|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pravljice je konec...
17.12.2007 22:07:30   
kjava
user posted image user posted image Pika, kok si ti res ena močna punca! Nisem sicer poznala od prej tvoje zgodbe, zadnjič pa sem videla, kaj vse si dala že skozi in da si končno zanosila...Sem bla res vesela zate, zdaj pa držim pesti da bo kmalu spet user posted image user posted image

Drži se!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 51
17.12.2007 22:12:23   
muki1
Ah, Pika, zdaj sem pa tako žalostna.
Žal mi je, iz srca....res..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 52
17.12.2007 22:14:30   
PBJ
Pika iz tvojega pisanja je pa kljub vsemu razbrati toliko optimizma ... resnično si zaslužiš srečo in to prav kmalu!

user posted image  pa res sem upala, da bo vse okuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 53
17.12.2007 22:29:07   
benika
Joj Pika, pa ne ravno tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je, ampak če je nas vetu kaj pravice, bo tudi zate posijal sonček!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 54
17.12.2007 22:46:33   
Pia73
Kot sem ti že napisala draga moja,..... žalostna sem,.... zelo žalostna in jočem s teboj,....  user posted image user posted image user posted image

Res včasih narava ne udari na pravem koncu,..... user posted image

Sem v mislih s teboj in usmerjam pozitivne misli na tvoje pingvinčke,...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 55
17.12.2007 23:13:08   
naja2
Draga naša Pika74 šele zdajle sem prišla do računalnika in videla. Tako mi je hudo user posted image  user posted image  user posted image  in žal, da se vama to zgodilo. Ti si bila in vedno boš naš sonček. Mislim nate in ti pošiljam tisoč  user posted image user posted image user posted image ,

Držim pestke, da čimprej spet zagledaš user posted image .

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 56
17.12.2007 23:20:36   
pikovit
Ojoj, ojoj Pika.Narava se zna pa res poigrati.Mi je zelo zelo hudo.Evo enuser posted image .Super si punca.Tako močna in polna optimizma.Vsem nam si lahko za vzgled.Prava bojevnica.Držim pesti za naprej.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 57
17.12.2007 23:27:56   
Marogica
Ojoj..moja Pikauser posted image user posted image  ...jokam s teboj....user posted image user posted image

Drži se je jutri.

p.s. Še boš imela podočnjake, boš videla.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 58
17.12.2007 23:36:44   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

čeprav vem, da je pravljice konec... Lp

ne pozabi, imajo vse pravljice srečen KONEC...torej, še vajin zaključek čaka, da ga napišeta user posted image  veš da vem user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 59
17.12.2007 23:38:31   
kofetek2010
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.12.2007 0:07:10   
Anonimen
Pika, hudo mi je zate.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
18.12.2007 0:23:05   
Anonimen
Ojoj pika, grozno.user posted image Jaz sem ti pa ravnokar veselo razlagala na temi "trola", kako prideš do Leonišča, prepričana, da greš na kak pregled. Žal mi je.user posted image Drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
18.12.2007 6:50:57   
Bety upa
Pika74 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem, da boš premagala to hudo oviro.....In potem boš polna novih moči za zamrznjenčke....

Drži se danes....Mislim na tebe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
18.12.2007 7:07:45   
sayuri
Pika user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 64
18.12.2007 7:12:01   
anadejka
user posted image user posted image user posted image Ojoj Pika sej ne morem verjet da je res user posted image user posted image user posted image  ampak za vsakim dežjem posije sonce in tut zate bo,verjemi.Kolo sreče se bo obrnilo in kolikor je zdaj hudo bo enkrat tut lepo.Drži se danes,v mislih sem s tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 65
18.12.2007 7:38:06   
puncica
Pika DRŽI SE!!user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 66
18.12.2007 7:55:01   
Amelia
Pikica naša, mislimo nate....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 67
18.12.2007 8:11:22   
KAHLO
pika...zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Srčno upam da boš danes vse prestale o.k, čeprav si imela ti že v preteklosti težave pri zanositvi, ti je uspelo tud po naravni poti, žal se je končalo z prazno GV....tudi pr meni...(sicer nisem imela v preteklosti nobenih težav), ampak točno vem kako je k si ves vesel, da boš končno na ekrančku zagledal bitje srce, g pa z uz išče v tebi in vidi samo praznino........za mene so to bili najhujši trenutki mojega življenja.....ŠOK pa kot praviš neznanski, pol neznanska jeza, in pol še žalost in to pri obeh.....ampak edina tolažba mi je bila to..da so mi vsi zdravniki s katerimi sem prišla v stik dejali, da narava tako selekcionira, in da že nnekaj ni bilo vredu pri oploditvi, da pa se zelo redko ponovi in da bo drugič vse vredu.................tako, da verjamem da bova drugič srčni user posted image in srečni mamici....drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 68
18.12.2007 8:35:23   
waiting
Pika  ne vem s katerimi besedami bi te lahko potolazila
ko berem kaj se ti je zgodilo mi je tako hudo
vse, ki si ze dolgo zelimo, da bi koncno vedele koko je nositi svojega otroka pod srckom,
pa nam to nikakor ne uspe
te prav gotovo se posebej zastopimo in jokamo s tabo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz mislim da ob danasnjem razvoju medicine bodo tudi zate nasli resitev
da bos nekega dne s ponosom dejala, da si mama
bos videla

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 69
18.12.2007 8:52:24   
lelaval
user posted image Hudo mi je za vaju. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak moram priznat, da še nisem srečala takšne optimistične osebe, kot si ti. user posted image S takšno voljo pa ni vrag, da vama ni usojena vsaj 1 štručka (še bolje pa 3 user posted image )

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 70
18.12.2007 9:03:48   
GITA14
pika ti si taka borka da ti ni para, mislim nate.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 71
18.12.2007 9:15:35   
polma
oh... 

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 72
18.12.2007 9:37:22   
koala
Pika, upam da je že za teboj. Mislim nate!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 73
18.12.2007 10:05:47   
Anonimen
Eh, pa to ne moreš verjet no..user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
18.12.2007 10:09:45   
macka27
Oh, žal mi je pika user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.