Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa mulatka-vem ,kako ti je pri srcu ,ko se 1x izpoveš-LAŽJE.Mnenja določenih uporabnic ignoriraj in ti bo lažje.Ti sama veš skozi kaj v življenju si dala skozi in noben ne potrebuje tvoje dodatne razlage. Mene pa čudi ,da ko sem jaz pisala mojo življenjsko zgodbo ,sedaj lahko rečem ,da je bila res življenjska(na otrocih s posebnimi potrebami) ,da nisem dobila niti ene kritike in to me veseli ,ker danes vse teme preidejo iz bistva in se samo prepiramo med seboj.To ni več RR ,ki sem ga spoznala pred dvemi in pol leti ,ko smo vsi tako lepo skupaj sodelovali in stiskali pesti za našo princesko ,ko ste mi finančno pomagale/i s prispevki za nakup jeklenke,...To pogrešam ,medsebojno lepo komuniciranje ,brez obsojanja ,če se kdo izpove... Angel-ne bi ti rada solila pamet ,vem ,da si še zeloooo mlada ,ampak v življenju še te bo marsikaj hudega čakalo ,čeprav zdaj misliš ,da si doživela že veliko.In verjemi ,če bi jaz začela govorit ,koliko vsega hudega sem doživela od mojega spočetja naprej ,vedi ,da bi mojo zgodbo poslušala z odprtimi ustmi.In ne SMILIM se SAMA SEBI in to je najbolj pomembno!!! Predobro poznam tvojo zgodbo, vem, da si mnogo pretrpela... Ampak kot človek imam tudi jaz pravico podati mnenje, čeprav ga nekateri ne znajo sprejeti... Jaz nisem tukaj, da bi se kregala, ampak, da pomagam.. Ampak, če me kdo žali, ne bom več prijazna in svetska, ker ne dopuščam tega, da me kdo žali, ker me nihče ne pozna... Tako jaz Mulatke ne poznam, je ne obsojam a povem na splošno, kako je pri kakšnih drugih ženskah...
|