|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dežurni doktor...obnašanje na nuli
18.12.2007 10:02:05   
natalia
In ,kaj misliš, da če pa razvlečeš kratek in jedrnat kmečki stavek na eno stran doktorske dizertacije si pa inteligenten al kaj?

user posted image žal eni to res mislijo user posted image in s tem opravičujejo svojo nezmožnost "povedati nekaj v čim krajših stavkih", zato pa povejo eno in isto stvar na 3 možne načine in še po možnosti v istem zaporedju - in še s tem opravičujejo svojo inteligencouser posted image

Nalin - samo, da  se je vse dobro končalo.

lp, ne bom več smetila teme z Miskom.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 76
18.12.2007 10:04:02   
kalbo
Ko tole berem, sem samo vesel, da živimo 20 minut vožnje od Ljubljanskega urgentnega bloka.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 77
18.12.2007 10:32:17   
Teya*D.
Ma ne se kregat brezveze, ni vredno...
mene tudi dvigne anonimnost, ker se samo takrat pišejo konkretni odgovori in kakšne žaljivke...( mislim pikantne odgovore)
In to nisem zasledila samo na tej temi ampak tudi kje drugje...ma naj majo to anonimnost, če se počutijo heroji za njo. Včasih ne rečem, da maš kakšno težavo pa se ne razkriješ, če pravite, da se tukaj gor nekateri poznate in nebi radi, da se vse razve...ok čisto razumem! Spoštujem pa vsa mnenja ampak ni lepo imet dva obraza...

Skratka, hotela sem povedat še tole.
Sem zasledila nekaj o dojenju....
Tamala je imela refluks in je tako mleko vdarilo ven, da se nam je skoraj zadušila...
ko smo prišli v bolnico in me je dr.vprašala če še dojim, sem rekla, da ne več, sem dobila odgovor: *TOREJ GOSPA, ČE BI DOJILI SE TO NEBI ZGODILO!* Spomnim se, da sem ji odgovorila, da sem se trudila kolikor sem se lahko in sem dojila dokler sem imela mleko, saj je mala morala dobivat dodatek zaradi tega, ker mleko enostavno ni bilo dovolj kakovostno, prevodeno in ni bila sita. Nakar mi reče, če se bi ponovno potrudila...Mislim,..Kako se naj trudim, če nimam že 1m niti kapljice mleka več...Prav grdo! Ja, to se nebi zgodilo...Ma ne mi govorit...Vsak otrok lahko to ima pa naj bo dojen ali ne...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 78
18.12.2007 11:10:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teya*D.

Ma ne se kregat brezveze, ni vredno...
mene tudi dvigne anonimnost, ker se samo takrat pišejo konkretni odgovori in kakšne žaljivke...( mislim pikantne odgovore)
In to nisem zasledila samo na tej temi ampak tudi kje drugje...ma naj majo to anonimnost, če se počutijo heroji za njo. Včasih ne rečem, da maš kakšno težavo pa se ne razkriješ, če pravite, da se tukaj gor nekateri poznate in nebi radi, da se vse razve...ok čisto razumem! Spoštujem pa vsa mnenja ampak ni lepo imet dva obraza...

Skratka, hotela sem povedat še tole.
Sem zasledila nekaj o dojenju....
Tamala je imela refluks in je tako mleko vdarilo ven, da se nam je skoraj zadušila...
ko smo prišli v bolnico in me je dr.vprašala če še dojim, sem rekla, da ne več, sem dobila odgovor: *TOREJ GOSPA, ČE BI DOJILI SE TO NEBI ZGODILO!* Spomnim se, da sem ji odgovorila, da sem se trudila kolikor sem se lahko in sem dojila dokler sem imela mleko, saj je mala morala dobivat dodatek zaradi tega, ker mleko enostavno ni bilo dovolj kakovostno, prevodeno in ni bila sita. Nakar mi reče, če se bi ponovno potrudila...Mislim,..Kako se naj trudim, če nimam že 1m niti kapljice mleka več...Prav grdo! Ja, to se nebi zgodilo...Ma ne mi govorit...Vsak otrok lahko to ima pa naj bo dojen ali ne...

