|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: brez želje po otroku.....
20.12.2007 10:15:29   
jagoda77
jaz tudi nimam želje po otrocih... pa ima moj otroke, jih imam rada, samo svojih ne bi še ali pa ne bom imela. Enostavno nimam tistega filinga in dokler tega občutka ne dobim, se ne mislem nekaj silit, zato da bi bil kdorkoli drugi zadovoljen. Ko bom začutila bom, če ne bom pa tudi ne bo konc sveta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
20.12.2007 10:19:32   
Anonimen
Ja jih poznam kar nekaj.pa ne zaradi bojazni,da bi si postavo pokvarile,enostavno nimajo nobene želje po otrocih.Zadostujejo jim nečaki,njih crkljajo,jim kopujejo igrače,jim posvetijo svoj čas, in to jih zadovolji.
Potem pa gredo svojo pot brez obveznosti,samo zase in za partnerja.

(odgovor članu ciklamca_smile)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
20.12.2007 11:33:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Takšne ženske, ki otrok ne marajo,ne smejo postati mamice.

To me je pa zbodlo.... Če si ženska nekaj časa ne želi otroka, potem pa ima željo, si ga ne zasluži? Zakaj? Ker prej ni želela imeti otrok? Jaz tudi nisem marala otrok, pa sem si ga pred enim letom želela, pa ga zdaj imam.. A zato si ne zaslužim biti mama, ker ga prej nisem hotela imeti? Potem pa sem si premislila? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
20.12.2007 17:55:18   
baguSka
ki si otroka izrecno ne želi imeti.... (...da si mrbit ne bi postave pokvarla...

Ja. Poznam dve take.

(odgovor članu ciklamca_smile)
Neposredna povezava do sporočila: 54
20.12.2007 17:56:47   
baguSka
Če si ženska nekaj časa ne želi otroka

Kot sem jaz razbrala s citata, je ona pisala o tem, ce zenska ne mara otrok.. ne pa ce si ga neki casa ne zeli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
20.12.2007 18:01:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ki si otroka izrecno ne želi imeti.... (...da si mrbit ne bi postave pokvarla...

Ja. Poznam dve take.

Kaj pa če je to samo izgovor za kakšen drugačen razlog, ki ga nočejo povedat?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
20.12.2007 18:07:40   
baguSka
Kaj pa če je to samo izgovor za kakšen drugačen razlog, ki ga nočejo povedat?

Cist mozno ja. Ne vem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
20.12.2007 18:39:02   
Anonimen

Če si ženska nekaj časa ne želi otroka

Kot sem jaz razbrala s citata, je ona pisala o tem, ce zenska ne mara otrok.. ne pa ce si ga neki casa ne zeli user posted image

Aha, potem sem narobe prebrala.. Se opravičujem...

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
20.12.2007 18:43:57   
Anonimen
Mene pa zanima nekaj. Je mogoče katera ki isto čuti kot jaz? Oz. nevem kaj čutim ker so moja čustva čisto zmešana. Je možno da si otroka več ne želim ker ima moj sedanji partner otroka iz prejšnje zveze? Ker prej sem si full želela malo pikico zdaj pa sploh nočem pomislit na to. Nevem kaj me je tak odvrnilo. Ali pa si mogoče želim čim več časa še preživet z mojim srčkom ( sama) ? Sram me je teh čustev. In tudi žalostna sem zaradi tega user posted image . Prosim ne me narobe razumet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
20.12.2007 18:47:22   
baguSka
No, definitvno so tvoja custva mal zmesana zdele... user posted image  Pocaki se, pa ti bo kasneje kej vec jasno... Ni nujno da si ze kr takoj zelis. Kok casa pa si zdej s tem novim partnerjem? Mogoce ga moras se mal bl spoznat...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
20.12.2007 18:50:46   
Anonimen
s tem sem eno leto in ga full ljubim in full sem srečna z njim le želja po pikici je zbledela pa nevem zakajuser posted image  Vse imama urejeno tak da ovir ni dobenih. Razen mene seveda.user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
20.12.2007 18:52:39   
baguSka
Mogoce si pa on ne zeli vec otrok in potem niti ti ne tuhtas vec o tem!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
20.12.2007 18:55:31   
Anonimen
Ne, zaradi njega sem se ravno zamislila. Ker si on full želi user posted image  z mano. Ker je rekel da njegova pikica iz prejšnje zveze žal ni bila spočeta v ljubezni, in da se mu zdaj meša ker prvič v življenju žensko tak ljubi in si želi otroka ki bo plod ljubezni. Jaz pa hladna kot leduser posted image .

