neni -> RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) (17.3.2008 7:57:05)
|
Živjo Sonček.d, kolk maš ti pridne otročke, jaz imam z Lukcem skozi nekaj za delat in zelo malo spim, kako si ti to prštimala. A lahko pridem na inštrukcije???? Anitka, malo bolj se čuvaj, zdej si že daleč, da ne fašeš še ti ležanja v bolnišnici! Ti si nosečka in imajo vsi okrog tebe, da te pedenajo. Pobožaj bušija še od mene. Lana, če pride bolezen v hišo, sploh pri tako malem je kar hudo, predvsem pa skrb, kdaj in kako se bo končalo. Pa vidim, da poznaš prave prijeme, te bom kdaj še ponucala. Ko je Lukec dobil vročino sem se bolj bala, da bi mu šlo na nos in da bi imeli potem probleme z dojenjem. Niti pomislila nisem, da bi mu lahko prehlad pustil tudi kaj na pljučih, kar bi bilo seveda veliko huje. Vsak je zazrt v svoj problem in se s tistim ukvarja, pa ne vidi okoli sebe.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Upam, da se bo tole vreme porihtalo in da bomo na veliko pohajali (kot da do sedaj nismo), pa v načrtu imam danes skočit do naše Goye, da preverim, če pridno leži. lp neni
|
|
|
|