Madona no! Ma jaz bi ji ziher nekaj naredla, če bi bila ženska, bi ji eno na gobec dala... Sem pač ognjevita in ne prenesem, da se kdo z mano zajebava, sploh neki doktorji, ki so kao pametni.. Da je pa to zaradi adaptiranega mleka, ah daj no, moj je na adaptiranem, se to ni zgodilo nikoli, kolegičina hčerkica je dojena, pa se je že zgodilo.. Pa **** tile doktorji...

Najbolj me razkuri to, da vsak drugače reče, ja to je dobro, drugi rečejo, da ne. Hudiča, kako naj potem vem, da je to za otroka dobro ali ne? user posted image

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
18.12.2007 11:28:24   
mika
ko smo prišli v bolnico in me je dr.vprašala če še dojim, sem rekla, da ne več, sem dobila odgovor: *TOREJ GOSPA, ČE BI DOJILI SE TO NEBI ZGODILO!

no tole je pa res vprašanje, po kakšni poti je tale gospa prišla do naziva druser posted image . kakšne veze pa ima dojenje z refluxomuser posted image . jaz sem polno dojila do 6m in je pupa tudi imela reflux, tako da ji je mleko šlo  čez nos in usta ven.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 80
18.12.2007 17:57:51   
Teya*D.
Ma sem jo samo pogledala debelo in sem povedala da če ni šlo pač ni šlo kaj naj zdaj na vso silo...ker je to zdravo in bla blla bla...potem pa naj bo otrok lačen ali kako?da jih včasih res ne razumem več kaj bi radi! vsi pametni...sem jo mislila vprašat če  ima sploh otroke in je prehitro odišla iz ordinacije!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 81
18.12.2007 20:34:27   
Anonimen
Jst ne vem... Al vi naletite na same bebce, al mam pa jst tako prekleto srečo, da vedno zmeri in povsod naletim na zdravnike z veliko začetnico. Ker do zdaj (zelo naglas trkam po vseh lesovih, ki jih mam v stanovanju) še nisem naletela na grd nesramen in tako dalje odnos. Resda sem morala kdaj čakat tud kako uro ali dve, ampak jst to pač vzamem v zakup in mi ni težko. Ampak odnos zdravnikov in osebja do mene je bil VEDNO in zmeri fajn. Edinkrat (no dvakrat) se je zgodilo da me je sestra mal 'grdo' sprejela. Enkrat je bila to sestra pri moji ginekologinji, ki me je mal nadrla da kaj sem nenaročena pršla, pol me je pa naprej spustila, k sem povedala da močno krvavim (bil je spontani splav) in pol k sem par dni kasneje pršla nazaj se pokazat po abraziji se mi je tako lepo opravičla, da sem se zjokala. Pa dežurna zdravnica na urgenci doma na primorskem, ki mi je rekla naj počakam 10 minut, da se turnus menja, ko sem pršla 10 do 7 zjutri se pokazat. Pa sem počakala tistih 10 minut.

Ampak res ne razumem, zakaj do mene ni nihče neprijazen in žaljiv. Al pa mam tako presneto srečo v življenju. Kar se tega tiče.

PS: pa sem enkrat enga dohtarja za rentgen zbudila, ker me je zdravnik poslal slikat črevesje. No revež je moral pokonci zarad mojga dreka, pardon izrazu. Pa se je sam režal...

Aja enkrat sem pa enmu dohtarju na urgenci razlagala kaj pomeni: CB neg. Ker nihče v ambulanti ni vedel. (ClearBlue negativen)user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
18.12.2007 22:34:11   
šnucika
Glede doktorjev, dežurnih....večina jih je nataknjenih. Jaz nimam navade hodit, sem šla pa že večkrat s tamalo, pa vedno sem prej poklicala, če lahko prideva.Razen enega dr. na Ptuju, v bolnici( ki naju je napizdil,zakaj sva čakala cel dan,da jo pripeljeva z visoko vročino tako pozno), sem imela  srečo in so bili vsi prijazni. No, godrnjal je že kateri, hčerko so pa lepo porihatli.

