punce pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KatjaK -> punce pomoč (6.1.2005 13:06:24)

Jaz rabim pa pomoč in sicer me zanima, ce katera ve ali obstajajo otroske drsalke, ki so za privezat za na cevlje. Ali pa drsalke od 24 st.? Kakrsna koli informacija je dobrodosla.
:sloncek: Lp Katja

Anonimen -> punce pomoč (6.1.2005 13:14:37)

DRSALKE-NASTAVLJIVE DRSALKE ZA OTROKE

DRSALKE ZA 4.490,00 SIT! Omejena količina otroških nastavljivih drsalk po izjemno ugodni ceni

TRGOVINA KOLO BLED,Ljubljanska 4 IN KOLO RADOVLJICA,Gorenjska 33c, TEL 04 530 5555
http://www.kolo-kolesa-orbitrek.com/id81.html

Tega strica sem glih kar klicala, pa pravi, da imajo najmanjšo št. 25, da pa morajo biti itak za eno št. večje, kot pancarji. Tisti nastavki za na čevelj pa pravi, da niso v redu (varnost).

Erdbeere -> punce pomoč (6.1.2005 13:23:58)

Jest bi jih tud mela a kera ve kje se nahajajo v Radovljici

Anonimen -> punce pomoč (6.1.2005 13:28:32)

Ja, po moje tle KOLO RADOVLJICA,Gorenjska 33c.

Erdbeere -> punce pomoč (6.1.2005 13:29:20)

Ma to vem...samo Radovljice ne poznam lih najbolj pa me zanima, če imajo kakšno tablo al pa vsaj kako se jih najlažje najde

Anonimen -> punce pomoč (6.1.2005 13:31:12)

Sem bla enkrat pa res tam, nimam blage veze;-((

NinaŠ -> punce pomoč (6.1.2005 20:26:58)

Če se pelješ skozi Radovljico iz Lj. smeri zaviješ v mislim da edinem semaforiziranem križišču (pri bencinski črpalki sredi Rad.) levo in Kolo je v tisti vrsti trgovinic (na levi). Poslovalnica v Lescah pa je pri Avto Mony (v bivši Verigi). LP

andrejaz -> punce pomoč (6.1.2005 22:42:13)

Kolo Radovljica

Gorenjska cesta je ta glavna v Radovljici. Če prideš iz smeri ljubljana se pelješ še kakih 100 metrov naprej od avtobusne postaje, nato zaviješ levo (mini križišče kjer zavijaš lahko samo levo)pri Mercator trgovini. Trgovina Kolo Radovljica je v isti stavbi kot ta Mercator trgovina, samo da je vhod iz druge strani stavbe, in sicer greš po stopnicah navzdol, kot bi šel v klet. Za orientacijo še to, v isti stavbi je tudi trgovina z ortopedskimi pripomočki Ortana.

NinaŠ pa ti je dala napotke od druge trgovine z kolesi, kot za tisto, za katero ti sprašuješ.

:sloncek:

NinaŠ -> punce pomoč (6.1.2005 23:00:48)

:ups: sem mislila da je to ista trgovina, sam da so se preselili na novo lokacijo, sori. Ja pol pa zaviješ en odcep pred semaforiziranim križiščem. Sori še enkrat.

LP

Stran: [1]