TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Poznam. Se tako pozna, da ve, da ji je klariera glavni cilj v življenju, in da bi jo otroci pri tem ovirali. Jaz spoštujem take ljudi, ki se za to zavestno odločijo, ker vejo, da jih starševstvo ne bi izpopolnjevalo. Poznam tudi tako, ki pa ima otroke bolj zato, ker se tako spodobi in je normalno. Take pa sigurno ne podpiram, ker najbolj nastradajo otroci, ki so potem prepuščeni sami sebi. Ja, jaz tudi spoštujem ženske, ki se odločijo, da ne bodo imele otroka, ker si ga ne želijo. Ker je res bolje, da živijo svoje življenje brez otroka, kot da ta otrok nebi dobil ljubezni, katero si brezpogojno zasluži. Preveč je nezaželjenih otrok in jaz bi se tudi odločila ne imeti ga, kot ga zapostavljati. Sicer pa si ne predstavljam svojega življenja brez svojega sinka in sem neizmerno srečna, ker bom rodila še enega sončka. Imam kariero (meni dovolj, nekaterim pač ta stopnja ne), moj tudi, živimo v hiši, imamo muce, psa, vrt. In si res ne želim več kar se materialnega tiče. Je, me prime, da bi kdaj kam odpotovali, pa takšnih potovanj proračun kljub temu ne dopušča... Ampak jaz se vidim predvsem v vlogi mamice in to me osrečuje. Tiste pa, ki se tako ne vidijo, naj imajo svoje življenje brez otročkov. Res so ubogi otroci takšnih staršev. Takšne ženske, ki otrok ne marajo,ne smejo postati mamice.