Glede driske in bruhanja...jaz sem zaradi rota virusa v 34. tednu user posted image  že po eni noči končala dehidrirana na  ginekološkem oddelku in bila tri dni na infuziji.
Naša pediatrinja pa mi je tudi že povdarila,da je prav tako rizično pri otroku, že en dan lahko pripelje do dehidracije in je nujno v bolnico. Zato je čisto prav,da greš z njim tudi k dežurnemu,če bruhanja in driske ni konec po nekaj urah!

Glede anonimk....saj na nekaterih temah prav pridejo, ni pa lepo skrivanje, da spustiš eno nizko nekomu, to je brez veze.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
19.12.2007 7:44:07   
Teya*D.
No, saj ne rečem, da so vsi tako nesramni in da je z vsemi dr takone.Nič me ne moti čakanje. Ko prideš na vrsto prideš, razen če ni res nuja,da bi moral takoj k dr npr kakšna krvavitev kot si napisala Pikec0 RR. 

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 84
19.12.2007 10:53:28   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

In ,kaj misliš, da če pa razvlečeš kratek in jedrnat kmečki stavek na eno stran doktorske dizertacije si pa inteligenten al kaj?

Inteligenten si, ce znas na to "raztegnjeno" odgovoriti kako drugace, kot s pljuvanjem.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 85
19.12.2007 11:00:53   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

user posted image žal eni to res mislijo user posted image in s tem opravičujejo svojo nezmožnost "povedati nekaj v čim krajših stavkih", zato pa povejo eno in isto stvar na 3 možne načine in še po možnosti v istem zaporedju - in še s tem opravičujejo svojo inteligencouser posted image

Res mislis, da bo tvoje pljuvanje tvojem staliscu o neanonimnosti dalo argument? Ti mene lahko pljuvas kolikor hoces, itak najvec poves o sebi, vendar vprasanja ostanejo. Zakaj si z nickom natalia neanonimnen, a z nickom anonimen, si anonimen. In zakaj ce je tako super biti neanonimen, ne pises pod svojim pravim imenom in priimkom? Vidis, ko bos to uspela odgovoriti, bo to ze imelo neko zvezo z inteligenco.
BTW: Inteligenca se ne opravicuje - edino mogoce, da se je pri tebu opravicila.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 86
19.12.2007 11:40:24   
kalbo
Inteligenten si, ce znas na to "raztegnjeno" odgovoriti kako drugace, kot s pljuvanjem.

Prvič slišim tako merilo za inteligenco. Pljuval pa nisem, škoda sline.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 87
19.12.2007 18:39:19   
natalia
Res mislis, da bo tvoje pljuvanje tvojem staliscu o neanonimnosti dalo argument?
Nisem imela občutka, da bi te popljuvala, vem pa, da smetim temo in sem rekla, da ne bom, ja?

Ti mene lahko pljuvas kolikor hoces, itak najvec poves o sebi, vendar vprasanja ostanejo.

Nisem imela občutka, da bi te popljuvala, ker hočem ostat na kulturni ravni, spet ponavljaš stavek ...user posted image in kakšna vprašanja ostanejo?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 88
19.12.2007 19:08:48   
natalia
Zakaj si z nickom natalia neanonimnen, a z nickom anonimen, si anonimen. In zakaj ce je tako super biti neanonimen, ne pises pod svojim pravim imenom in priimkom?

1. anonimen ni nick
2. vsaka prijava z nickom je sprovedena s pomočjo elektronske pošte in IP naslova
3. ne obračaj mojih besed : nikoli nisem rekla, da je super biti neanonimen! pazi! če je tebi bistvo pisanja provociranje in stalno kritiziranje, kar bi posledično lahko vplivalo na odločitev ali mnenje osebe, ki piše, je po mojem mnenju  anonimnost neupravičena,upravičena je vkolikor, oseba, ki sprašuje,prosi za pomoč, mnenje, itd o delikatnih zadevah, kot so sramne uši, candida vulgaris ali pa zlorabljena oseba, odvisna oseba...
4. seveda, je pa vse odvisno od osebe, ki sedi za računalnikom - za svojim mnenjem, trditvami, zasmehovanjem, norčevanjem, nakladanjem stojim jaz, s svojim nickom - ip naslovom -e-naslovom-in z vsakim odgovorom, mnenjem, svetovanjem nosim del osebne odgovornosti, ki je neupravičene anonimke ne.
5. sem seveda pripravljena ti posredovat ime in priimek, naslov pa lahko v realnosti tudi kaj pokomentirava - čeprav ne priporočam.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 89
19.12.2007 19:14:23   
natalia
Vidis, ko bos to uspela odgovoriti, bo to ze imelo neko zvezo z inteligenco.
BTW: Inteligenca se ne opravicuje - edino mogoce, da se je pri tebu opravicila.

