|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skori nič časa..
5.1.2005 18:54:24   
SANDY
za RR...ko da ne bi imela neta. Zej sem bla pa res skos na šiht-mešano, da ni blo časa...sm komi vse žarnice pogasila, so pa koj nove :)!

Neki me še zanima punce. Trina ima po hrbtu veliko kukr enih flekcev k so v bistvu hrapavi. Po moje je to suha koža-ali pa tudi ne paše njeni koži ta tušgel..bubchen!?? Ali imate ve kako kremo, oz. če sploh ima katera to težavo. Prou zelo rdeče ni, malo pa..:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Skori nič časa..
5.1.2005 19:14:09   
ninca
oh SANDY, pol naju bi pa lahk v isti koš dal :(
jst tut nč časa nimam :(...sej res, v petek, soboto pa nedeljo bom pa pr vs v kranski gori :)

pa upam da je s trinco vse ql :angel:

lp, :muca:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Skori nič časa..
5.1.2005 19:43:00   
ZARA
SAAAAAAAAAANDY!!!!
Jst te rabm!!! Vzem si cas!!KAJ??
Me ne zanima...:)-:)-:)-

Lahko da Trini ne pase bubchen...ce je suha koza pa kup olivno ojle v lekarni pa ga sprobej...
Zara je imela tud zelo suho in jo zdej samo s tem mazem...
Pa veckrat poglej zgornji odstavek...da nau pokou!!:)-:)-

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Skori nič časa..
5.1.2005 19:53:00   
SANDY
ja vem da me rabiiiiiiiiš...sam mal boš mogla še počakat noooooooooo. drug tedeeeen!!!
Bom probala za trinčko..9nebesa

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
5.1.2005 20:20:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Skori nič časa..
5.1.2005 20:23:08   
Pupica
SANDY i smo tut na začetku bubchen za kopel uporabljali, pa je mela rdelče fleke na hrbtu:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: samo jaz sem mislila, da so od tega, ker jo pretoplo oblečem. Potem mi je pa na posvetovalnici reku pediater, nej jo v hrastovem lubju kopam, pa je pomagalo. zdej pa zlo mal kopeli uporabljam, pa še potem jo namžem z losjonom za suho kožo.Mogoč vama tut pomaga:zmeden:
LP
:rozica:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Skori nič časa..
5.1.2005 20:41:54   
cmokec
Zdravo, tudi jaz sem Saro, ko je bila še dojenček kopala v vodi s poparkom od hrastovega lubja. Imela je lišaje ine fleke, ki naj bi bili posledica prevelikih vrednosti hormonov od mene. Mazala sem jo z mandeljevim oljem, a ga je pediater odsvetoval, ker dojenčkom pogosto povzročijo alergično reakcijo (je zelo alergeno olje). Svetoval mi je Bepanthen losion in z njim sem bila zadovoljna. Od takrat ga še danes uporabljam za po kopanju in po sončenju.

cmokec

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Skori nič časa..
6.1.2005 7:26:53   
SANDY
hm..ne vem če bi bli to lišaji...ali pa tud!?? To ni skupaj čez cel hrbet, ampak kukr v krogih pa hrapavo je.Bom v lekarni vprašala za nasvet-kaj oni mislijo!!

Hvala :rozica:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Skori nič časa..
6.1.2005 14:38:15   
mammika
Ja meni ga tudi zadnje čase primanjkuje tko da sem pa tja mal pokukam na net pol je pa že konc...
Upam da s Trinčko ni nič narobe pa da se hit pocajta

LP :sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Skori nič časa..
6.1.2005 16:12:11   
SANDY
ja sva doble bepanten, pa bom s temu probala!!

Mammika tebe res ni ja, sem opazila, da obe mal špricava RR! Upam da ne bova dobile neupravičene :)-:)-

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?