tehnofil -> RE: Kako zaščititi otroka pred EMO stilom? (19.1.2008 17:05:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Strah me je,.....Zanima me, s čem še lahko preprečimo otroku, da bi ga zapeljala ta družba? Dobesedno zastrupljeni so. Gre za duha. To se lepo vidi iz spodnjega pričevanja: IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem bila EMO otrok, ......da sem se rezala in tako dalje.Še danes me včasih prime, da bi se..samo se ne, so pa prebliski na vsake sto let..vedno bolj redko, zdaj ga nisem imela že kakšno leto..pa vseeno, ta želja po samouničenju ostane s tabo za celo življenje. IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo 10 EMO ZAPOVEDI 5. Zavrzi oblačila živahnih barv (slabo uplivajo na tvojo EMO dušo). zate naj obstaja le črna barva! Kaj pomaga proti hudemu dihu se ve, post in molitev. Je pa potrebno tudi vse ostalo v družini, pogovor, medsebojno zaupanje, odkritost, ljubezen, ... Kar pa je zamujeno v mladi mladosti je težko nadomestiti v mladosti. Lahko samo to rečem, da vsak ki trdi da je rezanje žil ali kože in misel na samomor normalno, da je oblačenje in barvanje obraza v stil, kot vampirji in zombiji , tudi temu primerno "normalen".
|
|
|
|