Mia007 -> RE: Očka zapusti otroka že v trebušku mamice!!! (23.2.2008 22:00:43)
|
no no...kaj pa ženske k lažejo da so začitene, pa niso itd....itd....in ne, ne živim v srednjem veku, tam se ni dalo poskrbet za zaščito, tud ženska ni mogla...v resničnem svetu živim....kot je že splišni povedla....in take ženske bi jaz zakonsko preganjala ker tud če si bo recimo moški blazno želel otroka, ženska pa ne, bo ona verjetno po svoje nardila, ker je pač njeno telo a ne in do tu je vse prav, ima pravico....seveda ma pravico tud v nasperotnei situaciji, sam z zavedanjem, da bo to njen otrok....sicer pa kakor hočte....jaz pa poznam ogromno takih spletkarsih mrh, pol pa jokajo, kaki prasci so moški in kak so reve ostale same z otroci Ulla jaz takih žensk ne pozna, vem pa, da so izjeme žensk, ki res zapeljejo moškega, da zanosijo, samo se ne obremenjujejo z očetom in jih oče ne zanima. So pa primeri kot je mulatka in upam, da jih ni veliko, ko ima v rosnih letih fanta, in se ji to zgodi. Občodujem take punce, da se odločijo same obdržati otroke in jih potem tudi same vzgajati. Kakor sem prebrala pri mulatki je imela đe dodatne hude življenske izkušnje, da ji je pri drugem otroku pa mož umrl, oče drugega otroka. Jaz tudi take punce, take ženske, ko preživijo take šoke v življenju in so močne in stojijo ob svojem otroku, lahko rečem, OBČODUJEM. Mulatka ostani taka kot si napisala in čim lažjo pot pri vzgoji, da ti bo povrnjeno za to kar boš za otroka naredila. LP Ulla ne vem zakaj tako piščeš, kaj je tista, pa ona ženska. Tukaj ja mulatka očitno izlila svojo bolečino, ki se je ne more primerjati z vsemi ženskami,ki otroke delajo, da nagajajo moškim. Pa brez zamere. Jaz sem to njeno zgodbo razumela čisto drugače in je zelo žalostna.
|
|
|
|