pa obstajajo testerji. Čudim se, da jih niste zahtevale od svojih posrednikov. Če ne drugega ti lahko tester pokaže ali si morda alergična na kremo, ali ti parfum res ugaja, je otenek šminke res tak kot v katalogu ipd. Drugič ko dobite katalog od svojih zatsopnikov raje zahtevajte še testerje. V kolikor obstajajo - žal ni za vse izdelke, ampka večino pa je. Oboje (katalog in testerje - v nekh normalnih količinah) seveda dobite zastonj od posrednikov.
|
|
|
|