Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
... kot sem ti že napisala sem ostala brez besed tolažbe. Ljubica moja kaj naj ti rečem, kako naj te potolažim, kako.... Jokam s tabo, kot sem se pred tremi tedni veselila s tabo. Sprašujem se skupaj s tabo zakaj?!?!?!? In kot sama praviš - narava že ve! Ampak ne, ne morem se sprijazniti s tem. Zakaj hudiča nekdo vedno seka po dobrih, plemenitih ljudeh!?!?! Zakaj!?!? Ja narava že ve...
Pika moja draga občudujem te, občudujem tvojo vztrajnost, občudujem tvoj pogum, tvoje pozitivno razmišljanje in verjamem, da boš slej ko prej srečka , saj si prava borka, nam za vzgled in tvoj trud mora biti poplačan.
Sedaj pa se le razjoči skupaj s tvojim dragim in želim vama, da bo žalost in trpljenje pra kmalu vzeto z vajinih ramen.
Pa še malo za šalo pa tudi za res - bo treba še enkrat v Afriko
Pika drži se in če kaj rabiš le pokliči.
Joj ne tega naslova pa res nisem hotela videt, ko sem hitela gledat novičke o tebi...tako zelo žal mi je...in zdej razmišljam nazaj kako prepričljivo si pisala, da je vsega konec, še preden si šla na UZ...Pika, tukaj bom čakala na tvojo veselo novičko in se veselila s tabo... Ta trenutek pa sem tako prazna....ne morem verjet...prepričana sem bila, da bo vse vredu...Drži se Pikica, jutri bom v mislih s tabo....
Zdjle sem se spomnila nate, pa grem gledat, katere imaš zadnje objave in vidim tale naslov. Pa sem si rekla, sej mogoče je pa kera druga, pa jo samo tolažiš... Ajoooooooooooooooooooj. Drži se!
Ampak ponudba za spanje v avtu ker mamo webasto pa ostane
Pika 74 življenje je kruto! Vedno nam na pot postavlja ovire, vendar obstajamo zato da jih premagujemo, eno za drugo! Vem, da boš tudi to premagala in boš šla pogumno naprej. Objemček zate!
Pika, se strinjam z svojimi predhodnicami in res si borka, da ji ni para, kljub temu, da se iz pisanja čuti žalost, ga vseeno preveva ogromno optimizma in pozitivne naravnanosti, to da pa v takih trenutkih jokaš, pa je popolnoma normalno in razumljivo, jaz joka z tabo, z vama in jutri te bom v mislih držala za roko. Drži se draga moja!
Pika, jokala sem ko sem brala tvoje besede sreče in besede žalosti. Kot si sama rekla, narava ve. Težko je karkoli pravega reči, samo to da mi je žal. Dala sem eno tako izkušnjo čez, čeprav se niti od daleč ne more primerjat s tvojim dolgim čakanjem na največjo srečo sveta. Želim ti vse dobro in da bi se tvoja sreča kmalu ponovila in nikoli ne končala.