Lianna -> RE: Očka zapusti otroka že v trebušku mamice!!! (14.12.2007 21:21:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mulatka Moja življenska izkušnja nosečnost je bila zelo drugačna kot jih prebiram tukaj. S fantom sva hodila pol leta skupja, ko pa je izvedel, da sem zanosila je odšel in ne samo to, upal si je celo izustiti, NE VEM ČE JE MOJ..... Obup!! Nosečnost je bila zame eno veliko veselje kljub temu, da sem sama ostala, uživala in cartkala sem sebe in sineka pod srčkom. Prišla je ura poroda. Imela sem zelo težek porok od 7 zjutraj do 02.00 zjutraj, vakum, totalno prerezana do črevesja.....ampak kljub vsemu SEM BILA NAJBOLJ SREČNA MAMICA IN SEVEDA PONOSNA MAMICA. No, kasneje kakšen mesec po rojstvu sem poslala fotko sina očetu... nobenega odgovora, klicali so ga na socialno glede priznanja očetovstva..NIČ... Ko je bil sine star leto in pol sem ga tožila na očetovstvo in valda, tudi tožbo dobila. Danes je sine star 18 let, vendar ta oče še do danes se ni oglasil in mslim, da se nikoli ne bo. Lahko bi še veliko napisala, vendar mislim, da je to dovolj. Ali je še kakšna mamica z istimi izkušnjami? Jaz. Samo da nisem mamica, ampak otrok, ki ga je očka zapustil. Hm...jaz se ne sekiram, sem imela lepo otroštvo, ga ne pogrešam. Nikoli nisem imela stikov in tudi mami ga ni tožila za očetovstvo. Ne potrebujeve njegovega denarja, priimka na rojstnem listu. Oče je tisti, ki skrbi za otroka in on ni nikoli, tako da si ne zasluži da bi nosila njegov priimek.
|
|
|
|