Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Cedevita in folna kislina 6.1.2005 12:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja prijateljica je po nasvetu ginekologinje za vnos folne kisline v organizem jedla navaden kvas. Kako je s cedevito, ne vem.
|
|
|
|
Cedevita in folna kislina 6.1.2005 12:37:31
|
|
|
|
lucika
|
jaz sem gledla pri b kompleksu. pa je pri tifolu 400, pri b kompleksi pa 75. ne miligramov, ampak ona manjša mera, ki se je zdaj ne morem spomnit, niti napisat:) saj niti niso tak drage, če služijo namenu...tifol tabletke namreč. vidi se nič ne, če pomagajo, sam tvegat se pa ne splača...:) jaz pametna, ko niti še noseča nisem:)
|
|
|
|
Cedevita in folna kislina 6.1.2005 12:40:06
|
|
|
|
lucika
|
multivitaminske šumeče tablete imajo 200, spet ono, ki ni miligram, ampak...? tak da cedevita tud ne more met miligramov; ok, mogoč na 100 gramov cedevite, na kozarec pa ne.
|
|
|
|
Cedevita in folna kislina 6.1.2005 12:42:44
|
|
|
|
lucika
|
aja, saj si rekla na 100 gramov. kolk ma pa cela cedevita gramov? če so to one mere, ko še kar ne vem kere so, je 100 gramov cedevite za 1,5 tablete. pa ce ma cedevita 300 gramov; jo spijes v 4 dneh in je isto:) ok mater, mene bi mogli za farmacevta zaposlit. na pamet govorim, pa sem tak pametna.:bravo::bravo::bravo: pa mal se hecam vemes, mi je dolgcas...
|
|
|
|
Cedevita in folna kislina 6.1.2005 13:08:55
|
|
|
|
Katja_48
|
lb pa veš, da nevem na pamet.V večih količinah prodajajo.Mislim pa, da je kar pametno piti to cedevito, kaj. Še doktorat bomo postavile iz te FK :)-:)- Katja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?