soncek.djukelica -> RE: Za nas ( 302.nadaljevanje ) (14.3.2008 9:52:52)
|
ojla, evo mene spet med vami! Malce mi časa zmankuje,da se vam javim, lahko pa rečem,da so punce v redu! Pika in anadejka, žal mi je za vaju! Sicer pa vidim,da že gresta v nove bolje in tako je prav! Goya, vzdrži še malo! Lepo te pozdravljam in mislim nate in tvoja dva dojenčka! Neni, lana in koala, kako ste mamice? Tudi mi lepo spimo, nekje od 11 zvečer pa do 8 zjutraj! In če pomislim za nazaj, smo nekje le mesec in pol "žurale" ponoči! Hvaležna sem Bogu,da mi je dal tako pridne otroke! Anitka, naj tvoja nosečnost mineva še naprej krasno..še malo, pa boš držala ljubljeno detece v rokah! Emamair, a tebi so pa podaljšali porodniško! Lepo to! Me smo bile prejšnji teden pri pediatrinji, punce so stare že 3 mesece in dobile so na porodni teži, kot sem omenila nazadnje imata že 4 kg in sta prav luštkani!Smejita se že, vidita, ko se približaš posteljici in te opazita, te nagradita z nasmehom in tudi lepo čebljata že, sploh Sara![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Vsak dan smo na sprehodu! Cepit se bosta začele pri naslednjem pregledu, upam,da bosta prenašali v redu! Lahko le rečem,da resnično uživam z njima, in vsa moja pričakovanja, kako je biti mamica se izpolnjujejo! lp vsem od mene in malih dojenčic
|
|
|
|