mulatka
|
Jaz sem bila s fantom nekaj več kot pol leta in zelo mlada, ko se mi je to zgodilo. Danes imam 39 let in 21 letnega sina, brez očeta in 12 letno hči, ravno tako brez očeta. Če nisi prebrala mojega posta ti še enkrat povem, da nam vsem trem ( saj je moj pok. mož sina vzljubil) ga je vzela kruta smrt, ko je hči imela komaj 2 leti. Zakaj sem še vedno sama, kljub temu da se poizkusila 2 x zvezo z moškim, NA KRATKO TI POVEM TO, DA OČITNO SE NI NAŠEL TA PRAVI, KI BI BIL SPOSOBEN OTROKA SPREJETI in SEM RAJE SAMA IN POSKRBIM ZA NJIJU. In ko bo tvoj sin imel 21 let in če boš še vedno sama, da tvoj sin ne bo imel te sreče, da ti kot mama si najdeš res pravega parnetrja, da mu nadomesti očeta, po tem se oglasi. Tudi moj, ko je imel leto, dve, tri, štiri, pet... se mi je zdelo kot, da otroku nič ne manjka. Bil je samo moj.Ko pa otrok oddide v šolo, ko vidi svoje vrstnike, kateri imajo očete, da ne rečem, ko pride v puberteto, se pa začne druga plat življenja.... BREZ OČETA. Nobeden, prav nobeden, ki tega ni doživel, mi ne bo rekel, da otrok ne pogreša svojega krvnega očeta ali mame.
< Sporočilo je popravil daddy -- 28.12.2007 8:33:07 >