jah, jebi ga! če pa vsi ne moremo bit tako inteligentni kot ti, pa pisat dolgih stavkov fascinirajočih besed.  V jok pa na drevo!

ajd

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 90
19.12.2007 20:17:11   
Kepica83
user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO NATALIA!!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 91
20.12.2007 0:17:40   
coca cola
ste pa prišle iz driske na kreganje o anonimnosti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa da nekaj povem...............delam v zdravstvu:
1. ne dajajte nas vse v isti koš.........da smo zanič in da samo spimo in kofetamo ponoči oz. v dežurstvih
2. strinjam se z anonimno - če driska traja že nekaj dni se držite rednih ambulant in izbranih zdravnikov. Če veš, da boš vseeno šla k zdravniku. Razen, če so že znaki dehidracije, ampak moraš otroku kljub driski in bruhanju to preprečit!!!
3. No, vseeno je otrok le otrok in tudi anonimna ni rekla nič proti oz. dajala otroke in odrasle v isti koš!!!!!!!!!

Pri nas VEDNO prideš na vrsto.......včasih je pač treba tudi malo počakati, zaradi tega pa se ni treba zdirati na zdravstvene delavce. Saj, nekateri zdravniki se imajo res za nekakšne "sem nekaj več kot ostali" ampak veliko jih pa takšnih ni ( vsaj tu pri nas), NIKOLI nismo odslovili ne mamice z bolnim otrokom, ne žene z mastitisom.........Je pa res, da veliko stvari ne sodi v dežurno službo in se lahko počaka redne ambulante in se veliko ljudi poslužuje dežurne službe, da pridejo prej na vrsto.

4. Prosim, ne mi govorit: "saj plačujemo zdravstvo" ker to je eden najbolj degenskih stavkov ki jih poznam!!!!!!!!!!!user posted image user posted image  A si mogoče kdaj videla te informativne račune, ki jih iz bolnišnic pošiljajo pacientom? Ena nočitev plus še kakšne preiskave...okrog 1000-2000 €. MI  pa koliko plačujemo na mesec?? Haloooo

No še in še bi lahko pisala in razglabljala.............ampak ne bom, ker boste itak vse besede obrnile po svoje. Vsaka si pač razlaga sebe, svojga otroka ko je bolan drugače, vsaka si po svoje razlaga to naše zdravstvo...........in je škoda iti naprej.

Smo pa vsi ljudje in nikoli ne bomo zadovoljni z drugimi..............na žalost!!!!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 92
20.12.2007 15:27:28   
jazzz27
ah, tudi jaz bi dodala!!

Prosim, če se ne delate žrtve(ne vsi, pač nekateri zdravstveni uslužbenci)! to mogoče ne velja zate *dina*! Imam tudi jaz zelo slabe izkušnje z zdravniki in sestrami!! Ne glede na to ali je v vprašanju otrok ali odrasel te morajo sprejet!! Mah ne me jeb.., sej se že od daleč vid kdo blefira in kdo ne!!!! Če pa se privlečeš na urgenco trikrat v eni noči in sploh ne prideš do dohtrja, je pa tle nekaj narobe!!! Prvič me je sestra samo nadrla in poslala domov, drugič mi je zapičla inekcijo v rit in me poslala domov, šele ko sem tretjič prišla nazaj, mi je dala napotnico za bolnico, pa še to za čist nekaj druzga kar mi je res bilo!!!! Pa bo zdej men nek pisov, da sem se iz čistga užitka 50 km v obe smeri vozila in da me je fant nosu, ker se men ni dalo hodt!!! Sploh pa ne kakšna sestra al pa dohtr!! 

