Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo 14.12.2007 13:56:04
|
|
|
|
Ronči
|
piščančji zrezki v smetanovi omaki s krompirjevimi svaljki... jaaaa... na dieti sem
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo 14.12.2007 14:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Rižota, namesto solate pa kislo zelje.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo 14.12.2007 20:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbs, moram ti povedat, da je bila tvoja irksa al kakšna mesna pita al kaj že, tako dobra, da je tastar ne more prehvalit. Resnično, pa je nisem delala točno tako kot si napisala, ampak malo po svoje, pa se je vseeno ne more najest. Sem pa dala potem pečt kar v lončene posodice za prebranac, pa je.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo 15.12.2007 8:04:11
|
|
|
|
Barbs
|
Al bina, bravo ej, to mi pa ni ušaltalo, da lahko daš v tamale posodice, pa ti potem ni treba ven iz velike kopat.Res je dobra zadeva - sicer pa jaz tudi ne delam vedno po receptu, včasih česa nimam, pa mal zimpoviziram - recimo pri siru , pa še kje... A mali je jedel?
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo 15.12.2007 8:15:41
|
|
|
|
Enolla
|
Al bina - super, da ti je všeč. Se pravi jo lahko tudi jaz zdaj pripravim, ker mika me že, samo imam rešpekt, da mi ne bo ratalo. Pol pa rajši musako udarim. Barbs - kaj si potem iz tistega mesa naredila? Mesno štruco? Si me pa spomnila, da imam všasih tudi jaz probleme, ko ne vem kaj bi z mletim mesom. Saj ko se pogovarjaš, se ti zdi imaš malo morje reči za naredit, potem pa ko se lotiš ti ostane klasika No meni leča ni ratala, ker so si zaželeli ješprenove mineštre (ričeta). Bo za en jedilnik za naprej. No zdaj pa že klepetam
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo 15.12.2007 8:28:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Al bina, bravo ej, to mi pa ni ušaltalo, da lahko daš v tamale posodice, pa ti potem ni treba ven iz velike kopat.Res je dobra zadeva - sicer pa jaz tudi ne delam vedno po receptu, včasih česa nimam, pa mal zimpoviziram - recimo pri siru , pa še kje... A mali je jedel? Ja, tud mali je jedel, samo je pa ful nasitno, itak, če je meso in krompir v enem.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo 15.12.2007 11:36:05
|
|
|
|
klepetka
|
lazanja in solata.Pa verjetno še kakšna umetna juha (iz vrečke)
|
RE: Kaj bo danes dišalo 15.12.2007 12:34:24
|
|
|
|
eya
|
Zelenjavna juha (sem porabila še zelenjavo iz skrinje-bučke, ohrovt, pa korenček, grah in krompir; kuhano, pasirano+kisla smetana), puran v omaki z jurčki (tudi iz skrinje, smo sami nabrali ), riž, zelena solata.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo 15.12.2007 21:53:37
|
|
|
|
fugeela
|
jutr bo nedelja tak..da se bom mal zeznla z puranjimi ptički pa kakim pirejem in solatko... pa goveja župca z nudlni drgač deda nau srečen
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo 16.12.2007 10:15:34
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs IZVIRNO SPOROČILO: Enolla Jaz upam, da bom končno prišla do lečine enolončnice - mljask. Barbs - kaj pa ohrovtovi zvitki ali pa sarma ali pa polnjenje paprike. Vse to lahko počasi v pečici delaš. Lahko pa tudi musaka. Ne morrš verjet, nimam niti paprik, niti kisane zeljate glave, kamo li ohrovt - jao, domaćica res... Si mi pa dala dobro idejo - v bistvu bom naredila sarmo iz pečice ; bom naredila maso iz mesa in riža kot za sarmo, potem bom pa v pekač nasula kislo zelje ( ker narezano pa imam) , pa potem čez meso in riž, pa spet zelje.... sam še tuhtam, s čim bi potem to zalila čez, da se bo zapeklo.... a misliš, da paše kar bešamel iz jajc in kisle smetane? Pomoje da ja... Zdaj sem pregledala svoje bukve in sem ugotovila, da točno tvoja ideja je ena od bosanskih vrst musake - musaka s kislega zelja in preliv je točno tak z jajci in kislo smetano. Če ne bi prebrala - ne bi verjela, da to gre skupaj .
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo 16.12.2007 10:31:21
|
|
|
|
Barbs
|
No vidiš, Enolla ... sicer sem potem v končni fazi nardila čufte v omaki, pa pire, jao domišljija ... ampak sem dala očitno prevelika (in preveč) jajca na tako količino mesa, pa sem potem dodajala drobtine, pa...skratka - neki mi no šlo od rok kuhanje v petek...najbolj srečna je bila naša Biba, ko se ji je prikazala marija v obliki pasjih makaronov oplemenitenih s precejšnjo količino čuft(ov).. Danes pa - goveja župca z vlivanci, natur sosedova telečja pečenka ( pa ne pečem soseda, da ne bo pomote ) , pražen krompir in ja.... velikooo zelene solate Sladica pa.... en ananas imamo za fentat, ker sem ga kupila v ponedeljek v šparu, ko je bla akcija eksotičnih sadežev Verjetno ga bomo kar brez dodatkov...se mi ne da preveč packat, ker se gremo potem sankat (no ja, tamali in tastar (bi rekla Albina) so že zdaj na bregu...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?