|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce pomoč
6.1.2005 13:06:24   
KatjaK
Jaz rabim pa pomoč in sicer me zanima, ce katera ve ali obstajajo otroske drsalke, ki so za privezat za na cevlje. Ali pa drsalke od 24 st.? Kakrsna koli informacija je dobrodosla.
:sloncek: Lp Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   punce pomoč
6.1.2005 13:14:37   
Anonimen
DRSALKE-NASTAVLJIVE DRSALKE ZA OTROKE

DRSALKE ZA 4.490,00 SIT! Omejena količina otroških nastavljivih drsalk po izjemno ugodni ceni

TRGOVINA KOLO BLED,Ljubljanska 4 IN KOLO RADOVLJICA,Gorenjska 33c, TEL 04 530 5555
http://www.kolo-kolesa-orbitrek.com/id81.html

Tega strica sem glih kar klicala, pa pravi, da imajo najmanjšo št. 25, da pa morajo biti itak za eno št. večje, kot pancarji. Tisti nastavki za na čevelj pa pravi, da niso v redu (varnost).

(odgovor članu KatjaK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   punce pomoč
6.1.2005 13:23:58   
Erdbeere
Jest bi jih tud mela a kera ve kje se nahajajo v Radovljici

(odgovor članu KatjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   punce pomoč
6.1.2005 13:28:32   
Anonimen
Ja, po moje tle KOLO RADOVLJICA,Gorenjska 33c.

(odgovor članu KatjaK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   punce pomoč
6.1.2005 13:29:20   
Erdbeere
Ma to vem...samo Radovljice ne poznam lih najbolj pa me zanima, če imajo kakšno tablo al pa vsaj kako se jih najlažje najde

(odgovor članu KatjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   punce pomoč
6.1.2005 13:31:12   
Anonimen
Sem bla enkrat pa res tam, nimam blage veze;-((

(odgovor članu KatjaK)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   punce pomoč
6.1.2005 20:26:58   
NinaŠ
Če se pelješ skozi Radovljico iz Lj. smeri zaviješ v mislim da edinem semaforiziranem križišču (pri bencinski črpalki sredi Rad.) levo in Kolo je v tisti vrsti trgovinic (na levi). Poslovalnica v Lescah pa je pri Avto Mony (v bivši Verigi). LP

(odgovor članu KatjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   punce pomoč
6.1.2005 22:42:13   
andrejaz
Kolo Radovljica

Gorenjska cesta je ta glavna v Radovljici. Če prideš iz smeri ljubljana se pelješ še kakih 100 metrov naprej od avtobusne postaje, nato zaviješ levo (mini križišče kjer zavijaš lahko samo levo)pri Mercator trgovini. Trgovina Kolo Radovljica je v isti stavbi kot ta Mercator trgovina, samo da je vhod iz druge strani stavbe, in sicer greš po stopnicah navzdol, kot bi šel v klet. Za orientacijo še to, v isti stavbi je tudi trgovina z ortopedskimi pripomočki Ortana.

NinaŠ pa ti je dala napotke od druge trgovine z kolesi, kot za tisto, za katero ti sprašuješ.

:sloncek:

(odgovor članu KatjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   punce pomoč
6.1.2005 23:00:48   
NinaŠ
:ups: sem mislila da je to ista trgovina, sam da so se preselili na novo lokacijo, sori. Ja pol pa zaviješ en odcep pred semaforiziranim križiščem. Sori še enkrat.

LP

(odgovor članu KatjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?