|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki
16.12.2007 0:22:04   
Anonimen
Mene pa zanima a je možno da začnejo zobki rast na vrhu in ne odspodaj. Lička ma full rdeča, full se slini in vse da v usta in gloda. Mal je nemiren a so to znaki za zi+obke opište mi prosim vaše izkušnje?
TNX
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobki
16.12.2007 2:46:10   
Anonimen
slisala sem, da namesto zgornjih enk, najprej zrastejo dvojke, mislim pa, da je mozno tudi to, da najprej zrastejo zgoraj in nato spodaj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zobki
16.12.2007 11:15:38   
MADMAX
prvi zobki so lahko tudi zgornji, naš je v tem tednu dobil dva zobka spodaj imel je oteklo dlesen, rokce si dajal bolj v usta, več se slini, ponoči se večkrat prebudil, lahko imajo vročino, drisko in tudi takrat ko dobivajo zobke nimajo pretiranega apetita.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zobki
16.12.2007 11:46:24   
Naja30
Vse je možno. Teorija je eno, kar se pa pri posameznem otroku dogaja, pa drugo.

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zobki
16.12.2007 21:06:22   
VesnaLana
Naša je najprej dobilla spodnje enke, nato zgornje dvojke in sedaj zgornjo enko

_____________________________

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zobki
16.12.2007 21:35:54   
K_a_t_i
Naš zgleda kot puranček, ko dobiva zobke - ima rdeča in otekla lička user posted image . Poleg tega pije kot žolna, ponoči se zbuja večkrat in s kriki ter se težje pomiri, zunaj na mrazu mu je neugodno, pogosteje in malo redkeje kaka, ima vneto ritko (okrog zadnjične odprtine), gloda vse kar mu pride pod roke (ne slini in okuša kot običajno, prav gloda), z roko si ves čas menca pod nosom - izgleda, kot da ga nekaj grozno nervira pa več kot običajno se vleče za ušesa (običajno le, ko je zaspan).
Sicer pa je dobil najprej spodnje enke (pri 5m), nato zgornje enke (pri 6,5m) in dvojke (pri 7m), pri 9m prvo spodnjo dvojko, zdaj pa čakamo, da prebije še druga spodnja dvojka (9,5m).
Je pa pri teh zobkih tako, da zgornje lahko gledaš par mesecev kako hitijo na plan (se prav vidi, ko se spuščajo - dlesen nabreka naprej), pri spodnjih pa jih zagledaš šele, ko so tik pod površjem (dlesen nabreka navzgor).

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu VesnaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?