Skori nič časa.. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

SANDY -> Skori nič časa.. (5.1.2005 18:54:24)

za RR...ko da ne bi imela neta. Zej sem bla pa res skos na šiht-mešano, da ni blo časa...sm komi vse žarnice pogasila, so pa koj nove :)!

Neki me še zanima punce. Trina ima po hrbtu veliko kukr enih flekcev k so v bistvu hrapavi. Po moje je to suha koža-ali pa tudi ne paše njeni koži ta tušgel..bubchen!?? Ali imate ve kako kremo, oz. če sploh ima katera to težavo. Prou zelo rdeče ni, malo pa..:sloncek:

ninca -> Skori nič časa.. (5.1.2005 19:14:09)

oh SANDY, pol naju bi pa lahk v isti koš dal :(
jst tut nč časa nimam :(...sej res, v petek, soboto pa nedeljo bom pa pr vs v kranski gori :)

pa upam da je s trinco vse ql :angel:

lp, :muca:

ZARA -> Skori nič časa.. (5.1.2005 19:43:00)

SAAAAAAAAAANDY!!!!
Jst te rabm!!! Vzem si cas!!KAJ??
Me ne zanima...:)-:)-:)-

Lahko da Trini ne pase bubchen...ce je suha koza pa kup olivno ojle v lekarni pa ga sprobej...
Zara je imela tud zelo suho in jo zdej samo s tem mazem...
Pa veckrat poglej zgornji odstavek...da nau pokou!!:)-:)-

SANDY -> Skori nič časa.. (5.1.2005 19:53:00)

ja vem da me rabiiiiiiiiš...sam mal boš mogla še počakat noooooooooo. drug tedeeeen!!!
Bom probala za trinčko..9nebesa

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.1.2005 20:20:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pupica -> Skori nič časa.. (5.1.2005 20:23:08)

SANDY i smo tut na začetku bubchen za kopel uporabljali, pa je mela rdelče fleke na hrbtu:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: samo jaz sem mislila, da so od tega, ker jo pretoplo oblečem. Potem mi je pa na posvetovalnici reku pediater, nej jo v hrastovem lubju kopam, pa je pomagalo. zdej pa zlo mal kopeli uporabljam, pa še potem jo namžem z losjonom za suho kožo.Mogoč vama tut pomaga:zmeden:
LP
:rozica:

cmokec -> Skori nič časa.. (5.1.2005 20:41:54)

Zdravo, tudi jaz sem Saro, ko je bila še dojenček kopala v vodi s poparkom od hrastovega lubja. Imela je lišaje ine fleke, ki naj bi bili posledica prevelikih vrednosti hormonov od mene. Mazala sem jo z mandeljevim oljem, a ga je pediater odsvetoval, ker dojenčkom pogosto povzročijo alergično reakcijo (je zelo alergeno olje). Svetoval mi je Bepanthen losion in z njim sem bila zadovoljna. Od takrat ga še danes uporabljam za po kopanju in po sončenju.

cmokec

SANDY -> Skori nič časa.. (6.1.2005 7:26:53)

hm..ne vem če bi bli to lišaji...ali pa tud!?? To ni skupaj čez cel hrbet, ampak kukr v krogih pa hrapavo je.Bom v lekarni vprašala za nasvet-kaj oni mislijo!!

Hvala :rozica:

mammika -> Skori nič časa.. (6.1.2005 14:38:15)

Ja meni ga tudi zadnje čase primanjkuje tko da sem pa tja mal pokukam na net pol je pa že konc...
Upam da s Trinčko ni nič narobe pa da se hit pocajta

LP :sloncek:

SANDY -> Skori nič časa.. (6.1.2005 16:12:11)

ja sva doble bepanten, pa bom s temu probala!!

Mammika tebe res ni ja, sem opazila, da obe mal špricava RR! Upam da ne bova dobile neupravičene :)-:)-

Stran: [1]