Pa sicer vidim tudi pri svoji os. zdravnici, ma kao delovnik od 7mih naprej, pride pa ob 7:20!! Začne pa ob 8ih!!

Pa še kup malomarnosti, samo toliko, da niste edine, ki imate slabe izkušnje!!

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 93
20.12.2007 16:04:10   
coca cola
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ah, tudi jaz bi dodala!!

Prosim, če se ne delate žrtve(ne vsi, pač nekateri zdravstveni uslužbenci)! to mogoče ne velja zate *dina*! Imam tudi jaz zelo slabe izkušnje z zdravniki in sestrami!! Ne glede na to ali je v vprašanju otrok ali odrasel te morajo sprejet!! Mah ne me jeb.., sej se že od daleč vid kdo blefira in kdo ne!!!! Če pa se privlečeš na urgenco trikrat v eni noči in sploh ne prideš do dohtrja, je pa tle nekaj narobe!!! Prvič me je sestra samo nadrla in poslala domov, drugič mi je zapičla inekcijo v rit in me poslala domov, šele ko sem tretjič prišla nazaj, mi je dala napotnico za bolnico, pa še to za čist nekaj druzga kar mi je res bilo!!!! Pa bo zdej men nek pisov, da sem se iz čistga užitka 50 km v obe smeri vozila in da me je fant nosu, ker se men ni dalo hodt!!! Sploh pa ne kakšna sestra al pa dohtr!! 

Pa sicer vidim tudi pri svoji os. zdravnici, ma kao delovnik od 7mih naprej, pride pa ob 7:20!! Začne pa ob 8ih!!

Pa še kup malomarnosti, samo toliko, da niste edine, ki imate slabe izkušnje!!

ne, ne delam se nobene žrtve

ne vem pa kako imajo drugot....ampak pri nas zdravnik opravlja posle ki si jih napisala ( je sestra napisala napotnico...in to še za nekam drugam user posted image user posted image user posted image )
res ne vem kje imajo sestre takšna pooblastila da lahko pišejo napotnice in dajejo injekcije brez pregleda zdravnika. S tem pa tudi.........da noben ne pride mene gledat tam, ampak pridejo k zdravniku in tudi če ima kakšen dohtar probleme s tem, mu tudi povem to.

Če pa tvoj zdravnik dela s svojim delovnikom tako kot si napisala pa se pritoži, ali direktorju ali pa zavarovalnici!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 94
20.12.2007 16:33:36   
Anonimen
Se opravičujem ampak mam občutek, da jst živim v vzporednem vesolju!!!!

Ker vse to kar nekatere pišete se meni še ni zgodilo, pr vsem mojem tekanju okol dohtarjev. Nisem naletela na niti enega nekorektnega, lenega, nesramnega, brezvezneganičznajočega itd........ zdravnika.

Zdej al mam jst tako prekleto srečo, al sem pa tolk na višjih sferah, da očitno oddajam neko hudo pozitivno energijo, da me majo vsi radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

BTW sam eno vprašanje (me mal firbca):

A bi stažistu (ali študentu 5 letnika) dovolile ginekološki pregled, če bi vas prosil za sodelovanje, ko bi bil na ''praksi''?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
20.12.2007 16:50:27   
špelin@
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR
Se opravičujem ampak mam občutek, da jst živim v vzporednem vesolju!!!!

Ker vse to kar nekatere pišete se meni še ni zgodilo, pr vsem mojem tekanju okol dohtarjev. Nisem naletela na niti enega nekorektnega, lenega, nesramnega, brezvezneganičznajočega itd........ zdravnika.

Zdej al mam jst tako prekleto srečo, al sem pa tolk na višjih sferah, da očitno oddajam neko hudo pozitivno energijo, da me majo vsi radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Bodi vesela in uživaj v tej sreči, dokler traja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR
BTW sam eno vprašanje (me mal firbca):

A bi stažistu (ali študentu 5 letnika) dovolile ginekološki pregled, če bi vas prosil za sodelovanje, ko bi bil na ''praksi''?

