Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 22:07:30
|
|
|
|
kjava
|
Pika, kok si ti res ena močna punca! Nisem sicer poznala od prej tvoje zgodbe, zadnjič pa sem videla, kaj vse si dala že skozi in da si končno zanosila...Sem bla res vesela zate, zdaj pa držim pesti da bo kmalu spet Drži se!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 22:12:23
|
|
|
|
muki1
|
Ah, Pika, zdaj sem pa tako žalostna. Žal mi je, iz srca....res.....
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 22:14:30
|
|
|
|
PBJ
|
Pika iz tvojega pisanja je pa kljub vsemu razbrati toliko optimizma ... resnično si zaslužiš srečo in to prav kmalu! pa res sem upala, da bo vse ok
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 22:29:07
|
|
|
|
benika
|
Joj Pika, pa ne ravno ti Žal mi je, ampak če je nas vetu kaj pravice, bo tudi zate posijal sonček!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 22:46:33
|
|
|
|
Pia73
|
Kot sem ti že napisala draga moja,..... žalostna sem,.... zelo žalostna in jočem s teboj,.... Res včasih narava ne udari na pravem koncu,..... Sem v mislih s teboj in usmerjam pozitivne misli na tvoje pingvinčke,...
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 23:13:08
|
|
|
|
naja2
|
Draga naša Pika74 šele zdajle sem prišla do računalnika in videla. Tako mi je hudo in žal, da se vama to zgodilo. Ti si bila in vedno boš naš sonček. Mislim nate in ti pošiljam tisoč , Držim pestke, da čimprej spet zagledaš .
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 23:20:36
|
|
|
|
pikovit
|
Ojoj, ojoj Pika.Narava se zna pa res poigrati.Mi je zelo zelo hudo.Evo en .Super si punca.Tako močna in polna optimizma.Vsem nam si lahko za vzgled.Prava bojevnica.Držim pesti za naprej.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 23:27:56
|
|
|
|
Marogica
|
Ojoj..moja Pika ...jokam s teboj.... Drži se je jutri. p.s. Še boš imela podočnjake, boš videla.
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 23:36:44
|
|
|
|
pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 čeprav vem, da je pravljice konec... Lp ne pozabi, imajo vse pravljice srečen KONEC...torej, še vajin zaključek čaka, da ga napišeta veš da vem
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 23:38:31
|
|
|
|
kofetek2010
|
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 0:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika, hudo mi je zate.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 0:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj pika, grozno. Jaz sem ti pa ravnokar veselo razlagala na temi "trola", kako prideš do Leonišča, prepričana, da greš na kak pregled. Žal mi je. Drži se!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 6:50:57
|
|
|
|
Bety upa
|
Pika74 vem, da boš premagala to hudo oviro.....In potem boš polna novih moči za zamrznjenčke.... Drži se danes....Mislim na tebe...
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 7:07:45
|
|
|
|
sayuri
|
Pika
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 7:12:01
|
|
|
|
anadejka
|
Ojoj Pika sej ne morem verjet da je res ampak za vsakim dežjem posije sonce in tut zate bo,verjemi.Kolo sreče se bo obrnilo in kolikor je zdaj hudo bo enkrat tut lepo.Drži se danes,v mislih sem s tabo
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 7:38:06
|
|
|
|
puncica
|
Pika DRŽI SE!!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 7:55:01
|
|
|
|
Amelia
|
Pikica naša, mislimo nate....
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 8:11:22
|
|
|
|
KAHLO
|
pika...zelo mi je žal Srčno upam da boš danes vse prestale o.k, čeprav si imela ti že v preteklosti težave pri zanositvi, ti je uspelo tud po naravni poti, žal se je končalo z prazno GV....tudi pr meni...(sicer nisem imela v preteklosti nobenih težav), ampak točno vem kako je k si ves vesel, da boš končno na ekrančku zagledal bitje srce, g pa z uz išče v tebi in vidi samo praznino........za mene so to bili najhujši trenutki mojega življenja.....ŠOK pa kot praviš neznanski, pol neznanska jeza, in pol še žalost in to pri obeh.....ampak edina tolažba mi je bila to..da so mi vsi zdravniki s katerimi sem prišla v stik dejali, da narava tako selekcionira, in da že nnekaj ni bilo vredu pri oploditvi, da pa se zelo redko ponovi in da bo drugič vse vredu.................tako, da verjamem da bova drugič srčni in srečni mamici....drži se
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 8:35:23
|
|
|
|
waiting
|
Pika ne vem s katerimi besedami bi te lahko potolazila ko berem kaj se ti je zgodilo mi je tako hudo vse, ki si ze dolgo zelimo, da bi koncno vedele koko je nositi svojega otroka pod srckom, pa nam to nikakor ne uspe te prav gotovo se posebej zastopimo in jokamo s tabo. Jaz mislim da ob danasnjem razvoju medicine bodo tudi zate nasli resitev da bos nekega dne s ponosom dejala, da si mama bos videla
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 8:52:24
|
|
|
|
lelaval
|
Hudo mi je za vaju. Ampak moram priznat, da še nisem srečala takšne optimistične osebe, kot si ti. S takšno voljo pa ni vrag, da vama ni usojena vsaj 1 štručka (še bolje pa 3 )
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 9:03:48
|
|
|
|
GITA14
|
pika ti si taka borka da ti ni para, mislim nate.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 9:15:35
|
|
|
|
polma
|
oh...
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 9:37:22
|
|
|
|
koala
|
Pika, upam da je že za teboj. Mislim nate!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 10:05:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, pa to ne moreš verjet no..
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 18.12.2007 10:09:45
|
|
|
|
macka27
|
Oh, žal mi je pika .
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.