Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:11:10
|
|
|
|
tassi1
|
topel objem zate in za tvojega glej pozitivno n avse skupaj-če se je enkrat zgodil čudež ni da se ne bi še kdaj ponovil!!!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
pika
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:11:34
|
|
|
|
astrea
|
Pika, žal mi je
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
O pikica moja! Kako mi je hudo zate. Drži se punca, tudi za vaju bo posijalo sonce!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:13:27
|
|
|
|
sonček33
|
PIka žal mi je. Objem.
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:15:25
|
|
|
|
mamči
|
Oh jej , zdaj mi je pa kar hudo...
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:16:31
|
|
|
|
Anitka
|
Pika ... kot sem ti že napisala sem ostala brez besed tolažbe. Ljubica moja kaj naj ti rečem, kako naj te potolažim, kako.... Jokam s tabo, kot sem se pred tremi tedni veselila s tabo. Sprašujem se skupaj s tabo zakaj?!?!?!? In kot sama praviš - narava že ve! Ampak ne, ne morem se sprijazniti s tem. Zakaj hudiča nekdo vedno seka po dobrih, plemenitih ljudeh!?!?! Zakaj!?!? Ja narava že ve... Pika moja draga občudujem te, občudujem tvojo vztrajnost, občudujem tvoj pogum, tvoje pozitivno razmišljanje in verjamem, da boš slej ko prej srečka , saj si prava borka, nam za vzgled in tvoj trud mora biti poplačan. Sedaj pa se le razjoči skupaj s tvojim dragim in želim vama, da bo žalost in trpljenje pra kmalu vzeto z vajinih ramen. Pa še malo za šalo pa tudi za res - bo treba še enkrat v Afriko Pika drži se in če kaj rabiš le pokliči.
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:20:43
|
|
|
|
Kinokija
|
Pika, včasih moraš pasti povsem na dno, da se potem lahko odrineš z nogami proti površju. Žal mi je...
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:23:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj ne tega naslova pa res nisem hotela videt, ko sem hitela gledat novičke o tebi...tako zelo žal mi je...in zdej razmišljam nazaj kako prepričljivo si pisala, da je vsega konec, še preden si šla na UZ...Pika, tukaj bom čakala na tvojo veselo novičko in se veselila s tabo... Ta trenutek pa sem tako prazna....ne morem verjet...prepričana sem bila, da bo vse vredu...Drži se Pikica, jutri bom v mislih s tabo.... Objem! Tinka
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:35:14
|
|
|
|
viv_
|
Ojoj, Pika Zdjle sem se spomnila nate, pa grem gledat, katere imaš zadnje objave in vidim tale naslov. Pa sem si rekla, sej mogoče je pa kera druga, pa jo samo tolažiš... Ajoooooooooooooooooooj. Drži se! Ampak ponudba za spanje v avtu ker mamo webasto pa ostane
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:36:48
|
|
|
|
LuNa73
|
Pika, zelo mi je žal, ker sem resnično vrjela v ta čudež. Ampak, glede na tvoj pogum in vztrajnost vrjamem, da se bo ta čudež spet ponovil.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:37:40
|
|
|
|
pika74
|
zmenjen viv zdej se morm pa počas naštimat... pa še ta donat ruknt... jutr bo naporen dan... pa še zihr bom spet po narkozi bruhala... kot ponavad... bljak
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:42:33
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Žal mi je... Nimam besed...
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:45:07
|
|
|
|
Pija76
|
Pika 74 življenje je kruto! Vedno nam na pot postavlja ovire, vendar obstajamo zato da jih premagujemo, eno za drugo! Vem, da boš tudi to premagala in boš šla pogumno naprej. Objemček zate!
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 20:56:22
|
|
|
|
trinity22
|
pika drži se
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 21:00:04
|
|
|
|
zarja1
|
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 21:01:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec moj....ljubim te. Pa naj bo karkoli.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 21:01:59
|
|
|
|
gloria
|
Pika prava borka si.En za te.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 21:02:49
|
|
|
|
GoYa
|
Pika, kar zjočita se...pomaga . Žal mi je, da se je tako razpletlo . Bodita še naprej močna.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 21:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj Pika
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 21:12:28
|
|
|
|
koala
|
Pika, se strinjam z svojimi predhodnicami in res si borka, da ji ni para, kljub temu, da se iz pisanja čuti žalost, ga vseeno preveva ogromno optimizma in pozitivne naravnanosti, to da pa v takih trenutkih jokaš, pa je popolnoma normalno in razumljivo, jaz joka z tabo, z vama in jutri te bom v mislih držala za roko. Drži se draga moja!
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 21:30:50
|
|
|
|
lučka 25
|
Nimam pravih besed, vandar ne morem si kaj, da ne bi jokala s teboj ali namesto tebe. Želim ti, da bi le dočakala vajino tako zelo zaželjeno štručko.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 21:35:38
|
|
|
|
Naja30
|
Pika, jokala sem ko sem brala tvoje besede sreče in besede žalosti. Kot si sama rekla, narava ve. Težko je karkoli pravega reči, samo to da mi je žal. Dala sem eno tako izkušnjo čez, čeprav se niti od daleč ne more primerjat s tvojim dolgim čakanjem na največjo srečo sveta. Želim ti vse dobro in da bi se tvoja sreča kmalu ponovila in nikoli ne končala.
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 21:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal mi je..... ....in držim pesti za naprej :).
|
|
|
|
RE: Pravljice je konec... 17.12.2007 21:39:15
|
|
|
|
Eviii
|
pika, drži se jutri. res sem žalostna zaradi te situacije .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?