Seveda. Sem že dvema stažistkama to dovolila - obe sta bili tako nežni, previdni in natančni, da bi to ponovila kadarkoli user posted image  Obe sta tipali, koliko sem odprta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
20.12.2007 17:25:26   
Teya*D.
Sama sem napisala, če še nisem pa bom zdaj, da nisem rekla, da so vsi isti. Moti pa pač me, da me nadere...
Ja kako pa naj vem, da bom šla k dr.. ?? Madona a veš, da boš jutri mela 40 vročine? Pa te ne napadam ampak kako pa naj presodim, kdaj k dr dežurnemu kdaj ne? Zato ker se je bilo pediatru težko prizibat po 20 stopnicah dol in ker je moral pač 5min tvegat, da je pregledal tamalo je pa konec sveta? a ko pa bi sam šel pa bi zahteval popolno predanost in takojšnje ukrepanje? Ma saj ne rečem, je mel slab dan ampak zakaj je potem tam, da se čoha po riti pa gleda akcijske filme? ponavljam spet: Da nisem bila pri dežurnem s tamalo dostikrat, največ 2x in nisem šla zato ker bi prišla prej na vrsto, ker mi ni problem počakat. Vem, da je dela dosti, saj stroji pa tudi niso so ljudje.  To je vse. Sama pa res počakam drug dan da grem k dr svojemu.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 97
20.12.2007 20:58:32   
Gina
*Dina*, napisale smo, da obstaja nekaj procentov res dobrih zdravnikov, katerim se mora grozno zdet med samimi slabo sposobnimi delat po moje. Tako da nihče ni govoril o enem košu. Pa govorile smo bolj o zdravnikih, kot o sestrah - s slednjimi imam sama od zelo dobrih do zelo slabih izkušenj, malo mešano, vendar v povprečju ni tako hudo kot z zdravniki. predvsem pa posledice zanič delovanja sester niso tako zelo zelo hude, kot če je nesposoben zdravnik.

Kar se pa denarja tiče, kdo pa govori samo o dodatnem zavarovanju ali o osnovnem? Saj se zdravstvo ne plačuje zgolj iz te veje plačevanja zdr. storitev. Od čisto vsake moje plače gre prispevek še za davke, od katerih se plačuje komplet vse državne službe. Torej vas plačujemo, a ne?! Pa čist zihr sem, da večina ljudi krepko preplača vse zdr. storitve, ki so jih deležni, vse do svoje starosti, ko jih ponavadi malo več rabijo - v primeru da jih prej dohtarji ne zašuštrajo. A misliš da tudi neke zavarovalnice, ki jim zd ali bolnice predložijo račune živijo od zraka? Denar dobijo od ljudi osebno ali od ljudi preko davkov. V vsakem primeru smo mi tisti, ki plačamo VSE! In zdravstveni sistem pri nas je zanič. Zanič!

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 98
20.12.2007 22:35:13   
coca cola
se strinjam da je naše zdravstvo zanič!!

ah, sploh pa se je brezveze obremenjevat s temi stvarmi, ker itak ne bo nič bolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Škoda časa

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 99
21.12.2007 10:34:58   
jazzz27
oprosti *dina*...mogoče sem res mal hecno napisala, toda, ko sem v drugo prišla na urgenco me je sestra ulegla na trebuh in mi zapičla inekcijo v rit in poslala domov!! Ko sem pa v tretje prišla nazaj me je pa zdravnica mal pogledala in mi zdravnica napisala napotnico(pa še to čist za nekaj x, kar mi v resnici sploh ni blo in so šele na operacijski mizi ugotovil, da to ni razlog mojih bolečin, tako, da sem skoraj izkrvavela)!! Tako je bilo!!

Imamo pa tudi primere groznih sester k ma probleme doma pol jih pa v službi na ljudi stresa!! Še po tel se ne upam poklicat, ker me nadere ko psa!!! Pa sem ji jaz kriva?! Pol lahko samo ponižno odložim slušalko in se ji še prej opravičim, ker sem motila!!

Aja, dina, mogoče si prebrala, da to ne velja zate, mogoče.

Sicer pa ja, žrtve!! Sam TV pržgi - oni bi "štrajkal"!!

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

partner vs. očka in obratno
Admin

Moj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...

Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (27%)

Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (16%)

Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (22%)

Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (35%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!