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
20.12.2007 19:12:34   
baguSka
Hm.. ja pol pa ne vem. Pol mas pa res zmedena custva. Ne vem, jaz si lahko edin tko razlagam, da nisi cist tok zlo 100%-na glede njega.. ceprav mogoce govoris da si. Ker ce si si prej vedno zelela, zdej si pa ne, ne vem no.. Edin ce te ej mogoce strah tega, da se bo zgodilo tko, kot se je zgodilo njegovi bivsi, da je ostala sama z otrokom? Al pa ce mogoce ne skrbi lepo za svojo pikico in mislis da tud za vajino ne bo? Al pa mogoce zato, ker je reku, da prva ni bla narjena iz ljubezni in ne razumes kako je lahko kej tacga reku o svojem otroku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
20.12.2007 19:17:28   
Anonimen
Veš kaj meje najbol strahuser posted image ? Da najine pikice nebo mogel imet tak rad? Žal še ne razumem teh starševskh čustev  zato sem zaradi tega malo zbegana. Je pa super očka, full pozoren in z svojim preživi čim več časa. To da pa ni bil narejen iz ljubezni pa mali sploh ne občuti. Saj za to ni on kriv. Ali pa me je strah kak bi njegov otrok gledal na najinega. ?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
20.12.2007 19:20:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Veš kaj meje najbol strahuser posted image ? Da najine pikice nebo mogel imet tak rad? Žal še ne razumem teh starševskh čustev  zato sem zaradi tega malo zbegana. Je pa super očka, full pozoren in z svojim preživi čim več časa. To da pa ni bil narejen iz ljubezni pa mali sploh ne občuti. Saj za to ni on kriv. Ali pa me je strah kak bi njegov otrok gledal na najinega. ?

Zakaj pa je potem naredil otroka, če ne iz ljubezni? A sovražila sta se, pa seksala in naseksala otroka user posted image  Mislim, a za kondom še ni slišal?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
20.12.2007 19:22:20   
Anonimen
Joj al bina še nisi slišala da se kdaj zanosi ne načrtovano? Kondom jima je počil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
20.12.2007 19:23:19   
Anonimen

Joj al bina še nisi slišala da se kdaj zanosi ne načrtovano? Kondom jima je počil.

Aha, tako, kondom špočil...no ja, mene to ne prepriča user posted image  pa malo mi je heco, samo ne bom smajlija nalimala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
20.12.2007 19:30:34   
Anonimen
Spet tvoj že znan pesimizem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
20.12.2007 19:33:56   
Anonimen

+

Vsak otrok je blagoslov in mislim da vajinega otroka ne bi nič imel raje kot prvega, kvečjemu bo prvega imel dalj časa rad, kot vajinega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
20.12.2007 19:35:32   
Anonimen
Hvala Nivess!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
20.12.2007 19:44:40   
baguSka
Vsak otrok je blagoslov in mislim da vajinega otroka ne bi nič imel raje kot prvega, kvečjemu bo prvega imel dalj časa rad, kot vajinega.

Ampak tole ne vem ce kej pripomore k temu, da bi si ona kr premisnla in bi zdej mela otrocka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
20.12.2007 19:45:24   
baguSka

Spet tvoj že znan pesimizem!

A si hotla napisat cinizem?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
20.12.2007 19:51:46   
Anonimen
ja tudi cinizem bi lahko napisala.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
20.12.2007 19:52:21   
Anonimen

Ampak tole ne vem ce kej pripomore k temu, da bi si ona kr premisnla in bi zdej mela otrocka user posted image

Saj nisem zato napisala, da bi si kaj ona premislila, pač sem napisala kaj mislim.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!